Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich serdecznie.
Jeszcze nie jestem posiadaczem Subaru, ale w najblizszych miesiacach to sie zmieni;]
Jeszcze nie jestem posiadaczem Subaru, ale w najblizszych miesiacach to sie zmieni;]
pozdro dla nowych!! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No witamy po dobrej stronie mocy!!!! Jak w tym roku plejady, byłeś i uciekłeś do nas? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Plejady a szczególnie próby rewela i w końcu pojechaliśmy zakupionym jedynym słusznym autem
ja tam Was wszystkich kocham 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a przypadkiem kiedyś nie śmignęło mi Twoje auto w Bielawie?Oskar pisze: i w końcu pojechaliśmy zakupionym jedynym słusznym autem

Ha na pewno śmignęło bo tam mam pół rodziny i się tam urodziłem
a było ciche czy głośne? 

Oskar, ja byłem tylko w zeszłym, kiedy śmigaliście w Sierrze
Organizacyjnie się coś poprawiło w tym roku? Na pewno dużym plusem było to, że nocleg nie był obowiązkowy... Jakieś próby na Torze Kielce były?
no to zakładaj wątek!

Oskar pisze: w końcu pojechaliśmy zakupionym jedynym słusznym autem
no to zakładaj wątek!

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
o proszeOskar pisze: Ha na pewno śmignęło bo tam mam pół rodziny i się tam urodziłem

nie pamiętam niestety wydechu, z resztą i tak było w oddali

Na kielcach 2x w 1 dzień i 2x w 2gi dzień, jeszcze był tor kart. w radomiu, lotnisko i coś na parkingu, sporo i fajnie ułożone
sierra jest teraz for sale
Ok niebawem opisze wanne 
A to pewnie na cichym
teraz jest Blitz nur spec R więc czy daleko czy blisko to słychać 

A to pewnie na cichym

Oskar, siemka teamowy kumplu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Hej! Fajnie, że do nas zaglądnąłeśOskar pisze: Witam starą gwardię![]()

Nie zapomnij zaglądać do działu off topic

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Adam M.
- 2 gwiazdki
- Auto: 05 Subaru Legacy Wagon
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czesc,
Nazywam sie Adam ( ksywka internetowa Adam M. ) jestem fanem sam. Subaru - na codzien jezdze 05 Legacy Wagon 2.5l. Przedtem bylo 95 Legacy Wagon 2.2l
Mieszkam na przedmiesciach Toronto, moim prawdziwym hobby sa stare angielskie motocykle.
Sadze ze bede wiecej czytal niz sie odzywal, choc moze cos tam od czasu do czasu napisze.
Nazywam sie Adam ( ksywka internetowa Adam M. ) jestem fanem sam. Subaru - na codzien jezdze 05 Legacy Wagon 2.5l. Przedtem bylo 95 Legacy Wagon 2.2l
Mieszkam na przedmiesciach Toronto, moim prawdziwym hobby sa stare angielskie motocykle.
Sadze ze bede wiecej czytal niz sie odzywal, choc moze cos tam od czasu do czasu napisze.
Adam M., witamy!
Będziesz miał lekkie problemy, żeby podskoczyć na nasze forumowe spotkania, ale jak mawiają, dla chcącego nic trudnego... 

witamy nowych!! 

Buenos aires (czy jakoś tak)
chciałem żeby światowo zabrzmiało ale wyszło jak zwykle...
Witam wszystkich forumowiczów,
jestem pod wrażeniem atmosfery i życzliwości panującej na forum.
Własnie zastanawiam się nad zakupem legacy (szczegóły opisałem na: Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.)
Jeśli ktoś słyszł o aucie, które spełnia przytoczone kryteria proszę o info.
pozdrawiam serdecznie
chciałem żeby światowo zabrzmiało ale wyszło jak zwykle...

Witam wszystkich forumowiczów,
jestem pod wrażeniem atmosfery i życzliwości panującej na forum.

Własnie zastanawiam się nad zakupem legacy (szczegóły opisałem na: Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.)
Jeśli ktoś słyszł o aucie, które spełnia przytoczone kryteria proszę o info.
pozdrawiam serdecznie
powitać nowych powitać
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"