[K] Seryjne turbo z Forestera S-Turbo
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Re: [K] Seryjne turbo z Forestera S-Turbo
Chiba Ci Misiu oczko wypadło - prawdopodobnie masz na myśli aktuator, czyli sterownik WGNiedźwiedź pisze: Mam Sturbową ale bez wastegate'a

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. WuRCku, gdybym wiedział, że kiedykolwiek będziesz potrzebował tego marnego ślimaczka, nigdy nie oddałbym swego starego siostrzeńcowi (bo On jest nieprzyzwoicie bogaty i do tego kutwa...ale dobry dzieciak

Brak podpisu.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
oczko mnie się trochę skrzywiło - to prawda. Już jakiś czas temu.Grzesiek_67 pisze:
Chiba Ci Misiu oczko wypadło - prawdopodobnie masz na myśli aktuator, czyli sterownik WG

Grzesiek_67 pisze: aktuator, czyli sterownik WG![]()
To jest to to blaszane okrągłe ? Bo nie wiedziałem jak to się fachowo nazywa.Niedźwiedź pisze: A turbina nie ma tego ...czegoś co to można od niej odkręcić ;)

Niedźwiedź, będę miał w pamięci Twoje turbo, ale najpierw rozejrzę się za czymś z tym sterownikiem.
pzdr
Edit
A czy w XT było takie samo turbo jak w S-Turbo ?
WRC fan pisze: A czy w XT było takie samo turbo jak w S-Turbo ?
obie to TF035H, pasować będą ale czy są identyczne? pewnie nie ten element jest jednak ciągle ulepszany