hej,
podczas jazdy usłyszałem wycie z tyłu przy ok. 70-80km/h - myślałem że to opony (wymieniłem opony) potem podjechałem na Bajeczną - i panowie sprawdzili iż łożyska są ciche...
Auto długo stało, tarcze sa bardzo zardzewiałe i nadają sie do wymiany... nie wiem może to jest przyczyna? Może zbierzność?
Mam także problem z ABS (VSC) ponieważ kontrolka się świeci, sprawdziłem bezpieczniki - wszystko OK. Może to także efekt rdzy i syfu z tyłu? Będe wdzieczny za pomoc/sugestię.
dzieki
wycie z tyłu ok. 70-80 km/h Legacy IIIkombi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
roberteast
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: wycie z tyłu ok. 70-80 km/h Legacy IIIkombi
Nie rozumiem, powiedzieli Ci, że łożyska są ciche i nie wiedzą co to może być?roberteast pisze:potem podjechałem na Bajeczną - i panowie sprawdzili iż łożyska są ciche...
-
roberteast
- 0 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Nie rozumiem, powiedzieli Ci, że łożyska są ciche i nie wiedzą co to może być?
Zasugerowali opony/koła.... więc może macie jakąś sugestię co to może być
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
roberteast, rozumiem... A kiedy wymieniałeś olej w dyfrze? Kiedyś miałem podobne wycie z tyłu jak miałem stary, mocno zjechany olej.
-
roberteast
- 0 gwiazdek
dziękuję - wymienię - może to to?Konto usunięte pisze: roberteast, rozumiem... A kiedy wymieniałeś olej w dyfrze? Kiedyś miałem podobne wycie z tyłu jak miałem stary, mocno zjechany olej.

Witam. auto na podnosnik i sprawdzamy jeden jedzie drugi słucha pod autem.