Jeśli to firma inżynierska to nie przewiduję atrakcjiminimus pisze:U mnie w robocie siadła klima.
Zaraz się wszyscy będziemy rozbierać
Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Coś niedobrego
Tak samo, jak w Monakoky pisze: Z drugiej strony jak sobie wyobrażasz utrzymanie aparatu państwowego bez podatków
minimus, wszystkim poniżej 25 lat płci pięknej (jeśli takowe są), rób foty
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
mentos! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Tak samo, jak w Monako![]()
:)However, Monaco has high social insurance taxes payable by both employer and employee. The employer's contribution is between 28%-40% (averaging 35%) of gross salary including benefits and the employee pays a further 10%-14% (averaging 13%).[20] Social insurance contributions, amounting to nearly 50% of salary, are a major disincentive to the hiring of staff and in many ways detract substantially from the advantageous income tax regime which exists in Monaco.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
no tak, tylko pytanie, czy to się przypadkiem nie tyczy tych, którzy pracują w firmach zarejestrowanych w Monako i tam też się znajdujących.. A jak wiemy, spora część obywateli czy też mieszkańców, to ludzie trzepiący kasę za granicą, tak jak np Kubica 
Anyway trochę trudno porównywać te dwa byty. Zasadniczo różni je wszystko :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ja mam 30 stopni w pokoju.... 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
A tu idzie burza i nawet mocno wieje, tylko wieje ciepłym. Jest do tego jakieś pokrętło? 
Barthol pisze: ja mam 30 stopni w pokoju....![]()
U mnie w biurze 34
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
A ja kocham, wsiadam do autka po 8 godzinach jego stania na słońcu, zamykam okna i włączam na grzanie, dmuchawa na 3 , nareszcie ciepło.WRC fan pisze: Nienawidzę lata...
A tak poważnie to można się przyzwyczaić, najpiękniejsze są ciepłe wieczory.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Eeee... to luzik. Ja wczoraj jak wróciłam do domu po robocie, to było tylko 42WRC fan pisze:Barthol pisze: ja mam 30 stopni w pokoju....![]()
U mnie w biurze 34Nienawidzę lata...
Czarownica prawdę Ci powie :D
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chyba termometr masz w dziwnym miejscuzofija pisze:Eeee... to luzik. Ja wczoraj jak wróciłam do domu po robocie, to było tylko 42WRC fan pisze:Barthol pisze: ja mam 30 stopni w pokoju....![]()
U mnie w biurze 34Nienawidzę lata...
Na stole w salonie. Fakt trochę dziwne. Spodziewam się, że przy oknie w słońcu mógłby pokazać jeszcze więcej
Generalnie w tym mieszkaniu temperatury na balkonie w okolicach 55-60 st. to przy takich upałach norma
O! teraz mam np. bardzo przyjemny chłodek - tylko 31
Generalnie w tym mieszkaniu temperatury na balkonie w okolicach 55-60 st. to przy takich upałach norma
O! teraz mam np. bardzo przyjemny chłodek - tylko 31
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Jestem szczęśliwy. Nie mam termometru w domu, ten w aucie czasem pokaże ostatnio 40-42 stopnie. Dziś wyszedłem z biura na obiad i stwierdziłem, że jest nieco chłodno. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pomyślcie sobie o tych smutnych, szarych, wietrznych dniach, które zaczynają się w listopadzie. Słonko rulz 
remek pisze: pomyślcie sobie o tych smutnych, szarych, wietrznych dniach, które zaczynają się w listopadzie
Czekam na nie z utęsknieniem