obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
lol, za dużo postów w jednym czasie, poprawiłem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
MLODYY, koniec tego cukrowania - mów co tak kopci z rury? 
Noo chyba, że to ciff się tak wypalał, haha

Noo chyba, że to ciff się tak wypalał, haha
Młodyy chyba o tym wie, stąd też ten uroczy przydomek w opisie fury :) Dobra, ale do rzeczy.. Miskaad, co tam w końcu dostałaś?? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
miskaad, wejdź na http://imageshack.us/ -> kliknij BROWSE -> wybierz fotki -> 'prześlij teraz' -> wrzuć linki na forum

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Piękna muzyka
kurcze ja chyba zamówię taki doping jak się wybiorę do Kowar na górską czasówkę w sierpniu.
Panowie super jesteście mocarzami.

Panowie super jesteście mocarzami.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
no i miskaad narobiłaś ochoty tym pytaniem o możliwość dodawania zdjęć i co 
no i mam nadzieję ,że pan kamerzysta zmontuję filmik dla forum

no i mam nadzieję ,że pan kamerzysta zmontuję filmik dla forum
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
ajmedia.pl
- 0 gwiazdek
Witajcie. To mój pierwszy tutaj wpis. Widzę, że Pani Młoda miała problem z dodaniem zdjęć, tak więc ja to teraz uczyniłem i dodałem co nie co. Miłego oglądania. Pozdrawiam
P.S. Fajna ta niespodzianka dla Pana Młodego. Super robota chłopaki !!!

P.S. Fajna ta niespodzianka dla Pana Młodego. Super robota chłopaki !!!

Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, o 22:25 przez ajmedia.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
ajmedia.pl, no to teraz pojechałeś "wycinając" najładniejsze subaryny

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
ajmedia.pl
- 0 gwiazdek
ajmedia.pl, a z tych wszystkich ujęć jak jechała kolumna dasz radę jakiś filmik zrobić i wrzucić na forum ,było by fajnie 

ajmedia.pl, witamy na forum! Ale ja się dalej pytam miskaad, gdzie te foty prezentu

Cos tego księdza zaczęliście wcześnie "urabiać"; minę ma taką "zamyśloną"...
Jeszcze raz wszystkiego wesłołego i dobrego dla Młodej Pary.

Jeszcze raz wszystkiego wesłołego i dobrego dla Młodej Pary.
Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Widać pewne rozluźnienie na jego twarzy, pewnie kombinuje jak by tu biskupowi umotywować chęć posiadania subaruFUX pisze:Cos tego księdza zaczęliście wcześnie "urabiać"; minę ma taką "zamyśloną"...![]()

nooooo.... teraz możecie jeździć na spoty razem, ale oddzielnie
jeszcze tylko szprychy trzeba na złoto psiknąć
No i rozmiar feli masz konkretny... 26"?
Gratulacje dla Młodego za pomysł 

niestety to nie Młody sie wykazał tylko moi ridzice i ma szalona sis ;*eMTi pisze: nooooo.... teraz możecie jeździć na spoty razem, ale oddzielnie jeszcze tylko szprychy trzeba na złoto psiknąć No i rozmiar feli masz konkretny... 26"? Gratulacje dla Młodego za pomysł
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje, ze przyjechaliści i nie zawiedliście jesteście SUPER!!!!!
no to gratulacje dla siostry!!

my jesteśmy niezawodni jak subarumiskaad pisze: bardzo wam dziękuje, ze przyjechaliści i nie zawiedliście

Sam nie wiem,czasem czy to nie beda uszczelniacze na zaworach.Wymieniłem olej to teraz sie zobaczy czy pali olej.cyqan pisze: MLODYY, koniec tego cukrowania - mów co tak kopci z rury

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Dużo oleju ubywa? Kiedy przykapca (jak odwijasz, na wolnych, na zimno, po odpaleniu na ciepłym)?MŁODYY pisze:Sam nie wiem,czasem czy to nie beda uszczelniacze na zaworach.Wymieniłem olej to teraz sie zobaczy czy pali olej.cyqan pisze: MLODYY, koniec tego cukrowania - mów co tak kopci z rury
jarmaj, problem w tym, że z tego co zaobserwowaliśmy w kolumnie, a jechaliśmy bardzo wolno, to kopci na niebiesko non stop.... 

Na jeden litr na 10 000km to nie jest tak żle,ale jeszcze sie upewnie jak to bedze co mysle to nic mi nie pozostało jak ją puscic do ludzijarmaj pisze: Dużo oleju ubywa? Kiedy przykapca (jak odwijasz, na wolnych, na zimno, po odpaleniu na ciepłym)