KUPIĘ Subaru IMPREZA GD WRX BUGEYE.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
KUPIĘ Subaru IMPREZA GD WRX BUGEYE.
Witam wszystkich szukam już od jakiegoś czasu BUGEYE-A jak ktoś sprzedaje to proszę pisać na PW a jak ktoś będzie sprzedawał w najbliższych miesiącach to też proszę pisać rozważę każdą propozycję co do moich upodobań to najlepiej żeby była to wersja EU a jeśli USA to po wymianie hamulców no i foteli bo te z USA to
szkoda gadać . CO do modów to mogą być ale rozsądne żadne tam BLOW-OFF-Y , Stożki i takie tam bajery . Mój budżet to 30 tys PLN ale jestem elastyczny tylko proszę was nie wciskajcie mi w takich cenach seryjnych aut bo dobrze wiecie że nie są tyle warte a co do dłubanych to nawet mogę dać więcej tylko powtarzam jak mody to ma być profesjonalna sprawa .POZDRAWIAM I CZEKAM NA PROPOZYCJĘ.

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: KUPIĘ Subaru IMPREZA GD WRX BUGEYE.
A siedziałeś z raz w fotelu US i hamowałeś tymi hamulcami?pawci06 pisze: a jeśli USA to po wymianie hamulców no i foteli bo te z USA toszkoda gadać
pawci06 pisze: proszę was nie wciskajcie mi w takich cenach seryjnych aut bo dobrze wiecie że nie są tyle warte

To ile wg Ciebie jest warty seryjny, SPRAWNY WRX GD

Siedziałem w tych fotelach nieraz mój kolega ma takie cudo z USA a co do spowalniaczy to może robią wrażenie w porównaniu do przeciętnych aut jeśli mówimy o WRX to hamulce te z EU są jak dla mnie przyzwoite a te z USA co tu mówić słabe. Co do cen to Seryjny WRX GD BUGEYE EU jest warty max 30 tys PLN ale musi spełniać warunek bezwypadkowy !!! a to pojęcie u niektórych jest różnie rozumiane a drugi warunek to stan techniczny musi być bez wkładu finansowego. I tyle w tym temacie. 

pawci06, no to powodzenia w poszukiwaniach 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Heheheheheheh za tyle to kupisz sobie GT :) w dobrym stanie:) a ty chcesz BUGEYE-A+wymagania
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
O wszystkiego
A jezdziłes GT-ekiem??

A jezdziłes GT-ekiem??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Tak miałem okazje pojeździć kilka razy GIETKAMI ale panowie co to ma do tematu mojego wątku ja czekam na propozycje sprzętowe a nie co jest lepsze bo jak to mówią jedni lubią matki drudzy córki i tyle w tym temacie 

- MAZI
- 5 gwiazdek
pawci06 pisze:Tak miałem okazje pojeździć kilka razy GIETKAMI ale panowie co to ma do tematu mojego wątku ja czekam na propozycje sprzętowe a nie co jest lepsze bo jak to mówią jedni lubią matki drudzy córki i tyle w tym temacie
A to tak ... namawiaja cie do w sumie lepszego... ( ja kupiłem Gteka teraz i jestem mega zadowolony) ale z WRX-em moze być nie wesoło... a popozycji jak widze brak ... a tak naprawde to jak nie bitego to pisz do Pitera35 on moze cos fajnego ma

Np : http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=66
http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=64
Albo co sie bedziesz pieścił : http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=30
P.S. ale reklame Piterowi zrobiłem

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, pułap cenowy nie ten 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

MAZI, jeździłeś wcześniej WRX'em, a teraz GT'kiem? W czym GT jest lepszy?MAZI pisze:pawci06 pisze:Tak miałem okazje pojeździć kilka razy GIETKAMI ale panowie co to ma do tematu mojego wątku ja czekam na propozycje sprzętowe a nie co jest lepsze bo jak to mówią jedni lubią matki drudzy córki i tyle w tym temacie
A to tak ... namawiaja cie do w sumie lepszego... ( ja kupiłem Gteka teraz i jestem mega zadowolony) ale z WRX-em moze być nie wesoło... a popozycji jak widze brak ...(...)
Silnik ten sam, tak? A reszta?
Pozdrawiam,
Tomek
No z grubsza patrząc po cenach nie są to tanie auta a nawet powiedział bym że bardzo drogie więc nie są dla mnie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
pawci06, to kup sobie coś z otomoto, o np. tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=1151099692 jak widzę, arosiak sprzedaje
to chyba nawet egzemplarz powinien być OK

