Od 22/07 (czwartek) popołudniu.
Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów posiada może takowe miejsce (garaż, zamknięty parking, podwórko)?

Bo pozostawienie Wiśni na pastwę ulicy nie wchodzi w grę.
Konto usunięte, dzięki.Konto usunięte pisze:zofija, jak Wam wiocha nie przeszkadza, to możecie u mnie pod domem zostawić. Jest bez ogrodzenia, ale żywa dusza się nie kręci.
Az, dziękiAzrael pisze:zofija, jak coś to zapraszam do mnie do garażu, na razie nie mam tam nic.
esilon, pewnie, myślę że takich chętnych to byśmy dużo więcej znaleźli.esilon pisze:gdyby jednak miała sie nie marnowac przez dwa tygodnie stojąc bezczynnie to moge przygarnąć
zofija pisze: Konto usunięte, dzięki.Niestety logistycznie może się okazać trudne do ogarnięcia
Jarmaj będzie ok 19 w Wwie, a ok 20 musimy być już na lotnisku. Może się nie udać ogarnąć.
kto może być lepszym kandydatem, jak właściciel drugiej Wiśnizofija pisze:
esilon, pewnie, myślę że takich chętnych to byśmy dużo więcej znaleźli.![]()
Do TeneryfyKonto usunięte pisze:To się jeszcze pochwalcie dokąd lecicie :)
O kurde, tam są zajebiste zakręty. Powinniście wziąć wiśnię ze sobązofija pisze:Do TeneryfyKonto usunięte pisze:To się jeszcze pochwalcie dokąd lecicie :)
Jarmaj musi zostać?zofija pisze:Jarmaj już się zastanawiał jak ją wcisnąć do walizkiale za cholerę nie chciała wleźć
![]()
Dlatego musi zostać![]()
.....eeeee, no chyba że już nieaktualne...?vibowit pisze:Jarmaj musi zostać?zofija pisze:Jarmaj już się zastanawiał jak ją wcisnąć do walizkiale za cholerę nie chciała wleźć
![]()
Dlatego musi zostać![]()
![]()
No tak. Na cholerę Ci facet, który nie potrafi się spakować?
najlepiej coś w dyszlu i aftomat i będzie miał jarmaj wakacje jak z bajkizofija pisze: Trzeba będzie na miejscu coś wypożyczyć![]()
Hmmm... w ten sposób o tym nie pomyślałam...jarmaj pisze:Azrael, wielkie dzięki! Z chętnie skorzystam.....
.....eeeee, no chyba że już nieaktualne...?vibowit pisze:Jarmaj musi zostać?zofija pisze:Jarmaj już się zastanawiał jak ją wcisnąć do walizkiale za cholerę nie chciała wleźć
![]()
Dlatego musi zostać![]()
![]()
No tak. Na cholerę Ci facet, który nie potrafi się spakować?![]()
Aktywny wypoczynek?! Oszalałeś???!!!burat pisze:może odpoczynek od spalin i rowery
zofija pisze:A no i koniecznie ktoś do wachlowania.
Ale to chyba w innym celu niż wachlowaniejarmaj pisze: Idę ćwiczyć pompki....
jarmaj pisze: Idę ćwiczyć pompki....