obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
Ja tak myślę, że Wy tam dla lansu i zdjeć pojechaliście
Chłopaki, nie męczcie już ich tak, bo pewnie już młoda pluje sobie w brodę za pomysł 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Burat, ale przesadziłeś z tym ręcznym
Zobacz na zoomie jak wszyscy się lampią, hehe
Zobacz na zoomie jak wszyscy się lampią, hehe
cyqan, to z podziwu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
więcej na stronie ajmedia.pl , bo mój fantastyczny kolega się nie chwali ;]
o to to! Specjalnie nie wspominałem o które chodzi, bo miejscówka na tyle fajna, że każdy z kolumny pewnie miałby na taką fotkę ochotę..burat pisze: każdy z nas będzie pytał o swoje
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
w imieniu wszystkich dzięki wielkie!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
właśnie to chciałam wam wysłać na pocztę, ale mam problem ze swoją
dobrze, że mam swoje pryv ajmedia
dziękuje i pozdrawiam ekipę !!!!!
dobrze, że mam swoje pryv ajmedia
dziękuje i pozdrawiam ekipę !!!!!
cała przyjemność po naszej stronie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
a może jakiegoś grilla zorganizować na weekend 24-25.07.2010 r. co panowie na to??
a może być 30-1? Bo 24-25 mam weselicho przyjaciela, a bardzo bym chciał na grilla wpaść.. 
niech będzie jak chcesz, żeby tylko pogoda była !!!! no i pytanie o miejsce ??eMTi pisze: a może być 30-1? Bo 24-25 mam weselicho przyjaciela, a bardzo bym chciał na grilla wpaść..
Ech, mieszczuchy.
Na wsi czas zamieszkać i grilla mieć przed domem, na trawniku, a nie jakieś wycieczki w tym celu robić
...
Na wsi czas zamieszkać i grilla mieć przed domem, na trawniku, a nie jakieś wycieczki w tym celu robić
Dolce far niente 
FUX, no i dzięki za propozycje zrobienia grilla u ciebie sądzę ,że towarzycho też będzie Ci wdzięczne za udostępnienie miejscówki
oczywiście jak będę miał wolne z chęcią wpadnę
oczywiście jak będę miał wolne z chęcią wpadnę
odezwał się ten, co to grillowy wycieczkowóz sobie ostatnio zakupiłFUX pisze: a nie jakieś wycieczki w tym celu robić
biorąc pod uwagę to, co się teraz dzieje, to chyba nie powinno być z tym problemu...miskaad pisze: niech będzie jak chcesz, żeby tylko pogoda była !!!!
pewnie nasz "szwarcwaldzki" parkingmiskaad pisze: no i pytanie o miejsce ??
i co, robimy coś w temacie lokalnego spota 30.7 lub 1.8?
no właśnie co z tematem ale jak coś to ja tylko sobota i to wieczorkiem bym wpadł 
my jesteśmy za dostosujemy się /przynajmniej spróbujemy/, a jaka miejscówa :
Radków, Bielawa ??
czekam na wieści
Radków, Bielawa ??
czekam na wieści
spokojnie, jeszcze mamy tydzień
Trzeba póki co pogodę obserwować, bo cały przyszły tydzień wygląda nieciekawie... 
właśnie skończyła się pogoda na tvn-ie, 28-30 C styknie !!!!eMTi pisze: spokojnie, jeszcze mamy tydzień Trzeba póki co pogodę obserwować, bo cały przyszły tydzień wygląda nieciekawie...
P.S.
A jak weselna smakowała ??
przyznam się szczerze ,że jeszcze stoimiskaad pisze: A jak weselna smakowała ??
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Szczerze - nie pamiętam. Wiem, że potem przyjechała policja i wszystkich studenciaków chcieli wsadzić za kraty za robienie grilla przed blokiem na osiedlu na którym mieszkam.miskaad pisze: A jak weselna smakowała ??

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubione posty: 0
hehe w sumie te autka też w zacnym kolorze, wiec może załapalibyście się na jakieś grupowe upalanie ;) ps. furki bezpieczne bo z klatkąArti pisze:Szczerze - nie pamiętam. Wiem, że potem przyjechała policja i wszystkich studenciaków chcieli wsadzić za kraty za robienie grilla przed blokiem na osiedlu na którym mieszkam.miskaad pisze: A jak weselna smakowała ??
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
myślę, że cała reszta nie przybędzie dużo wcześniej, zresztąprzy takiej spiekocie chyba nie ma coburat pisze: przyznam się szczerze ,że jeszcze stoi co do grilla to jak coś mogę się łapać na sobotę bo to jedyny czas wieczorem (kole 20-stej bym przybył) jakim mogę zagospodarować
tylko jak narazie "nie widzę lasu rąk" ni nadal nie znamy miejsca
czekam na wieści, chyba, że nie ma chętnych to temat umrze śmiercią naturalną