hogi pisze: To forum stacza się...
Masz jakiś wykres, który to udowadnia

hogi pisze: To forum stacza się...
rrosiak pisze: Masz jakiś wykres, który to udowadnia
hogi pisze: Proszę admina o usunięcie mojego konta na forum.
To forum stacza się...
A może część klientów tu zagląda i nagle zaczną zadawać niewygodne pytaniaky pisze: Jak przyjdzie jakieś załamanie, to przed spłukanymi klientami też strzelisz focha?
Ten brak wiary wynika z wysypu doradców finansowych po kursach wieczorowychhogi pisze: Ładuj kasę w skarpetę, życzę powodzenia w życiu z tak pesymistycznym podejściem.
Ja, szaman finansowy nie będę zawracał więcej Twojej cennej głowy.
Jak doradca ma pecha i trafi specyficznego klienta, a przyjdzie załamanie i klient spłynie, to na strzelanie focha doradca nie ma czasu.ky pisze: Jak przyjdzie jakieś załamanie, to przed spłukanymi klientami też strzelisz focha?
hogi pisze: To zestawienie mojej za ostatnie dwa lata, chyba nie jest źle.![]()
Konto usunięte pisze:
A czemu data nabycia jest z tego miesiąca?
hogi pisze: Warkocze poluzowane
hogi pisze: Żółć mi się wczoraj wylała, mam ciężki miesiąc w pracy.
Wskakuj do imprezy i hajda na jakaś prostą , bo u was nic innego niemahogi pisze: Żółć mi się wczoraj wylała, mam ciężki miesiąc w pracy. Warkocze poluzowane.
a to już brzmi jak wycinanie konkurencji. i tak żadne certyfikaty nie zagwarantują sukcesu klientowi a ograniczanie podaży doradców kończy się wzrostem prowizji dla tych już papierek posiadających. ale dobrowolne certyfikaty oczywiście jak najbardziej a decyzja powinna być po stronie klienta.hogi pisze: Moja firma dąży do wprowadzenia państwowego egzaminu i licencji na doradcę finansowego.
Taaa, to dopiero można się nabawić frustracji i dolać jeszcze więcej żółci.Piter 35 pisze: Wskakuj do imprezy i hajda na jakaś prostą
Ja mam wrażenie że żeby te drogi były dobrze zrobione to trzeba nad tymi drogowo-budowlanymi mendami postawić oddział SS z karabinami wycelowanymi w łby 24h na dobę. Nie dość, że i tak dobrze zarobią to jeszcze muszą drugie tyle nakraść.FUX pisze: Skandal na budowie autostrady A1. W dzień drogowcy utwardzali drogę kruszywem, nocą zastępowali je tanią ziemią. Zyski złodziei szły w miliony. Wczoraj na budowę wkroczyło CBŚ - ustaliła "Gazeta Wyborcza".
http://fakty.interia.pl/polska/news/ska ... a1,1523855
Yyy nooo...vibowit pisze:FUX, a dlaczego uznałeś, że to jest odpowiedni wątek?
Konto usunięte pisze: Ja się od jakiegoś czasu zastanawiam nad zakupem inwestycyjnym złota.