Co 2 fora to nie jednomaf1 pisze:Dezerterzy?Konto usunięte pisze:Czyli tak jak większość tutajpajkk pisze:Witam Wszystkich na forum 'z kreseczką'![]()
Przybyłem tu z forum 'z kropeczką'![]()
Witaj
Powitanie
Re: Powitanie

pajkk, witamy po dobrej stronie mocy! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam wszystkich forumowiczów. Przytulicie posiadacza drugiej już subarynki Justynki? Pozdrawiam
RAFAŁ
RAFAŁ
maf1, raczej banicimaf1 pisze: Dezerterzy?![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- maup
- 2 gwiazdki
- Auto: Osiołek II - Subaru Outback MY05 2,5 A/T
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dzięki za słowa otuchy, obawiam się że będą baaardzo potrzebneeMTi pisze:maup, witamy, będzie dobrze!
dzisiaj w nocy przytaszczyłem to autko, właśnie sobie wyrywam resztki włosów, jak skończę to się zastanowię od czego zacząć reanimację ;)
=== czym lepsze auto terenowe ===========
=== tym dalej trzeba iść po ciągnik ========
aż tak źle? Zakładaj wątek w Nasze Subaru i wrzucaj update'y z postępu prac!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jak ma być tak źle, to czemu akurat na ten egzemplarz się uparłeś? 
- maup
- 2 gwiazdki
wiesz co... chyba zadziało CCC ;D przy ograniczonych środkach nawet nie patrzyłem na młodsze i bardziej zadbane autka, tego Outbacka kupiłem za 5k, stwierdziłem że powinienem się razem z reanimacją zmieścić w cenie rynkowej albo ciut powyżej a przynajmniej będę wiedział co mam. dalej mam nadzieję, że tak się stanie, może dzięki Waszej pomocy :)
=== czym lepsze auto terenowe ===========
ważne, żeby serducho mu sprawnie biło i nie zostawiał 4 śladów... reszta jest zawsze do reanimacji, tak więc powodzenia! 
- maup
- 2 gwiazdki
po ścieżce diagnostycznej lekko mi ulżyło, spód zdrowy, zawieszenie na razie wykazało dużo mniej błędów niż się bałem (3 silentblocki i łącznik kolumny kierowniczej), silnik nawet, że się odpycha ale check engine świeci non stop, instalacja LPG pewnie nie regulowana od drugiego zaboru więc tu może być tylko lepiej.eMTi pisze:ważne, żeby serducho mu sprawnie biło i nie zostawiał 4 śladów... reszta jest zawsze do reanimacji, tak więc powodzenia!
jeszcze jak się potwierdzi, że potworny rzegot przy hamowaniu silnikiem to faktycznie jest tylko kwestia tylnego łożyska w skrzyni z biegami, to się chyba ochleję ze szczęścia :D
jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję, że będzie mi tu tak dobrze jak na macierzystym forum Scorpio ;)
-
qbaty
- 0 gwiazdek
- Auto: Jaguar XJ Sport 4.o '96
Witam Was. Parę słów o sobie - nazywam się Kuba, mieszkam w okolicach Trójmiasta. Na co dzień poruszam się Mondeo 2.0TDCi, ale do JAZDY (takiej dającej radochę ;) ) mam Jaguara XJ Sport z czterolitrową rzędową szóstką. W związku z tym, że nadchodzi czas rozstania się z Mondeo (kto chce kupić ??
) postanowiłem, że kolejnym autem do codziennego użytku będzie coś co też będzie dawać radochę z jazdy, a nie tylko przewoziło moje 4 litery z punktu A do punktu B. No i wybór padł na Forestera. Mam już coś na oku (2.5, 2008r ze Stanów), w najbliższych dniach pojadę go obejrzeć, no i pewnie będę miał trochę pytań. Muszę jeszcze tylko znaleźć miejsce na ich umieszczenie ;)
qbaty, witamy! Ja mam lepszy pomysł... Zostaw mondeo, a sprzedaj jaga i kup sobie Sti
Wożenie się z A do B forkiem wyjdzię Cię drożej, niż Mondeo, a i do JAZDY będziesz miał ognistą furę..
Witam Wszystkich,
Po długim czasie poszukiwań ładnego WRX-a dotarłem do pięknej, czarnej sztuki z Poznania która już stoi w moim garażu ;)
Także oficjalnie Witam wszystkie osoby ze starego forum z kropką jak i te z forum z kreską które poruszają się pięknymi Busurkami.
Pozdrowienia również dla eMTiego za wprowadzenie w tajniki forumowe (kto z kim dlaczego i po co ? ) oraz za rozwiązanie kilka problemów dotyczących mojego nowego nabytku - Jednak dobrze mieć pomocnych sąsiadów którzy codziennie wystawiają przed dom błyszczące, kuszące oko i ucho STI ;) Prędzej czy później 1/3 Wrocławia jak się napatrzy na takie to zapragnie je mieć na własność
Pewnie narazie będzie z Mojej strony więcej pytań niż porad, jednak jakby ktoś miał jakieś pytania dotyczące Motocykli to chętnie mu w tym pomogę ponieważ na codzień pracuję w branży Motocyklowej
Pozdrawiam i czekam na kontakt od osób które organizują coś we Wrocławiu i na terenie dolnego śląska
M.
Po długim czasie poszukiwań ładnego WRX-a dotarłem do pięknej, czarnej sztuki z Poznania która już stoi w moim garażu ;)
Także oficjalnie Witam wszystkie osoby ze starego forum z kropką jak i te z forum z kreską które poruszają się pięknymi Busurkami.
Pozdrowienia również dla eMTiego za wprowadzenie w tajniki forumowe (kto z kim dlaczego i po co ? ) oraz za rozwiązanie kilka problemów dotyczących mojego nowego nabytku - Jednak dobrze mieć pomocnych sąsiadów którzy codziennie wystawiają przed dom błyszczące, kuszące oko i ucho STI ;) Prędzej czy później 1/3 Wrocławia jak się napatrzy na takie to zapragnie je mieć na własność
Pewnie narazie będzie z Mojej strony więcej pytań niż porad, jednak jakby ktoś miał jakieś pytania dotyczące Motocykli to chętnie mu w tym pomogę ponieważ na codzień pracuję w branży Motocyklowej
Pozdrawiam i czekam na kontakt od osób które organizują coś we Wrocławiu i na terenie dolnego śląska
M.
beSTIa, no wreszcie jesteś, pozdrowionka!

cholera, to od dzisiaj przykuwam łańcuchem do studzienki i latarni....beSTIa pisze: Prędzej czy później 1/3 Wrocławia jak się napatrzy na takie to zapragnie je mieć na własność
Dokładnie - należy tak zrobić jeśli masz zamiar nim dłużej pojeździć ;) Proponuje jeszcze rozwiązanie z Motocyklówki - DISC LOCK
( tj> Blokada Tarczy
) Pozdrawiam!
bry wszystkim nufkom sztukom i miłego pobytu 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Witamy nowych!
Witam i o zdrowie pytam :)
imie: Marcin
miasto: Warszawa
prawko od: 5 lat
mandatow: 1
roczny przebieg: ~18kkm
kolor oczu: piwny
witam i zycze gumowych drzew i rownego asfaltu dla wszystkich
imie: Marcin
miasto: Warszawa
prawko od: 5 lat
mandatow: 1
roczny przebieg: ~18kkm
kolor oczu: piwny
witam i zycze gumowych drzew i rownego asfaltu dla wszystkich
eh?
w tej metryczce zapomniałeś tylko dodać, czy wieprzowy, wołowy czy drobiowy
Witamy!