może być Mu obce...jarmaj pisze: Jeździ się po drogach i to jak na drogach auto się sprawdza jest wyznacznikiem.
Wrocławskie Spotkania Subarowe...
Re: Wrocławskie Spotkania Subarowe...
jarmaj, Witek się przemieszcza, więc okreslenie
Dolce far niente 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
jarmaj, to na drogach różnica między seryjnym STi, a seryjnym WRXem nie będzie istotna.
Na dalekiej trasie może nawet STi zostanie wyprzedzone, bo będzie musiało więcej razy zatrzymać się na stacji.
jarek, ja naprawdę wiem, że STi jest fajniejsze, ale przy zwykłej jeździe, dla zwykłego użytkownikach, po zwykłych drogach różnice nie będą duże.

jarek, ja naprawdę wiem, że STi jest fajniejsze, ale przy zwykłej jeździe, dla zwykłego użytkownikach, po zwykłych drogach różnice nie będą duże.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to po co wspominasz o jakims DCCD, które to na początku jak się pojawiło chłopaki na forum ze dwa lata (;-) ) rozkminiali. No masakryczna różnicaWitek pisze: jarek, ja naprawdę wiem, że STi jest fajniejsze, ale przy zwykłej jeździe, dla zwykłego użytkownikach, po zwykłych drogach różnice nie będą duże.

Przepraszam starego wyjadacza, salonowego lwa... Może faktycznie byłem wtedy zbyt zajęty czytaniem broszur i pracą, aby zarobić każdy grosz potrzebny na zakup i zrealizowanie marzenia, które miałem od jakichś 12 lat... Szpiegiem jakimś jesteś? Skąd to wiesz? Jeśli nie jesteś pewien faktów, to nie chojracz tak i nie rzucaj słów na wiatr, bo się możesz kiedyś boleśnie przejechać.. Nie wiesz w jakich samochodach siedziałem, jakimi jeździłem i w jakim wieku, a biorąc pod uwagę fakt, że jesteś zdaje się sporo młodszy, to tym bardziej tego typu teksty, nie poparte faktami, są conajmniej nie na miejscu...Witek pisze: Sam siedziałem w takim w salonie kiedy Ty jeszcze nie wiedziałeś z czym się je słowo "Subaru".

może jednak dlatego, że piter cały czas mówił o STi?Witek pisze: Może dlatego ja odpowiadałem Piterowi odnośnie przesadzania z tą Hypernovą?
tylko po co to dalej mielić, jak j33mbo nic nie wspominał o WRXie?Witek pisze: ale przy zwykłej jeździe, dla zwykłego użytkownikach, po zwykłych drogach różnice nie będą duże.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Nie wiesz w jakich samochodach siedziałem, jakimi jeździłem i w jakim wieku, a biorąc pod uwagę fakt, że jesteś zdaje się sporo młodszy, to tym bardziej tego typu teksty, nie poparte faktami, są conajmniej nie na miejscu...
eMTi, jedni normalnie się rozwijają a niektórzy mają "specjalny" tok nauczania...więc się nie dziw

