Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
heh.. nie napisali tylko, 100 tysięcy czego? Niebieskich muszelek? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jak się chcesz poślinić bardziej to pod tym linkiem jest więcej fot Scoobiego (i nie tylko jego):eMTi pisze:heh.. nie napisali tylko, 100 tysięcy czego? Niebieskich muszelek?
http://gallery.me.com/b.munster#100542
(zresztą kiedyś już wklejałem ten adres internetowy)

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
na te się już ślniłem, jak pierwszy raz wklejałeś linka 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
coś Wam powyginało te fury
To Evo grizzlaka?

ooooooooooooooooo... to wreszcie się chłopak odkuł po tym, jak sprzedał swoje wypieszczone STi... Tylko czemu do cholery evo? Zdradził chłopak markę
Ale pewnie dlatego, że łatwo i relatywnie tanio można spowodować, że właśnie "zapierdala ten samochód, STi to przy nim stoi."
Ech, co Ci ludzie dla mocy zrobią... 

eMTi pisze: ooooooooooooooooo... to wreszcie się chłopak odkuł po tym, jak sprzedał swoje wypieszczone STi... Tylko czemu do cholery evo? Zdradził chłopak markęAle pewnie dlatego, że łatwo i relatywnie tanio można spowodować, że właśnie "zapierdala ten samochód, STi to przy nim stoi."
Ech, co Ci ludzie dla mocy zrobią...
![]()
Nie, raczej dlatego, że EVO to po prostu lepszy samochód pod każdym względem.
No może oprócz dźwięku.

411KM @ 575Nm
może pod każdym, oprócz dźwięku i samych użytkowników oraz ducha marki... Evo są bezduszne.. No i jeżdżą same, bo jest tam dużo więcej zbędnej elektroniki i to począwszy już od evo VI.. Bleh.... Subaru = driver's car 

w czym nie pomoże i komu nie pomoże? 

dobrze, że kocha się sercem, a nie umysłem 

Jakaż to zbędna elektronika jest od Evo VI ?eMTi pisze: jest tam dużo więcej zbędnej elektroniki i to począwszy już od evo VI

a czy w evo VI nie było już przypadkiem aktywnego dyfra? To już jest zabawka, która trochę myśli za kierowcę i trochę mu pomaga.. Ja nie mówię, że to jest złe, tylko że bez tego i tak może być super fan.. Ja mam tylko ABS (całe szczęście, że baaaaaaaardzo późno ingeruje) i nic więcej.. I jest super, bo nic mi się nie wpieprza do tego, co chcę zrobić z samochodem 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
fakt montowali tam jakieś ESP, żeby se kuku w okół własnej osi nie zrobićeMTi pisze: a czy w evo VI

eMTi pisze: i tak może być super fan..
Ale tam wiatrak też jest, może nawet super

łomatkojedyno, jak już być tak dokładnym, to wentylatory, a nie wiatraki
coś Ty taki sztywny dzisiaj?
Do hardkora też byś się doczepił?
Oj widać, że brakuje Ci GTuni, wpadaj do polanda
A wiatraki są super i to nawet dwa :)

coś Ty taki sztywny dzisiaj?

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: a czy w evo VI nie było już przypadkiem aktywnego dyfra? To już jest zabawka, która trochę myśli za kierowcę i trochę mu pomaga.. Ja nie mówię, że to jest złe, tylko że bez tego i tak może być super fan.. Ja mam tylko ABS (całe szczęście, że baaaaaaaardzo późno ingeruje) i nic więcej.. I jest super, bo nic mi się nie wpieprza do tego, co chcę zrobić z samochodem![]()
eMTi, ale w Imprezie aktywny dyfer też już jest od dawna, tylko nie w Europie. Wszystkie najbardziej kultowe Imprezy go miały.
Jak już chcesz być takim purystą to zapomniałeś o AYC wprowadzonym w Evo IV.

Był już w Evo IV. Zresztą jak komuś przeszkadzało AYC to był RS.eMTi pisze: a czy w evo VI nie było już przypadkiem aktywnego dyfra?
ja tylko piję do tego, że evo (biorąc pod uwagę wszystkie wersje, a nie tylko limitowane lub JDM) było od dawien dawna bardziej naszpikowane różnego rodzaju systemami wspomagającymi kierowcę... 

eMTi pisze: Oj widać, że brakuje Ci GTuni
Oj brakuje.
eMTi pisze: wpadaj do polanda
Właśnie jestem. Dzisiaj wracam.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
vicu, przynajmniej będziesz częściej w kraju i może będzie okazja, aby Cię poznać.
Wszystko ma jakieś dobre strony.
Dobrze napisałeś. Wspomagającymi, nie przeszkadzającymi. W aucie ulicznym w sam raz, zwłaszcza jeśli na nazwisko nie ma się Fangio, Moss, czy Rohl.
STi daje więcej radości z jazdy, EVO lepsze czasy. Tak twierdzi baaaaardzo wielu, którzy jeździli oboma autami, dlatego są kierowcy EVO, którzy na co dzień jeżdżą... Imprezami. Sprowadzanie radości z jazdy w STi jedynie do kwestii elektroniki to trochę obrażanie tego auta. Znaczyłoby to wtedy, że EVO RS dawałoby większą frajdę z jazdy niż jakakolwiek Impreza.

eMTi pisze: ja tylko piję do tego, że evo (biorąc pod uwagę wszystkie wersje, a nie tylko limitowane lub JDM) było od dawien dawna bardziej naszpikowane różnego rodzaju systemami wspomagającymi kierowcę...![]()
Dobrze napisałeś. Wspomagającymi, nie przeszkadzającymi. W aucie ulicznym w sam raz, zwłaszcza jeśli na nazwisko nie ma się Fangio, Moss, czy Rohl.

STi daje więcej radości z jazdy, EVO lepsze czasy. Tak twierdzi baaaaardzo wielu, którzy jeździli oboma autami, dlatego są kierowcy EVO, którzy na co dzień jeżdżą... Imprezami. Sprowadzanie radości z jazdy w STi jedynie do kwestii elektroniki to trochę obrażanie tego auta. Znaczyłoby to wtedy, że EVO RS dawałoby większą frajdę z jazdy niż jakakolwiek Impreza.

Witek pisze:
STi daje więcej radości z jazdy, EVO lepsze czasy. Tak twierdzi baaaaardzo wielu, którzy jeździli oboma autami, dlatego są kierowcy EVO, którzy na co dzień jeżdżą... Imprezami. Sprowadzanie radości z jazdy w STi jedynie do kwestii elektroniki to trochę obrażanie tego auta. Znaczyłoby to wtedy, że EVO RS dawałoby większą frajdę z jazdy niż jakakolwiek Impreza.![]()
Witek, ale jechałeś kiedyś EVO?
Bo moim zdaniem wszyscy, którzy piszą o "radości z jazdy STi" nigdy nie jechali zmapowanym EVO.

411KM @ 575Nm