obstawa "młodych" :)

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Re: obstawa "młodych" :)

Post 30 lip 2010, o 23:04

Żemol, podaj może jakiś obszar od do, choć to, co wymieniłeś wydaje się być ok. Tobie pasuje sobota i niedziela?
miskaad, niewykluczone, że to będzie jednak niedziela. Najlepsze byłoby głosowanie, ale widzę jakieś małe zainteresowanie tematem.. :-/ Mi jest to ciężko ogarniać, bo będę do Was musiał lecieć z 80km dlatego wolałbym sam nie podejmować decyzji.

Arti, w jakich godzinach jesteś na zawodach?
wolak, sobota Ci totalnie odpada, czy tylko w jakichś godzinach?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubione posty: 0

Post 30 lip 2010, o 23:08

jak niedziela to niestety nie dam rady ,w sobotę to jak pisałem w pracy kończę o 19-tej i mogę gdzieś dolecieć w godzinkę Jodłownik , Przełęcz Walimska czy inne jakieś takie miejsca wsirawno ;-) Choć na przełęczy rzeczywiście miejsce jest fajne
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 31 lip 2010, o 02:02

eMTi, man, myslisz, ze Arti bedzie w stanie po zawodach? ;-)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 lip 2010, o 02:18

a do czego on musi być w stanie... położy się, a my mu lejek w paszczę i jechana! Od czasu do czasu wstanie na kiełbaskę, co to by się nie pobrudził :mrgreen: Poza tym chciałem się od niego dowiedzieć, co to za zawody, jak długo trwają itp.. Wiesz, jak trwają np od 9 do 11, to na popołudnie byłby pewnie gotowy ;-) Coś zaczynam mieć czarne wizje, co do tego grilla.... :-/ Nie ukrywam, że byłby git, gdyby ktoś z lokalnych miał możliwość zorganizowania hardware'u...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99

Post 31 lip 2010, o 08:54

Mi bez różnicy czy to będzie sobata czy niedziela :-d
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 31 lip 2010, o 09:22

eMTi pisze: Arti, w jakich godzinach jesteś na zawodach?
Będę cały dzień praktycznie, od rana do do wieczora prawie, więć w nd nie ogarne.
eMTik, trochę jakby na ostatnią chwilę to wszystko. W sensie nie mam pretensji ale może lepiej by było wybrać jakiś bardziej odległy ale konkretny termin i miejscem. Wtedy więcej osób zarezerwuje czas i zadeklaruje się zdecydowanie. Nie ma problemu żebym wziął grilla i sprzęt ale akurat w ten weekend nie mogę (w następny też nie).
Obrazek

miskaad
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: subaru impreza wrx

Post 31 lip 2010, o 09:54

proponuje zalew w radkowi (dobre miejscre, woda,łąka, fajny widok i fury na oku)
albo to co kolega proponował LUBACHÓW ?(chyba tak to się zwie ;]) godz spotkania myślę, że koło 18-19 my tez grilla możemy wziąźć

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 lip 2010, o 10:16

Arti inne terminy u mnie odpadają, w nastepny weekend wracam do Wędrzyna, a od września zaczynam szkolenie na przyszłoroczne "wakacje" w górach Hindukusz...
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 lip 2010, o 10:24

Arti pisze: eMTik, trochę jakby na ostatnią chwilę to wszystko. W sensie nie mam pretensji ale może lepiej by było wybrać jakiś bardziej odległy ale konkretny termin i miejscem
miskaad proponowala termin z miesiac temu, tylko ze przez ten miesiac byl tak maly odzew, ze postanowilem rozpoczac pospolite ruszenie. Okres wakacyjny rowniez na forum jest jak widac troche suchy. Mozemy tez ustalic cos za jakis czas. Co do miejsca, to tu zdam sie na Was, bo miejscowy znam tylko zza szyby samochodu, wiec nie wiem, ktore miejsce jest fajne na grilla.

miskaad
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 31 lip 2010, o 12:24

może niech inni dadzą znać gdzie im bliżej i wygodniej radków czy lubachów i tutaj i tutaj fajne miejsce
możemy zrobić głosowanie żeby sprawiedliwie było :-)
ja proponuje Radków - bylismy tam jakieś 2-3tyg. temu fajna miejscówka zresztą spotkaliśmy tam "jednego z naszych"

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 lip 2010, o 13:58

Żemol podeślij mi na PW swój nr tel. Ponieważ Ty nie możesz dalej, więc dostosujemy się do Ciebie. Znasz lepiej miejscówy, więc wybierz proszę, czy Lubachów, czy Walim, tam gdzie się fajniej będzie siedzieć. Ustalmy godzinę 18tą. Arti, młodzi, weźmiecie hardware grillowy?

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 31 lip 2010, o 14:12

To jednak dzisiaj to spotkanie. :? Sorry ja już nie kumam. Nie ogarnę grilla czasowo wieczorem, bo już się poumawialem.
Obrazek

pas_ti
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik

Post 31 lip 2010, o 14:32

jeśli wybór padnie na okolice Walimia/ Lubachowa to ja się zjawię :) ... można się spotkać pod tamą, rzucić okiem na pięknie położoną nową czarną wstęgę w około jeziora, przez Michałkową na przełęcz Walimską i tam odpalić grilla...

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 lip 2010, o 14:42

Dolecowo można się spotkać w Lubachowie i polecieć tama w stronę przełęczy walimskiej jak pasti napisał ps. emti zapodałem tobie kom na PW, a jak z czasem ? O której należało by zacząć ?
Obrazek

miskaad
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 31 lip 2010, o 15:20

jesteśmy za !!! o której??

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 lip 2010, o 15:21

Emti ? Godzina, która wam pasuje ?
Obrazek

MŁODYY
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: SUBARU WRX - ZŁOMEK

Post 31 lip 2010, o 15:44

wlasnie skonczylem walke ze zlomkiem a wy dalej walczycie z organizacją :-p
lubachów - 18:00 pasuje ???

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 lip 2010, o 15:48

ok niech bedzie, przy pensjonacie Mariaż http://meteor.turystyka.pl/mariaz,lubachow.html tu znajdziecie dojazd
Obrazek

MŁODYY
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: SUBARU WRX - ZŁOMEK

Post 31 lip 2010, o 16:00

dozobaczenia :thumb:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 lip 2010, o 16:08

Para mloda, wezcie prosze caly sprzet, wegiel i rozpalke. Normalnie robil to Arti, ale dzis go nie bedzie. Ja z krzyskiem mozemy sie troche spoznic, bo caly czas siedze jeszcze w warsztacie z hamulcami. Jaki jest dokladny adres tego pensjonatu?

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 31 lip 2010, o 16:26

Lubachów 3
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 lip 2010, o 17:09

My na bank sie spoznimy, bo jestem jeszcze u mechaniora :/

sidor
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Swift Gti 4x4

Post 31 lip 2010, o 18:25

ale lipa a ja na urlopie
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2010, o 00:30

spoko sidor, ogarniemy temat jak wrócisz. Dzisiaj było raczej towarzysko, niż OeSowo. Jak wrócisz, to ustawimy się jakoś wcześniej, ustalimy trasę po nowych dywanach i będzie ogień 8-)

Wielkie dzięki za spotkanie, było jak zwykle git! Szkoda tylko, że dotarliśmy tak późno, ale urwany gwint w zacisku skutecznie mnie spowolnił... :-/

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 1 sie 2010, o 11:23

dzięki wszystkim za spotkanko było naprawdę miło zobaczyć takie grono i pogadać sobie ,szkoda że tak krótko ale cóż ,takie życie może następnym razem będzie dłużej. ;-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

ODPOWIEDZ