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
jarmaj, a wiesz, co konkretnie zmienili w heblach? Zastosowali po prostu pływające tarcze, czy jakiś inny patent? Bo zaiste jest to co najmniej upierdliwe, ale może i być bardzo niebezpieczne... Ty u siebie masz heble z której wersji STi?jarmaj pisze: mniejszy lub brak efektu rozpychania klocków przez tarcze na zakrętach, co jest mocno upierdliwe we wcześniejszych.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
C.SRTW
Witam, chciałbym Was poinformować, że w niedalekiej przyszłości odbędzie się na Torze Redeco, nowy cykl imprez amatorskich, pod nazwą Lemoniada SRTW Grand Prix Redeco.
Na tą chwilę podaję terminarz, by wieść gminna niosła dobre wieści.
Prace nad eventem trwają, gdy tylko będę miał świeże informacje będziemy je przedstawiać.
Bardzo mile widziane wszelkie pytania, sugestie itp.
Terminarz:
1 eliminacja: 25 lipca 2010
2 eliminacja: 08 sierpnia 2010
3 eliminacja: 19 września 2010
4 eliminacja: 31 październik 2010
Witam, chciałbym Was poinformować, że w niedalekiej przyszłości odbędzie się na Torze Redeco, nowy cykl imprez amatorskich, pod nazwą Lemoniada SRTW Grand Prix Redeco.
Na tą chwilę podaję terminarz, by wieść gminna niosła dobre wieści.
Prace nad eventem trwają, gdy tylko będę miał świeże informacje będziemy je przedstawiać.
Bardzo mile widziane wszelkie pytania, sugestie itp.
Terminarz:
1 eliminacja: 25 lipca 2010
2 eliminacja: 08 sierpnia 2010
3 eliminacja: 19 września 2010
4 eliminacja: 31 październik 2010
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: jarmaj, a wiesz, co konkretnie zmienili w heblach? Zastosowali po prostu pływające tarcze, czy jakiś inny patent? Bo zaiste jest to co najmniej upierdliwe, ale może i być bardzo niebezpieczne... Ty u siebie masz heble z której wersji STi?
Większe łożyska.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
C. SRTW
Dzisiaj zapadły nowe decyzje dotyczące imprezy.
Oficjalna nazwa imprezy zmienia nazwę na: Lemoniada NaviLogic Cup
Miejsce odbywania się imprezy: Tor Redeco, Wrocław ul. Rakietowa
Pewnie Was to zainteresuje, więc podaję że zmieniamy opcję wpisowego:
90zł w cateringiem (napój 0,5 do wyboru + grill)
80zł bez cateringu
Przy odbiorze administracyjnym, będziecie mieli wybór...
Trasa została dzisiaj ustalona, można ją pokonywać z prędkościami 100-110km/h także jest szybka. Trasa będzie składać się z dwóch bardzo podobnych okrążeń, zmianą będzie jedynie przejazd "obok mety" podczas pierwszego okrążenia, na drugim wjazd na metę.
Od jutra powinna działać strona Lemoniada NaviLogic Cup na której będzie można znaleźć wszelkie informacje nt. imprezy, formularz zgłoszeniowy oraz listę zgłoszeń...
Strona zawodów: http://www.wyscigiwroclaw.pl jutro powinna być aktywna rejestracja zawodników, zapraszamy
Sobotni trening jest treningiem odpłatnym 50zł za 40min jazdy po trasie zawodów...
Dzisiaj zapadły nowe decyzje dotyczące imprezy.
Oficjalna nazwa imprezy zmienia nazwę na: Lemoniada NaviLogic Cup
Miejsce odbywania się imprezy: Tor Redeco, Wrocław ul. Rakietowa
Pewnie Was to zainteresuje, więc podaję że zmieniamy opcję wpisowego:
90zł w cateringiem (napój 0,5 do wyboru + grill)
80zł bez cateringu
Przy odbiorze administracyjnym, będziecie mieli wybór...
Trasa została dzisiaj ustalona, można ją pokonywać z prędkościami 100-110km/h także jest szybka. Trasa będzie składać się z dwóch bardzo podobnych okrążeń, zmianą będzie jedynie przejazd "obok mety" podczas pierwszego okrążenia, na drugim wjazd na metę.
Od jutra powinna działać strona Lemoniada NaviLogic Cup na której będzie można znaleźć wszelkie informacje nt. imprezy, formularz zgłoszeniowy oraz listę zgłoszeń...
Strona zawodów: http://www.wyscigiwroclaw.pl jutro powinna być aktywna rejestracja zawodników, zapraszamy
Sobotni trening jest treningiem odpłatnym 50zł za 40min jazdy po trasie zawodów...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....