Godlik pisze: W GTku oczywiście![]()
Nie tylko

Godlik pisze: W GTku oczywiście![]()
Że mam uczulenie na wszystko z 'eco' w nazwie.gpruszko pisze:leon, sorry, dalej nie wiem o czym piszesz i co chcesz przekazać
...
Ty chcesz mnie obrazić?gpruszko pisze:i śmiem twierdzić, że są baaardzo OK do dupowozów
sprawdzone w avensisie, vectrze i astrze
vibowit pisze:
Odi to nie byle dupowóz, to RC Odi ;)
Phi. Tam jest miejsca na koła od ciągnika.gpruszko pisze: vibowit, a koła nie szorowały o nadkola?
na lewą stronę by weszły, faktycznievibowit pisze: Tam jest miejsca na koła od ciągnika.
też na nich jeździłem w Forku, może ciut głosne ale warto.WodnySsak pisze:Polecam BF Googrich Macadam - niezłe cenowo i dobrze się na nich jeździ (to oczywiście kwestia sposobu wykorzystania samochodu).
Dobrze. Moim zdaniem może tylko odrobinę gorzej od normalnej opony deszczowej.Mont pisze:Jak Waszym zdaniem sprawują się RE070 na mokrym ??
Róże opinie znajduję na Forach i sam juz nie wiem czy decydować sie do jazdy na codzień![]()
Oponki kuszą ze względu na to jak trzymają, a kompromisem byłyby RE50A.
sebek pisze: ( miałem kiedyś BFG Profiler (stary model) i byłem mega zachwycony szczególnie jak przejechałem 120km przez kilku metrową kałuże - nic się nie stało
Jak nie upalasz auta to nie ma sensu zakładać RE070 ze względu na zachowanie na wodzie - na mokrym jest ok, ale z kałuzami i koleinami wypełnionymi wodą już sobie nie radzi szczególnie trochę zużyta.Mont pisze:Jak Waszym zdaniem sprawują się RE070 na mokrym ??
Róże opinie znajduję na Forach i sam juz nie wiem czy decydować sie do jazdy na codzień![]()
Oponki kuszą ze względu na to jak trzymają, a kompromisem byłyby RE50A.
masz rację, zresztą po przeczytaniu wszystkich wątków dochodzę do podobnych wniosków.lukass pisze:Jak nie upalasz auta to nie ma sensu zakładać RE070 ze względu na zachowanie na wodzie
I wzajemnie, a dzisiaj z nim rozmawiałem i sie nie chwalił kabel jedengpruszko pisze:lukass, pozdr razem z Michałem Antoniakiem
mówił mi o tych letniakiach conti co je od Ciebie wziąłem, teraz już wiem skąd je miałeś, pogadalim se
Kompletnie się z tym nie zgadzam.lukass pisze:Jak nie upalasz auta to nie ma sensu zakładać RE070 ze względu na zachowanie na wodzie - na mokrym jest ok, ale z kałuzami i koleinami wypełnionymi wodą już sobie nie radzi szczególnie trochę zużyta