jesień życia. Spać się chceWRC fan pisze:
Czekam na nie z utęsknieniem![]()

a generalnie. W zimę za zimno, na wiosnę za dużo padało, w lecie za gorąco - ciekawe co przyniesie jesień

jesień życia. Spać się chceWRC fan pisze:
Czekam na nie z utęsknieniem![]()
mokre liście na zakrętachremek pisze: ciekawe co przyniesie jesień
to już zaczyna się nerwowe zaglądanie na TeFałEn Meteosmutnych, szarych, wietrznych dniach, które zaczynają się w listopadzie
Wpadnij do Irlandii, jak Ci sie tak spieszy juz do poznej jesieni :PWRC fan pisze:remek pisze: pomyślcie sobie o tych smutnych, szarych, wietrznych dniach, które zaczynają się w listopadzie
Czekam na nie z utęsknieniem
zofija pisze: o 7:30 dalej było (i jest) 30 st.
eMTi pisze: ja jestem ciekaw, jakie podejście do tych sprzęgieł mają serwisy w DE... chyba, że tam ordnung must sein i na szkoleniach na prawo jazdy uczą ruszać prawidłowo![]()
pamejudd pisze: NIedługo pewnie Subaru zacznie uchodzic za pojazd dla gospodyń domowych (byle nie jeździły w zimie!!!).
skąd ja to znam....zofija pisze:Na stole w salonie. Fakt trochę dziwne. Spodziewam się, że przy oknie w słońcu mógłby pokazać jeszcze więcej![]()
Generalnie w tym mieszkaniu temperatury na balkonie w okolicach 55-60 st. to przy takich upałach norma![]()
To znaczy?Witek pisze: wymyślać jakieś chore programy szkoleniowe, które w szkole bezpiecznej jazdy rąbią ją (jazdę) bardziej niebezpieczną