Nie ma dramatu w tym pedziu. Może jak na burżujskie limo trochę za bardzo mu się japa wyróżnia, ale w parę miesięcy się opatrzy :) A przy okazji: czy dobrze widzę, że nie wysilili się za bardzo w kwestii przerabiania C5?
Barthol pisze:Kiedyś się zastanawiałem jak może wyglądać Fiat Panda debiutujący w USA, przed chwilą poznałem odpowiedź...
Mnie się podoba bardziej niż oryginalna panda 4x4 - która wcale takim głupim autem nie jest. W terenie ponoć fajnie sobie daje radę.
Od tej Jeep Pandy bardziej podoba mi się jedynie Panda 100HP.
znajomek ma taką Pandę 4x4 i pojeździłem sobie tym troszkę i też podpisuję się pod tym ,ze to niegłupie wozidło. Koleżka był zmuszony przesiąść się na nią z Landka Disco więc duuuuuuży skok ale mówi ,że jest z niej zadowolony
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
o pandzie mogę mówić tylko w kwestii estetycznej... Panda 4x4 nie jest zbyt ładnym autkiem ale już w wydaniu Cross (kilka sztuk po KRK jeździ) to taki wesoły busik i bardzo fajnie wygląda :)
No i tak patrząc na filmik, to daje radę w trudniejszym terenie:
eMTi pisze:
i trochę wybranych fotek z netu z Tuning Show w Krakowie:
Widzę, że na Śląsku wielu estetów mieszka
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Grzesiu, nie traćmy czasu na jakieś buziaki, tylko się od razu napijmy
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
no to może nie będę pisał, że na teren targów mam jakieś 20 minut komunikacją miejską :D Ale od kilku lat już nie chodzę na tuning show (za dużo szpachli n furkach, trochę dresów i plastików- często mocno zgrabnych, tylko lica jakieś takie nie bardzo, zbyt wysokie ceny biletów w stosunku do jakości ekspozycji)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
20 zł – normalny jednodniowy*
30 zł – normalny dwudniowy**
10 zł /1 os – dla młodzieży ze szkół podstawowych oraz gimnazjum (do 16 roku życia wraz z legitemacją szkolną)*
Dzieci do lat 7 - wstęp bezpłatny!
* Bilet wstępu upoważnia do jednorazowego wejścia na tereny wystawiennicze
** Bilet dwudniowy upoważnia do wstępu na Targi w sobotę i niedzielę - po okazaniu opaski.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
tak jakby remek tego nie wiedział... Ciekawe, co nt wyglądy tych fur powiedziałby lukim, bo zapewne parkingi przy Jeziorze Białym są upchane takimi bolidami
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna