Szukając mocniejszych subarowych wrażeń, chyba sprzedam swojego srebrnego kredensa o parametrach :
Forester SG5, 2.0 N/A MY06 manual, produkcja 2005, 1'sza i jedyna rejestracja luty 2006.
Bezwypadkowy, bezstłuczkowy, nie bity, pierwszy i jedyny właściciel ( ja, prywatnie)
Kupiony w Łodzi w Subaru Point. Od tego czasu kredens przejechał 39 tys km.
Głównie po mieście (Starogard, 3miasto) i autostradzie A1 (Gdańsk-Starogard albo Starogard-Toruń),
na dalsze trasy mam więksiejsze auto, ale też japońskie :)
Serwisowany był co roku u Zdanowicza, w tym roku przegląd (4'ty) mu się jeszcze należy od wiosny...
(Już 2 podejścia z zaskoczenia miałem spalone, a umówić się z wyprzedzeniem jakoś nie daję rady..)
Z niefabrycznych rzeczy ma :
Głośniki Hertza p+t (stare "głośniki" chyba do muzeum śmiesznych rzeczy pójdą)
Przednią szybę Piklingtona (kamień na obwodnicy)
Gałkę aluminiową (oryginalna gdzies się pałęta)
Obszytą kierownicę
... siatkę w bagażniku ma fordowską...
Stan - jak subaru po 38 tys. prawie nówka ogólnie bez zarzutu. (jak subaru czyli - od nowości maglownica wali, wsteczny czasem nie wchodzi...)
Wsiadam i jadę. Oleju nie bierze w ogóle.
Opony ma jeszcze z fabryki, felgi stalowe 16" (należy im się regeneracja, ale jako że może do ludzi pójdzie to wolę pokazać jak wyglądają a nie podpadać...)
Jakies ryski na drzwiach ma, próbowałem zdjęcie zrobić ale nie mogłem ostrości złapać, takoż na tylnym zderzaku od góry (zdarzało się niecierpliwego psa raz do roku do veta zawieźć... no i jakiś odprysk na kancie tu i ówdzie też się znajdzie.
Reasumując:
CENA 55'000,-
..Nie piszę że do negocjacji, bo parcia na sprzedaż nie mam (to jest jednak zarąbiście fajne i zaufane autko ),
a jak Seby R. wrx spadnie z tablicy, to mi parcie jeszcze fest zmaleje... (Bo US'y mnie nie kręcą ni dudu)
Co do zamian -

To tyle. Jakby co to pytać. Zdjęcia jakieś mam, zaraz spróbuję zamieścić.
SirCastic