Odwiedziliśmy chyba wszystkie markety w Wawce. Wszędzie wykupione klimy, w necie też bida. Kawiorowy naród
Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
zakupiliśmy sobie klime. Przenośna - ale jest i już się fajnie siedzi w domu. 
Odwiedziliśmy chyba wszystkie markety w Wawce. Wszędzie wykupione klimy, w necie też bida. Kawiorowy naród
remek, to Ty przeprowadziłeś się z Bielawy do mieszkania bez klimatyzacji

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Kruszyn, 
lato jest takie mocne, że wysiadła nam centralna klima na mokotowieKruszyn pisze: remek, to Ty przeprowadziłeś się z Bielawy do mieszkania bez klimatyzacji
oj, niestety za 2 dni będzie nawrót....
ALE..
Dzisiaj zostały wymienione podnośniki szyb.. WRESZCIE!! Mogę sobie do woli słuchać dźwięku silnika, brać bez problemów bilety na parkingach, płacić za autostrady, pytać o drogę, podrywać panienki, opieprzać debili, przewietrzać furę i robić umcyk-umcyk
Normalnie inna fura po prostu
tyle, że tarcze mam już do wymiany...
ALE..
Dzisiaj zostały wymienione podnośniki szyb.. WRESZCIE!! Mogę sobie do woli słuchać dźwięku silnika, brać bez problemów bilety na parkingach, płacić za autostrady, pytać o drogę, podrywać panienki, opieprzać debili, przewietrzać furę i robić umcyk-umcyk
Normalnie inna fura po prostu
tyle, że tarcze mam już do wymiany...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no ale jak te podnośniki masz to zawsze możesz kotwice wyrzucaćeMTi pisze: tyle, że tarcze mam już do wymiany...
minimus, właśnie dlatego zacząłem od nich, taniej wyszło 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ale mam nadzieję, że z obu stron masz te podnośniki zrobione bo żeby zahamować to dwie kotwice. Inaczej pięknie będziesz skręcał 
no z obu, z obu, bo z obu padły.... A i tak będę pięknie skręcał, co to by bokami polatać.. raz z jednej zarzucę, raz z drugiej... jak w kanoo 
mizoo, a czytałeś mój post wyżej?
Do wietrzenia przednich szyb używam póki co bardzo często, bo samochód stoi na dworze w pełnym Słońcu i jak jadę do roboty, to jest w nim z milion stopni..
Zanim by mi to sama klima schłodziła, to bym się ugrillował..
W trakcie całodziennego, letniego latania po torze też lepiej to robić bez klimy, przy uchylonych oknach... A poza tym wszekie automaty biletowe, płatności i komunikacja ze światem zewnętrznym
W trakcie całodziennego, letniego latania po torze też lepiej to robić bez klimy, przy uchylonych oknach... A poza tym wszekie automaty biletowe, płatności i komunikacja ze światem zewnętrznym
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jako że 3 latka stuknęły zrobiłem sobie przegląd rejestracyjny. Pan Diagnosta pocmokał i powiedział że to nowy samochód i nie ma żadnych uwag
A zawsze mi przynajmniej światła podkręcał 
no a jak on prawie ciągle w garażu stoi, to co miało się psuć 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
wreszcie znalazłem czas i postawiłem media center na linuchu. Już nie muszę latać do CD wymieniać płyt, teraz muszę latać do kompa i grzebać muszką w okienkach (o ile system nie padnie, bo testowo na bardzo starym kompie to stoi) 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
remek pisze: teraz muszę latać do kompa i grzebać muszką w okienkach
Łeeeeeeeeeee, bez pilota
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
remek, to mi przypomina przeskok, kiedy po długich latach używania walkmana przerzuciłem się od razu na mp3 playera... I nie rozwiązało to problemu z wyborem muzyki na wakacje.. Kiedyś myślałem pół godziny nad tym, które kasety wziąć, po zakupie mp3 (o grubej jak na tamte czasy pojemności 20GB) i przerzuceniu prawie całej muzy powstał problem - co puścić 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: prawie ciągle w garażu stoi
Jeździ więcej niż ten paździerz z Twojego podpisu co nie może ciężarówki wyprzedzić
no niestety ja tym badziewiem robie dużo więcej km, niż mi się wydawało, że będę...
Dyszla jakiegoś trzeba zanabyć, bo już by się dawno zwrócił...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dyszla? Człowieku, egzorcyzmy trzeba nad Tobą odprawić
Może Legaca dieselka, wymiana koła dwumasowego na koszt właściciela gwarantowana
Może Legaca dieselka, wymiana koła dwumasowego na koszt właściciela gwarantowana
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Phi... u mnie dziś to samo, tyle, że po 7 latach - uwagi te same, plus tradycyjna propozycja odkupienia. Czego i Państwu niniejszym życzęKonto usunięte pisze: 3 latka stuknęły zrobiłem sobie przegląd rejestracyjny. Pan Diagnosta pocmokał i powiedział że to nowy samochód i nie ma żadnych uwag
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Życzysz propozycji odkupienia? Po moim trupie
No chyba że coś zanabędę co mnie bardziej podrajcuje
ale wtedy kapelusza też bym sobie zostawił. To jest naprawdę fajny samochód.
wiesz, robienie po 15-20 tys km rocznie (w większości po mieście), przy spalaniu Pb98 w ilościach powyżej 16l/100km potrafi złamać niejednego twardziela
Poza tym ja mówię o dyszlu dla Pati, a nie o zamianie tego mojego paździerza, aż tak mnie nie powaliło
Ale widzę, że nie jesteś w temacie bo ostatnio pablonas swoją żabę wymienił na dyszla... A gregski mimo, że ma tego swojego legasia zagazowanego, to szuka czegoś innego na hajłeja, żeby kilometry trzaskać....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
eMTi, a widzisz. Spokojne autko w automacie i problem rozwiązany
A z Niemcami nie ma co gadać, oni mają jakieś swoje teorie 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy