Turpiści i turpistki.
Re: Turpiści i turpistki.
To nie mogli chociaz do tego 3008 poczekac z ta premiera? Bylby czas sie przygotowac psychicznie przez kilka pokolen na ten "szok technologiczny i estetyczny" :)
Jacek "AMI" Rudowski
To ja juz wolę, jak to Jarmaj określil, moją szafę grającą, po którą na marginesie, jutro jadę...
Dolce far niente 
FUX, trzymamy kciuki... wątek zakładasz obowiązkowo! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a ja myślałem, że oni na jakiejś górce koło NS mieszkają... Chyba, że to kolejna ich rezydencja
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
może iść w konkury z zawartością tego blogaska:michal pisze:Specyficzna architektura :)
http://raider55.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?4
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Widziałem z bliska BMW x6 w kolorze czarny mat. Samo w sobie to auto ma poważnego stylistyczno-estetycznego fuja, ale z tym lakierem - szczególnego.
Trochę jestem zdziwiony, że nie przypadł Ci do gustu. Serio.WiS pisze:Widziałem z bliska BMW x6 w kolorze czarny mat. Samo w sobie to auto ma poważnego stylistyczno-estetycznego fuja, ale z tym lakierem - szczególnego.
Również widziałem takiego niedawno. Na wielkich grafitowych felgach. Były polski reprezentant w piłce kopanej się takim przemieszcza.
Muszę powiedzieć, że robiło to auto wrażenie. Wyglądało jak wóz opancerzony - stąd moje zdziwienie, że Tobie się nie spodobał.
czarne jest piękne...
wygląda, jakby chciał każdemu na drodze zdrowo wpierd...lić tylko za to, że Ci inni jadą też tą samą drogą... Wściekle agresywny.. Czy taka fura ma sens i czy jest praktyczna, to co innego, ale wygląda wg mnie kozacko.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
vibowit pisze: Trochę jestem zdziwiony, że nie przypadł Ci do gustu.
Może właśnie dlatego? ;)vibowit pisze: Były polski reprezentant w piłce kopanej się takim przemieszcza.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, może, może.
W kolorze czarny mat jest ostentacyjny do bólu.
W kolorze czarny mat jest ostentacyjny do bólu.
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Wolę oryginały od podróbekvibowit pisze: robiło to auto wrażenie. Wyglądało jak wóz opancerzony
W bieli, czerwieni, błękicie i pewnie nawet różu - teżvibowit pisze: W kolorze czarny mat jest ostentacyjny do bólu.
ky,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przebijam wszystko co było powyżej Fitem Coupe przerobionym na Ferrari Modena 360 :D
http://moto.allegro.pl/item1157562530_f ... ce_eu.html
http://moto.allegro.pl/item1157562530_f ... ce_eu.html
całkiem pokaźna kolekcja japońskiego manga-tuningu
Sam jesteś manga-tuning.
Bosozoku!!!
Lubię je oglądać, zawsze jestem ciekaw, co też jeszcze skośni panowie są w stanie wytworzyć
.
r.
Lubię je oglądać, zawsze jestem ciekaw, co też jeszcze skośni panowie są w stanie wytworzyć
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Znalezione w internecie:

Kiedyś się zastanawiałem jak może wyglądać Fiat Panda debiutujący w USA, przed chwilą poznałem odpowiedź...