Nie wiem. Pytaj Konto usunięte.remek pisze:ooo. to już wyszła jakaś poprwaka do siódemki?vibowit pisze: Racja. Nie ma to jak Solaris.![]()

Teraz cześciej mam do czynienia z AIXem.
Nie wiem. Pytaj Konto usunięte.remek pisze:ooo. to już wyszła jakaś poprwaka do siódemki?vibowit pisze: Racja. Nie ma to jak Solaris.![]()
czy ja tego przypadkiem na studiach nie używałem....vibowit pisze: Nie ma to jak Solaris.
nie tylko, ale tylko on ma tak super wygodną i intuicyjną obsługę i tak czuły ekran (o innych nie mówię, bo wygoda obsługi jest absolutnie nieporównywalna), nie mówiąc już o ilość i łatwość dostępnego softu wszelkiego rodzaju (obecnie ok 250 000 programów). Wcześniej miałem HTC Touch Pro (windows mobilny - niezależnie z jaką nakładką - to jest dopiero porażka.. może windows phone coś zmieni), testowałem też Samsunga Wave, Droida Motoroli, Google Nexus One'a i kilka innych.. I żeby było jasne - nie jestem fanboyem appla, a zarówno polityka Jobsa, jak i ich podejście i mydlenie oczu potwornie mnie irytują...Chloru pisze: I tylko ajfon to potrafi....
O widzisz, indoktrynacja robi swoje. Solaris rulez!vibowit pisze:Racja. Nie ma to jak Solaris.Paul_78 pisze:Linuxem też się brzydzę
So true. Jobs dziala mi niesamowicie na nerwy. Ich polityka app store/itunes rowniez.eMTi pisze: nie tylko, ale tylko on ma tak super wygodną i intuicyjną obsługę i tak czuły ekran (o innych nie mówię, bo wygoda obsługi jest absolutnie nieporównywalna), nie mówiąc już o ilość i łatwość dostępnego softu wszelkiego rodzaju (obecnie ok 250 000 programów). Wcześniej miałem HTC Touch Pro (windows mobilny - niezależnie z jaką nakładką - to jest dopiero porażka.. może windows phone coś zmieni), testowałem też Samsunga Wave, Droida Motoroli, Google Nexus One'a i kilka innych.. I żeby było jasne - nie jestem fanboyem appla, a zarówno polityka Jobsa, jak i ich podejście i mydlenie oczu potwornie mnie irytują...
Konto usunięte pisze:Steve twierdzi, że użytkownicy źle trzymają swoje iphone'y. I dlatego mają problem z zasięgiem![]()
bo to innowacyjne rozwiązanie. Zrobili komputer, który do niczego się nie nadaje, za to jest taki zajebistyPaul_78 pisze: A poważnie, czemu oni tego ipada nie zrobili z normalnym ekranem panoramicznym?
remek pisze: bo to innowacyjne rozwiązanie.
Bo pewnie zrobiłby się głupio długi, gdyby używać go w pionie ;))Paul_78 pisze:A poważnie, czemu oni tego ipada nie zrobili z normalnym ekranem panoramicznym?
do kompletu by dodali jakiś wskaźnik i po problemieky pisze: Bo pewnie zrobiłby się głupio długi, gdyby używać go w pionie ;))
No co... ja wcale nie szydzę - tego posta też pisze na MacBook Pro - i uważam, że Mac OS X jest naprawdę szybkim, fajnym i dopracowanym systemem. Natomiast wyznawcą Apple nie jestem, nie znoszę idiotycznej polityki Jobsa co do np. oprogramowania albo nie implementowania pewnych funkcji - bo Steve wie lepiej, co użytkownikowi potrzebne. Co do reszty produktów Apple - nie mam. Ipoda nie potrzebuję, iphone nie chcę (Blackberry dla mnie lepsze), dla ipada nie umiem znaleźć zastosowania. Trzeba przyznać, że faktycznie wyglądają zajebiście.So What! pisze:Widzę, że temat rozwija się zgodnie z intencjami jego autora
bo Gates jest zły głównie z powodu, że ma kupę szmalueMTi pisze: gorszy od Gatesa....
remek pisze: bo Gates jest zły głównie z powodu, że ma kupę szmaluA to w Polsce nie przejdzie...
A kto to i gdzie to stwierdził, że pierwszy milion trzeba ukraść ?Paul_78 pisze:remek pisze: bo Gates jest zły głównie z powodu, że ma kupę szmaluA to w Polsce nie przejdzie...
Bo przeciętny Polak (a raczej polaczek o roszczeniowej postawie) przelicza sobie te pieniądze na machanie łopatą i wychodzi mu, że niemożliwe jest tyle zarobić.
Gates, a właściwie MS, bo myślisz Microsoft -- mówisz Gates, jest zły, bo wali w kule jak tylko może w kwestii trzymania się standardów i wprowadzania swoich ,,standardów''. Ale mniej więcej tak samo zły jest np. Intel (który np. współopracowywując ACPI z powyższym (i Toshibą), projektował go tak, by trudno było obsługiwać go w sofcie OS.remek pisze: bo Gates jest zły głównie z powodu, że ma kupę szmalu![]()
ky pisze:
Z drugiej strony Gates ma np. 959, to chyba swój chłop jest? :)
Drugie miał Paul Allen. Chłopaki nie mogli ich nawet normalnie używać z uwagi na to, że w US&A to auto nie było road-legal :)Chloru pisze:Tylko jedno ?