Serwis w Warszawie lub okolicach który polecacie

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
wabbit
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 2.0 GL 4WD
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Serwis w Warszawie lub okolicach który polecacie

Post 27 lip 2010, o 11:25

Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum.
Od pewnego czasu jestem właścicielem Subaru Impreza 2.0 GL Kombi z 1996 roku. I szukam jakiegoś rozsądnego serwisu któremu mógłbym powierzyć mój pojazd. Różne opinie czytałem o Bajecznej i Jutrzenki wiele pozytywnego o Dżanku ale jak do niego dotrzeć gdzie szukać, może jakieś inne miejsca. Liczę, że mi pomożecie i przyjmiecie nowego do grona użytkowników forum.
Pozdrawiam
W@bbit

sherif
2 gwiazdki
Auto: Outback 3.0 MY08
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Serwis w Warszawie lub okolicach który polecacie

Post 27 lip 2010, o 20:31

wabbit pisze:Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum.
Od pewnego czasu jestem właścicielem Subaru Impreza 2.0 GL Kombi z 1996 roku. I szukam jakiegoś rozsądnego serwisu któremu mógłbym powierzyć mój pojazd. Różne opinie czytałem o Bajecznej i Jutrzenki wiele pozytywnego o Dżanku ale jak do niego dotrzeć gdzie szukać, może jakieś inne miejsca. Liczę, że mi pomożecie i przyjmiecie nowego do grona użytkowników forum.
Pozdrawiam
W@bbit
Ja polecam p.Jarka z Jozefowa ul.Nowa 12 :thumb: , serwisuje u niego 3 lata swoje auta i jestem bardzo dobrego zdania o tym serwisie. Moja duze doswiadczenie i dostep do czesci ;-)
Pozdrawiam
Marcin

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: Serwis w Warszawie lub okolicach który polecacie

Post 29 lip 2010, o 22:37

Jest też nowa Dżankownia http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=4&t=4719
To dobrze rokuje

ODPOWIEDZ