Kryterium Kamionki 20 czerwca 2010...
Re: Kryterium Kamionki 20 czerwca 2010...
dasz redę będziemy Wolak będzie na 100 % 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Emti myśle, że kamionki zaczniemy dopiero o 19. 45 gdyż ja odbieram subaraka od Mark o 19.05 tankowanie więc spokojnie bez stresu dawaj. jak chłopaki zaczną szybciej to dojedziemy jestem pod kom jak coś.
no to przegicior, będziemy zapewne w 3 fury 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Czy administracja foruma może sprawić, że ten wątek przestanie być dla mnie widoczny...?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jarmaj, a może byś sprawił żeby Twoje cztery litery pojawiły się na spotkaniu? Z Gliwic to akurat masz odległość żeby dobrze rozgrzać auto a potem po OSach schłodzić turbinę. 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Chwilowo jestem w krainie niekończących się prostych i zakrętów na skrzyżowaniach 90 stopni..... W-wa....Arti pisze:Z Gliwic

A to już trochę daleko.....

Arti, a Remek bedzie

no tak chłopak zrobił się miastowy 

kurde no .... a my dopiero w sobotę będziemy i znowu nie usłyszę najpiękniejszego dźwięku na dobranoc !!! 

możemy Ci nagrać 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a tam... w zimie daliśmy radę po ciemku to i teraz ogarniemy! My będziemy koło 20, jakiś kanał CB ustalony? Żebyśmy się w Was nie wpakowali czasem 

dupa, sypie sie wszystko, wychodzi na to, ze ani krzysiek, ani beSTia nie dadzą dzisiaj rady
Namotało się, a jutro ma zacząć padać...

tak jak poinformowałem z bólem Artiego wrocław dzisiaj pasuje
Biorąc pod uwagę prognozę pogody, proponuję się ustawić kilka dni wcześniej na przyszły tydzień. Ma być ładnie i nie tak upalnie. BTW - czy przed 20 tam jest już na tyle mały ruch, że nie trzeba non stop dopuszczać?

może ci puszczą to co nagrająeMTi pisze: tak jak poinformowałem z bólem Artiego wrocław dzisiaj pasuje

witaj w klubie

może jednak sobota ?? obiecuje stanąć jako kłoda tarasująca przejazd "nieproszoznym"

miskaad, weekend odpada mnóstwo rowerzystów i turystów
polataliśmy troszkę dzisiaj było przyjemnie ale mam spory niedosyt wszystko za późno
w przyszłym tygodniu musimy się ustawić
polataliśmy troszkę dzisiaj było przyjemnie ale mam spory niedosyt wszystko za późno
ja wezmę swojego subaraka i wszystkich poustawiamsidor pisze: miskaad, weekend odpada mnóstwo rowerzystów i turystów

właśnie ma ktoś pompkę

za późno?? To już nie było żadnego ruchu?? No nic, jak będę wiedział 1-2 dni wcześniej, to może się urwę z roboty wcześniej.. Zwłaszcza, że z krzyśkiem musimy wybyć godzinę przed wami..sidor pisze: ale mam spory niedosyt wszystko za późno
Ile lataliście? Po ciemku też można, czy jednak lepiej za dnia?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Był ruch, niestety, aż do zmroku zawsze jest. W sobotę to nawet nie ma po co tam jechać - tyle turystów. Po ciemku jest gorzej, nie widać dobrze drogi - nie ma linii namalowanych jeszcze.

wiem, że weekend odpada, ale w związku z wypowiedzią sidora byłem ciekaw, czy to dłuższe jeżdżenie można zrealizować przez wcześniejsze spotkanie, a to oznacza przecież większy ruch.. 

Witam Było ciekawie szkoda tylko, że po 2 przejazdach WRX płonie i trzeba skunksa chłodzić. Najciekawsza pora upalania to chyba od 19.30 do 20.30, później robi się półmrok i dla ślepców takich jak ja jest problem, ostatni przejazd z Sidorem leciałem bardziej na węch niż wzrok. Arti wrzuć foty jak strzeliłeś coś.
lukwol pisze: bardziej na węch niż wzrok

a na pewno wszystko z nim ok? Trochę za zimno było, żeby od 2 przejazdów aż tak się grzał.. Jak Arti powoził na Chlejadach (a tam lecielismy z 40 minut?), to się nie grzał?lukwol pisze: po 2 przejazdach WRX płonie