macie jakies doswiadczenia?

takim mnie kiedys na 100km trasie wieziono iBilex pisze: Swego czasu jeździłem przez miesiąc poprzedniczką z silnikiem 2.0 bodajże z silnikiem 140 konnym
POTWIERDZAMBilex pisze: z silnikiem 140 konnym - to nie jechało w ogóle
X5 - paździerz?Bergen pisze: X5
No właśnie?!Gal pisze:X5 - paździerz?Bergen pisze: X5
Bilex pisze: No właśnie?!
Że zacytuję klasyka: "I want one!"![]()
Moje zdanie o samochodach SUV pokrywa się w 100% ze zdaniem Jarmaja, a z tego co mi wiadomo, E53 (nie wiem jak E70, ale pewnie podobnie) słynął z tego, że nie tylko nie radził sobie w "terenie" (czy błoto można nazwać terenem?) ale również kiepsko prowadził się po asfalcie.Gal pisze: X5 - paździerz?
potwierdzam, obk przy seryjnym zawiasie x3 to finezja, pelen komfort.misioo pisze: Może o X3 myślałeś - na początku był strasznie zjechany za to, że ma strasznie twarde zawieszenie a na asfalcie jeździ tak sobie.
No to możemy wrócic do mojego pytania. Po kiego SUV, jeżeli istotne jest tylko prowadzenie na asfalcie????????misioo pisze:Poprzednie X5 miało opinię najlepiej prowadzącego się SUVa na asfalcie, może z wyjątkiem Cayenne. W terenie to faktycznie do d..y.
Racjonalnego argumentu nie znajdziesz. No może tyle, że wysoko się siedzi, co niektórzy uwielbiająjarmaj pisze:No to możemy wrócic do mojego pytania. Po kiego SUV, jeżeli istotne jest tylko prowadzenie na asfalcie????????misioo pisze:Poprzednie X5 miało opinię najlepiej prowadzącego się SUVa na asfalcie, może z wyjątkiem Cayenne. W terenie to faktycznie do d..y.
Ale minivany są...brzydkie...jarmaj pisze:Inne jak trzeba to są też i większe
http://www.minivan.pl/img/mid/42-renaul ... espace.jpg
Nie mówię że ma być akurat Espace, to tylko przykład tego, co może potrzebować ktoś jeżdżacy po asfalcie i wymagający dużej przestrzeni.
Czyli ktoś kompletnie nie potrzebujący SUV-a
Wysoki zawias, krótkie zwisy i duuże koła (16 plus wysoki profil opony) świetnie sprawdzają się przy forsowaniu studzienek, sztucznych "zwalniaczy", a zwłaszcza wysokich krawężników.jarmaj pisze: Po kiego SUV, (...)????????
Bergen pisze: BTW: Jeździł któryś z Was Libero ?
Aaa to ten co jeżdżą nim ludzie którym wydaje się co rano, że są cebulą?misioo pisze: Może o X3 myślałeś - na początku był strasznie zjechany za to, że ma strasznie twarde zawieszenie a na asfalcie jeździ tak sobie.
Vert pisze: zona se zazyczyla wiec pytam czy ktos ma jakies zdanie na ten temat bo 140 000 pln trza wydac za wersje ekskluzif.
macie jakies doswiadczenia?![]()
Mówimy tu o albo o autach mogących wjechać w teren, albo o tych, które mają dużo miejsca w środku. Do jakich zalicza się Libero?pablonas pisze:Ja! Ja! Ja!A co chcesz wiedzieć?
Co z wiekiem zaczniesz doceniać. Nie tyle to, że się "wysoko siedzi", co łatwość wsiadania i wysiadania.So What! pisze: Racjonalnego argumentu nie znajdziesz. No może tyle, że wysoko się siedzi, co niektórzy uwielbiają