I zapraszamy do działu technicznegopiotr82 pisze:mam subaru forester z turbinka i duży problem z napędem!
Powitanie
Re: Powitanie
Witamy nowych

Czarownica prawdę Ci powie :D
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
To tez cos napisze ;)
Gabu, jestem z Warszawy, niedawno kupilem justy 1.2 w automacie [skrzynia jeszcze sie trzyma ;)].
Oprocz tego smigam cbr600 fsport i jestem raczej zjebem motocyklowym niz samochodowym, ale coraz bardziej mi sie podobaja tez 4 kolka.
Gabu, jestem z Warszawy, niedawno kupilem justy 1.2 w automacie [skrzynia jeszcze sie trzyma ;)].
Oprocz tego smigam cbr600 fsport i jestem raczej zjebem motocyklowym niz samochodowym, ale coraz bardziej mi sie podobaja tez 4 kolka.
howgh wszystkim nowym!!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Strzala:P
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.
Przymierzam sie do zakupu Forestera, stad moja wizyta na Waszym/Naszym Forum:)
Ufam, ze troszke sie tu doksztalce i dokonam jedynie slusznego wyboru:)
Wiem, wiem.. decyzja nie powinna byc wlasciwie trudna jednak wzgledy finansowe sprawiaja pewne ograniczenia.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi sie dolaczyc do grona posiadaczy fajnych aut.
Pozdrawiam, slimak
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.
Przymierzam sie do zakupu Forestera, stad moja wizyta na Waszym/Naszym Forum:)
Ufam, ze troszke sie tu doksztalce i dokonam jedynie slusznego wyboru:)
Wiem, wiem.. decyzja nie powinna byc wlasciwie trudna jednak wzgledy finansowe sprawiaja pewne ograniczenia.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi sie dolaczyc do grona posiadaczy fajnych aut.
Pozdrawiam, slimak
hej ślimak, dasz radę!! Mam nadzieję, że zawitasz tu dłużej niż tylko do czasu zakupu Forka 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
witam wszytskich serdecznie:)
AVE!
AVE!
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
Ja bym ich zbanował.FUX pisze:Na tym Forum to się paru znajdzie, którzy słusznej nie mają...
czarne jest piękne...
Witam wszystkich jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Forestera 99 s-turbo.
Jest to moje pierwsze subaru (i na pewno nie ostatnie)
Wcześniej podobało mi się ale od kiedy zacząłem nim jeździć to już wiem ŻE TO JEST TO SUBARU JEST NAJLEPSZE!!!!
Pozdrawiam
Jest to moje pierwsze subaru (i na pewno nie ostatnie)
Wcześniej podobało mi się ale od kiedy zacząłem nim jeździć to już wiem ŻE TO JEST TO SUBARU JEST NAJLEPSZE!!!!
Pozdrawiam
heja Giwerka, widzę, że grubo zacząłeś, a za pewne będzie jeszcze grubiej w przyszłości 
maup, witamy, będzie dobrze! 
Witam wszystkich :)
Lubie japonska motoryzacje, po 3 fajnych Hondach(obecna z dieslem) analizuje temat zmiany na dajaca przyjemnosc z jazdy benzyne... byc moze awd
pozdrawiam Rafał
Lubie japonska motoryzacje, po 3 fajnych Hondach(obecna z dieslem) analizuje temat zmiany na dajaca przyjemnosc z jazdy benzyne... byc moze awd
witamy kolejnego hondziarza w naszych progach... Trzeba by zrobić ankietę, czy przypadkiem to właśnie z hondy przesiada się najwięcej osób na subaru 
Witam Wszystkich na forum 'z kreseczką'
Przybyłem tu z forum 'z kropeczką'
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
Przybyłem tu z forum 'z kropeczką'
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Czyli tak jak większość tutajpajkk pisze:Witam Wszystkich na forum 'z kreseczką'![]()
Przybyłem tu z forum 'z kropeczką'![]()
Witaj
Domyślam sięKonto usunięte pisze:Czyli tak jak większość tutajpajkk pisze:Witam Wszystkich na forum 'z kreseczką'![]()
Witaj

Dezerterzy?Konto usunięte pisze:Czyli tak jak większość tutajpajkk pisze:Witam Wszystkich na forum 'z kreseczką'![]()
Witaj