Dołącz do forumowiczów na Facebook-u (forum(./-)subaru.pl)Czy kropka, czy kreska - świnka jest niebieska :P

Dołącz do forumowiczów na Facebook-u (forum(./-)subaru.pl)Czy kropka, czy kreska - świnka jest niebieska :P
ogs pisze: każdy otrzymuje własne ciasteczko w "C:\Documents and Settings\[twoj_login_w_systemie]\Cookies"
Grzesiek_67 pisze:to jest takie coś co przychodzi w email, że ktoś Cię zaprasza, do czegoś. Nic nie kumkam![]()
ponura perspektywa ale niestety realna.Arno pisze: mlodzi nie maja wyjscia.
Dla mnie coś, co skutecznie przybliża rok 1984 (jako jedno z wielu narzędzi).matzerath pisze:Przykład: we wtorkowy wieczór piszę "kto dzisiaj pije wódkę??" i włala mały team gotowy do boju. Wiadomo u kogo jaka impreza, kto gdzie jedzie na weekend i może warto dołączyć, itp. itd. Jest to coś co skutecznie urozmaica życie towarzyskie.
I nie boisz się inwigilacji GSM-ów? ;>jarmaj pisze: A wszystkich z którymi mógłbym mieć ochotę napić się wódki mam w telefonie. Wystarczy zadzwonić i się zapytać![]()
Arno pisze: Fabcebook zna cala twoja ksiazke adresowa z emaila. I na dodatek przy zapisywaniu sie mozna niechcacy nacisnac zeby wyslal do wszystkich znajomych zaproszenia. Stad te zaproszenia do emaili.
Ależ to proste. Skoro każdy środek techniczny umożliwiający porozumiewanie się na odległość ułatwia szpiegowanie, pozostaje przestać z nich korzystać. I zostać eremitą :)))jarmaj pisze: Tak, przeszkadza mi ona. To też przybliża 1984-y. Tylko przed tym już nie potrafię uciec
...i tłuc te podstępne mrówki, które przychodzą do eremu podsłuchiwać nasze myśliky pisze: pozostaje przestać z nich korzystać. I zostać eremitą :)))
jarmaj pisze: A wszystkich z którymi mógłbym mieć ochotę napić się wódki mam w telefonie. Wystarczy zadzwonić i się zapytać
Nikt nie mówił, że życie z paranoją jest proste, łatwe i przyjemne :)WiS pisze: ...i tłuc te podstępne mrówki, które przychodzą do eremu podsłuchiwać nasze myśli![]()