Pewnie egzemplarz ok i cena fajna jak za takie autko tylko że mi żółty nie odpowiada zresztą Subarowy niebieski tez nie zabardzo no ale jeśli by był taki jak ten żóty to czemu nie tylko szkoda że hamulców nie ma wymienionych no cóż ale kolor jak dla mnie zaporowy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No cóż, jak ktoś ma wymagania to musi szukać, a nie czekać na propozycję. Takich aut jak chcesz nikt nie sprzedaje za trzy dychy i ustawiają się do nich kolejki.
- MAZI
- 5 gwiazdek
Powiem tak WRX-em jezdziło sie bosko ale tak przejechałem sie Darka GT-ekiem , nie jezdziłem ale siedziałem w liwita aucie i sie zakochałem co kolwiek to znaczy...tomek_k pisze:MAZI, jeździłeś wcześniej WRX'em, a teraz GT'kiem? W czym GT jest lepszy?MAZI pisze:pawci06 pisze:Tak miałem okazje pojeździć kilka razy GIETKAMI ale panowie co to ma do tematu mojego wątku ja czekam na propozycje sprzętowe a nie co jest lepsze bo jak to mówią jedni lubią matki drudzy córki i tyle w tym temacie
A to tak ... namawiaja cie do w sumie lepszego... ( ja kupiłem Gteka teraz i jestem mega zadowolony) ale z WRX-em moze być nie wesoło... a popozycji jak widze brak ...(...)
Silnik ten sam, tak? A reszta?
Pozdrawiam,
Tomek
Gt-ek ma to do siebie ze tak na moje pierwsze odczucia chodz stoi w warsztacie
- inne prowadzenie i zachowanie na drodze
- wygodniejsze trzymanie i sedzenie fotela
- szyber dach

- moc taka sama czyli 218 ale WRX-a miałem zmodzonego na 260 kucy
- Gtek jest ciezki do mapowania ( nie badałem jeszcze sprawy )
- acha i waga nie ta co WRX-a Gtek jest leżejszy
- Poprostu mi sie zaje.... podoba

No właśnie mi też się podoba ten przód, agresywniejszy od robakowego.MAZI pisze:- Poprostu mi sie zaje.... podoba :-p :-)
A tyle lampy - poezja :) ogólnie bardzo klasyczna, elegancka i "zwykła" linia... po prostu super!
Choć nie ukrywam, że odkąd zobaczyłem bug'a na żywo, to już sam nie wiem :)
...trudny wybór :/
Ps pawci06, rozmawiałem przed chwilą z Piotrkiem (Piter35) i ustawiłem się na pogaduchy na sobotę.
"Kreskowcy" twierdzą, że warto z tym gościem porozmawiać, jak chcesz dobrego subaraka.
Pogadam, popytam, może i dla Ciebie coś załatwię (wiesz, hurtem taniej) :)
Pozdro,
Tomek
- MAZI
- 5 gwiazdek
Widzisz sam ze to auto ma jednak cos w sobie ( dla mnie ma ) teraz pytanie musisz sobie zadac czy WRX czy lepiej GT-ek. Klasyk to klasyk !!tomek_k pisze:No właśnie mi też się podoba ten przód, agresywniejszy od robakowego.MAZI pisze:- Poprostu mi sie zaje.... podoba![]()
A tyle lampy - poezja :) ogólnie bardzo klasyczna, elegancka i "zwykła" linia... po prostu super!
Choć nie ukrywam, że odkąd zobaczyłem bug'a na żywo, to już sam nie wiem :)
...trudny wybór :/
Ps pawci06, rozmawiałem przed chwilą z Piotrkiem (Piter35) i ustawiłem się na pogaduchy na sobotę.
"Kreskowcy" twierdzą, że warto z tym gościem porozmawiać, jak chcesz dobrego subaraka.
Pogadam, popytam, może i dla Ciebie coś załatwię (wiesz, hurtem taniej) :)
Pozdro,
Tomek
Kreskowcy kłamią nie znamy tkaiego jak Piter35 on ma auta lepione na Szrocie w gdzies co sie nazywa SZWAJCARIA SZWARCWALD jakos nie ufał bym mu do końca!!

tomek_k popytaj popytaj to nic nie kosztuje a zawsze się czegoś można dowiedzieć no i pamiętaj o mnie 

Słuchajcie bo tak dukam te posty i dukam i czy mi się wydaje czy jest 2 gości Pitera35 i Piter35
bo już się pogubiłem ale z tego co piszecie to tak .

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jest jeden, Piter35 i polecamy
Na forum jest parę aut kupionych od niego, min. moje 

pawci06, chcesz kupic auto tanie i bezwypadkowe. Te dwie rzeczy nie ida ze soba w parze. 

No może i masz racje ale uczciwi sprzedawcy się zdarzająmizoo pisze:pawci06, chcesz kupic auto tanie i bezwypadkowe. Te dwie rzeczy nie ida ze soba w parze.