serwis w Otwocku
-
Arendzik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.5 XT AT MY2006
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
serwis w Otwocku
Witajcie!
Szukajka nic mi nie podpowiada a wujek gugiel daje jakieś dziwne odpowiedzi.
Wspomoże mnie ktoś namiarami na serwis subaru w Otwocku?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Szukajka nic mi nie podpowiada a wujek gugiel daje jakieś dziwne odpowiedzi.
Wspomoże mnie ktoś namiarami na serwis subaru w Otwocku?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: serwis w Otwocku
Hmmm, chciałem napisać, że łatwo przecież można sprawdzić na oficjalnej stronie Subaru.pl, ale spróbowałem sam i za cholerę się to nie otwiera - wot technika... 

przecież działa (przynajmniej u mnie): http://subaru.pl/dealerzy.html (tylko trzeba przewinąć stronkę w dół, bo klikanie na województwa nic nie daje)jarmaj pisze:Hmmm, chciałem napisać, że łatwo przecież można sprawdzić na oficjalnej stronie Subaru.pl, ale spróbowałem sam i za cholerę się to nie otwiera - wot technika...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Barthol pisze: bo klikanie na województwa nic nie daje
Daje, ale pod IE. Nie zmienia to faktu, że w Otwocku nie ma i nigdy nie było żadnego ASO, więc szukanie na stronach SIP nie ma sensu. Arendzikowi chodzi zapewne o Jarka w Józefowie, ale niestety nie mam do niego żadnego kontaktu.
A jednak coś znalazłem

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak pisze: Jarka w Józefowie, ale niestety nie mam do niego żadnego kontaktu.
I całe szczęscie ,ze nie masz. Miałem wątpliwą przyjemność naprawiać auto u tego kowala

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
O, to ciekawe. Co Ci zepsuł?Kruszyn pisze: I całe szczęscie ,ze nie masz. Miałem wątpliwą przyjemność naprawiać auto u tego kowala
Ja jak na razie jestem zadowolony.
A gdyby ktoś chciał adres, to Józefów, ul.Nowa 12
Skończyła mi się dwu masa w karawanie, więc udałem się do w/w . Dwumasa została wymieniona na normalny zestaw sprzęgła Exedy ,było fajnie do jakiś 7-10 tys. Następnie zaczęło śmierdzieć w aucie, pojechałem ustalić przyczynę do w/w i zostało mi zaproponowane ponowne naprawienie ale już co najciekawsze za 1/2 ceny poprzedniej naprawy
Oczywiście udałem się do innego warsztatu i po wyjęciu nastąpiła niespodzianka. Zostało założone sprzęgło firmy NK i używany docisk podobno tylko po jakiś 3 tys przejechanych w innym aucie. Mechanicy powiedzieli ,że jeszcze nie widzieli tak spieprzonej naprawy i tarczy w takim stanie jak wyjęta z mojego auta . Ogólnie zapłaciłem pewnie nie dużo mniej niż nowa dwumasa w ASO lub dobry zestaw np w 4Turbo.
Myśle ,że wystarczy żeby nie reklamować p.jarka z Józefowa.

Myśle ,że wystarczy żeby nie reklamować p.jarka z Józefowa.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No to Arendzik, już wie iż trzeba uważać
A Dżanek
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=4&t=4719 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Kruszyn,
u Kruszynku, to już druga mega"wsypa" w tym warstacie
Pierwszy był Tomek, todaonnado, gdzie nic nie zrobiony a obciążono chłopaka prawie 5 tys. PLN, nie chcąc potem wystawić faktury, tudzież wreszcie cokolwiek zrobić za ten pieniądz. Dla mnie punkt skreślony po wszeczasy, a kiedyś miał bardzo dobrą prasę..... bez sensu
Pozdrawiam
Grzegorz
u Kruszynku, to już druga mega"wsypa" w tym warstacie

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Arendzik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.5 XT AT MY2006
To sobie odpuszczam ten warsztat w Otwocku. Pytałem sie o niego bo pamiętałem dobre opinie o nim.Grzesiek_67 pisze:Kruszyn,
u Kruszynku, to już druga mega"wsypa" w tym warstaciePierwszy był Tomek, todaonnado, gdzie nic nie zrobiony a obciążono chłopaka prawie 5 tys. PLN, nie chcąc potem wystawić faktury, tudzież wreszcie cokolwiek zrobić za ten pieniądz. Dla mnie punkt skreślony po wszeczasy, a kiedyś miał bardzo dobrą prasę..... bez sensu
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Arendzik
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arendzik pisze: To sobie odpuszczam ten warsztat w Otwocku.
Dobry wybór.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Każdy kij ma dwa końce, a my znamy tylko jeden. Jarek się nie loguje na forum, więc nie bardzo ma możliwość ustosunkowania się. Choć Kruszynowi wierzę, to jednak pamiętam swoje bardzo dobre doświadczenia z Jarkiem. Dlatego do skreślenia chyba daleka droga. Forka po gwarancji mam zamiar serwisować właśnie tam.Grzesiek_67 pisze:Kruszyn,
u Kruszynku, to już druga mega"wsypa" w tym warstaciePierwszy był Tomek, todaonnado, gdzie nic nie zrobiony a obciążono chłopaka prawie 5 tys. PLN, nie chcąc potem wystawić faktury, tudzież wreszcie cokolwiek zrobić za ten pieniądz. Dla mnie punkt skreślony po wszeczasy, a kiedyś miał bardzo dobrą prasę..... bez sensu
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
no a "przypadek Tomka"... ?
Konto usunięte, daleki jestem od szybkiego skreślania jakiegokolwiek miejsca, gdzie można za rozsądne pieniądze solidnie serwisować auto ale dwa przypadki dużych wtop to trochę za dużo. Zresztą, błędy zdarzają we wszystkich serwisach, ważne jest jak po ujawnieniu takiego fuckupu zachowuje się dany serwis.
A w tych dwóch przypadkach nie potrafił się zachować w ogóle.
Twój Forek, Twój problem, nic mi do tego
Pozdrawiam
Grzegorz
no a "przypadek Tomka"... ?
Konto usunięte, daleki jestem od szybkiego skreślania jakiegokolwiek miejsca, gdzie można za rozsądne pieniądze solidnie serwisować auto ale dwa przypadki dużych wtop to trochę za dużo. Zresztą, błędy zdarzają we wszystkich serwisach, ważne jest jak po ujawnieniu takiego fuckupu zachowuje się dany serwis.
A w tych dwóch przypadkach nie potrafił się zachować w ogóle.
Twój Forek, Twój problem, nic mi do tego

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.