Nie wygrałem jak rozumiem

Gdzie kasiorkę przelać i ile

A w ogóle finał był słaby

Nie narzekaj. Ruch przegrał u siebie tylko 1:3, co było dużą i miłą niespodzianką, gdyż mógł przegrać zdecydowanie bardziej dotkliwiePiter 35 pisze: o mundial się już skończył![]()
![]()
Nie wygrałem jak rozumiem
Gdzie kasiorkę przelać i ile
A w ogóle finał był słaby![]()
ky pisze: Owszem, ale wtedy byłoby im łatwiej, bo mogliby sobie dobierać sędziów, których sami by wynagradzali. Jeśli nie widzisz w tym korupcjogenności, to chyba musisz zdjąć przepaskę z ócz ;)
sorry jest 3 rano, a ja dograłem pewien kontraktesilon pisze: bustronny walkower to jest to, że kolejka przeszła a punkcików zero i wygrywa czarny koń
ahahahahahahahahahahahaKruszyn pisze:Wisła do przerwy przegrywa z Karabachem Agdam 0:3. hahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
KiboleKonto usunięte pisze: ziom
Oni się nawzajem z różnych sektorów napier...ją...Piter 35 pisze:KiboleKonto usunięte pisze: ziom
Taaaa.... a potem dostanie w dupsko od byle kazachskiej, albo mołdawskiej drużyny. Już my znamy takich mistrzówKruszyn pisze:Konto usunięte, w tym sezonie warszawski klub będzie mistrzem ...
Konto usunięte pisze: Taaaa.... a potem dostanie w dupsko od byle kazachskiej, albo mołdawskiej drużyny. Już my znamy takich mistrzów![]()