[K] uszkodzoną lampę przednią do Imprezy
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] uszkodzoną lampę przednią do Imprezy
Potrzebuję plastikowy element wsuwany z boku odbłyśnika w reflektorze, służący do ustalania silniczka do regulacji położenia reflektora. Zatem stan lampy nie jest ważny, ważne aby miała ów element.
Re: [K] uszkodzoną lampę przednią do Imprezy
mam jakieś stare lampy. Do jakiej imprezy potrzebujesz?
Posiadam '97, ale może być do jakiejkolwiek bądź sprzed new age, bo nie sądzę aby się ten element zmienił. Na dobrą sprawę możesz mi przesłać sam plastik :)
jestem w Hiszpanii ale za ponad tydzień wracam. W sumie 1 lampę już wyrzuciłem... ale mam jeszcze 2. Wszystkie do STi 2004. Jak Ci pasuje to mogę spróbować Ci ten plastik wyciągnąć. Jedna lampa jest do wyrzucenia i wtedy mogę Ci to po prostu dać ale drugiej nie chcę dekompletować bo mam nadzieję ją sprzedać
dobra jestem. Powiedz o jaki element chodzi? Masz jakieś zdjęcie żeby było mi łatwiej? Czy lampę trzeba rozkleić - klosz od tego czarnego elementu?
- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jak by od STi'04 nie podeszło to ja mam jedną rozbitą z SI '96. Określ dokładnie o co chodzi, który to element - może zdjęcie wrzuć.
W końcu udało mi się foty strzelić.
Chodzi o ten mały plastikowy element:

Znajduje się on tam po to, aby można było wcisnąć w niego kulkę silniczka nastawy reflektora:

Pomożecie?
Chodzi o ten mały plastikowy element:

Znajduje się on tam po to, aby można było wcisnąć w niego kulkę silniczka nastawy reflektora:

Pomożecie?
- kuzi4
- 4 gwiazdki
Wypuszczą mnie ze szpitala to zerknę. Wydaje mi się, że mam taki tegesik. W piątek lub sobotę sprawdzę.
a co się stało się?kuzi4 pisze: Wypuszczą mnie ze szpitala

- kuzi4
- 4 gwiazdki
Aaaa, gębę od środka będą mi naprawiać. Od lat mam kłopoty z dolotem i teraz (w marcu
) postanowiłem sobie naprawić...

Przegrodę będą klepać? Leżałem na laryngologii miesiąc, nie zazdroszczę 

- kuzi4
- 4 gwiazdki
I łamać szkielet kostny muszli...
Ale przeżyjemy. Trza być twardym nie mientkim... Dadzą głupiego Jasia i będzie git.

- kuzi4
- 4 gwiazdki
No i d..a!!! Operacji nie będzie, muszę ustalić nowy termin. Po oględzinach przez docenta okazało się, że sprawa nie jest taka prosta, a dodatkowo jest drobna infekcja zatok i nie chcą ryzykować. Dzisiaj sprawdzę tę lampkę i dam Ci znać.
kuzi4, ale to jest aż pilna sprawa z tą operacją? czy bardziej kwestia komfortu?
- kuzi4
- 4 gwiazdki
Dość pilna. Mam kłopoty z dolotem i wiecznym zapaleniem zatok - powód dyskwalifikacji do dzisiejszego zabiegu. Nie dotarłem dzisiaj do garażu - jutro sie odezwę.
ja tutaj w lampie od 04 nic takiego nie widzę. Może to być?
- kuzi4
- 4 gwiazdki
Byłem dzisiaj w garażu i niestety w rozbitej lampie ten elemencik jest uszkodzony dlatego wylądowała w koszu. Mam całą lampę lewą bez silnika do SI 93-97. Może chcesz za jakieś pół stówki?
Kurczaki, kuzi4, 50 zł to trochę za dużo za kawałeczek plastiku... Lampę wszak mam w porządku