Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Korzystajac z okazji chcialem pozdrowic kierowce niebieskiej Imprezy kombi, stojacej bodajrze w piatek okolo godz 8-9 pod Rastem w Olsztynie ;]
pozdrowionka dla kierownika czarnego stija drop-eye, z którym się kiwnęliśmy dzisiaj na borowskiej przy PKSie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pozdrowienia dla Hogiego, który zamyślony dzisiaj poleciał w Raszynie po 18. Żeby Wiśni nie zauważyć to ja nie wiem 

pozdrowienia dla Krzyska, który zamyślony dzisiaj poleciał Bystrzycką po 18. Żeby Żaby nie zauważyć to ja nie wiem

j33mbo, czyli już lata i wszystko cacy??
To ja się pytam, gdzie ten wątek??

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: j33mbo, czyli już lata i wszystko cacy?? To ja się pytam, gdzie ten wątek??
mam przed urlopem taki kocioł, że szok,
a poza tym chce Żabie zrobić ładne zdjątka na bieszczadzkich serpentynach, co będę tutaj wklejał bruki spod markietu?
matko, ale Ty marudzisz, a my jesteśmy żądni krwi!!
Co nam tam z bieszczadów... Co innego, jakby jakieś plażowe hostessy miały być w tle, to rozumiem, że z takim tłem lepiej, a tak?
A tak na serio, to ja też chcę swojej jakieś sensowne foty zrobić, bo do tej pory wątku o niej nie ma
Ale z drugiej strony nie ma co o niej pisać 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
spoko spoko, za 2 dni będę na serpentynach tak czy siakremek pisze: mam znajomy kamieniołom koło strzelina do pofocenia

czyżby na południe od Strzelina z sympatyczną agroturystyką obok?remek pisze: mam znajomy kamieniołom koło strzelina do pofocenia![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a nie wiem, w życiu tam nie byłeminquiz pisze: czyżby na południe od Strzelina z sympatyczną agroturystyką obok?

Pozdrowienia na imprezy WB... widzianej wczoraj na "siódemce" w okolicach Białobrzegów. Była kiwka i światełka.
Urlop jest oderwaniem się od rzeczywistości..... obłęd także.
Pozdro dla kolegi w białej turbowannie wczoraj na Cargo. Podobno zaburczałeś obok mojej, trochę za cicho :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191

i pozdrawiam Imprezę P1 rej WI z kobietą za kierownicą dziś 18:15 przy Domanieskiej w Warszawie, oraz w tym samym miejscu 1 min później zieloną Turbowanne też rej WI
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie pokazał Ci kartki "Ratuj, żona zabrania mi wchodzić na forum!"?Zwibel pisze:Pozdrowionka dla Piter35 dzisiaj po południu pod nomi staliśmy łeb w łeb:D

j33mbo,
Sorry, że się wtrącam ale przejedź sobie dróżkę z łopusznej do Tylmanowej przez Ochotnicę. Wąsko i pokręcić też trzeba. To w Gorcach jakbyś nie wiedział
.
Pozdrawiam
Sorry, że się wtrącam ale przejedź sobie dróżkę z łopusznej do Tylmanowej przez Ochotnicę. Wąsko i pokręcić też trzeba. To w Gorcach jakbyś nie wiedział

Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam Tasiora Miedziaka obtrąbionego i obmachanego dziś z wzajemnością około 16 pod TVNem 

Pozdrawiam Cię chłopie serdecznie!!!! I żeby nam to było ostatni raz tak nas opuszczać!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dzięki eMTi za gorące powitanie
moje zniknięcia są w jakimś stopniu uzależnione od ludożerców.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pozdrawiamy więc ludożerców i prosimy, żeby się nam odpieprzyli od Funky'ego. Mogą sobie zrobić prawnika z soi, na ten przykład.
WiS pisze: prosimy, żeby się nam odpieprzyli od Funky'ego.
o to to! niech po prostu przelewają wynagrodzenie na konto, ale wyjazdy zamienili na 15 minutowe, cotygodniowe konferencje telefoniczne

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
I tak mam nie najgorzej, są tacy co tam siedzą non stop 
P.S. Miło znowu z Wami tracić czas przed ekranem

P.S. Miło znowu z Wami tracić czas przed ekranem
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
A ja pozdrawiam sąsiada Fido który właśnie uratował mnie od paniki.
Dzieks Fido,

Dzieks Fido,

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

pozdro dla wiśniowego, uturbionego forka na czarnych felach, za którym jechałem dzisiaj na Ołtaszynie we wro