CO TO MOZE BYC
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
CO TO MOZE BYC
witam co moze byc przyczyna dlawienia sie , nierownych obrotow i to nie zawsze czasem ciagnie super a czasem nie da sie jechac bo tak jakby sie dlawil paliwem i nie chce wejsc na obroty a chodzi o impreze gt
Re: CO TO MOZE BYC
Może jak jedziesz pod górkę to gorzej ciągnie, a jak z górki to lepiej?
A tak serio, to po takim pytaniu, ciężko coś poważnie odpowiedzieć.

A tak serio, to po takim pytaniu, ciężko coś poważnie odpowiedzieć.

Czarownica prawdę Ci powie :D
waldi, chcesz wiedzieć co może być przyczyną czy co jest przyczyną?
Jak widać nawet sexy wiedźma nie wywróży...
Prawdopodobne: Zapłon ? Mieszanka ?
Mniej prawdopodobne: opony, hamulce, podgrzewanie tylnej szyby, wycieraczki, poduszki powietrzne
Jak widać nawet sexy wiedźma nie wywróży...

Prawdopodobne: Zapłon ? Mieszanka ?
Mniej prawdopodobne: opony, hamulce, podgrzewanie tylnej szyby, wycieraczki, poduszki powietrzne
A bo nie.jarmaj pisze:Ja, ja, ja wiem co się stało! Auto się zepsuło!
Nie auto.
Silnik.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Przepływomierz jak nic. Wyczyść sprayem do gaźników, jak nic nie da - wymianawaldi7 pisze: rocznik 97
BERGEN wielkie dzieki ide kupic air sensor clean i zobacze czy cos pomoze mam nadzieje bo pogoda piekna a ja stoje w miejscu jak wyczyszcze dam znac czy sa efekty jeszcze raz dzieki
wyczyscilem przeplywomierz i odpalilem go na linke ciezko odpalil dusil sie ale jak juz odpalil to obroty ma 4tys i nie chca spasc cos mi sie zdaje ze listwa na pompie sie zablokowala i najpierw sie zalewal a teraz dostaje za duza dawke chyba ze jest tam jakis regulator pompy czy cos takiego i teraz mam problem nic innego nie pozostalo jak wywalic zbiornik i pompe kupic
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
waldi7, po pierwsze, to że wymyłeś przepływkę wcale nie znaczy, że jest sprawna. Przełóż od kogoś dobrą i zobacz co będzie.
Po drugie nim na czuja kupisz pompę (która zresztą pewnie nie ma tu nic do rzeczy) i wymienisz potem jeszcze pół samochodu na darmo, to podjedź do warsztatu i zdiagnozuj. Jest parę takich co się znają, niektóre ASO też mogą być.
Po drugie nim na czuja kupisz pompę (która zresztą pewnie nie ma tu nic do rzeczy) i wymienisz potem jeszcze pół samochodu na darmo, to podjedź do warsztatu i zdiagnozuj. Jest parę takich co się znają, niektóre ASO też mogą być.
wlasnie oddalem autko do elektronika i ma sprawdzic na kompie co w trawie piszczy jutro bede wiedzial o ile zbiednieje i podziele sie ta informacja na forum moze komus to pomoze w diagnozie swojej awari a narazie wielkie dzieki za pomoc i do nastepnego milego 

i wielka niewiadoma mechanik nic nie wykryl poczyscil wtyczki i jest troche lepiej dlawi sie jak dluzej ostro jade teraz zastanawiam sie nad swiecami niby byly wymieniane ale to taka gatka moze ktos wie jakie sa objawy zlych swiec i na jakie wymienic jak cos i wielkie dzieki za dotychczasowa pomoc