Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
hogi, ale pech...
silnik przynajmniej cały? wina tamtego stwierdzona urzędowo?
lepiej ty sobie Rzymowskiego z nawigacji wykasuj...

silnik przynajmniej cały? wina tamtego stwierdzona urzędowo?
lepiej ty sobie Rzymowskiego z nawigacji wykasuj...

samochód na chodzie, skończyło się oświadczeniem
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
no to szczęście w nieszczęściu.
to pewnie małe pocieszenie, ale nasz wolny ssak jest na przeglądzie + będzie miał zaprawki na drzwiach. jakiś sq...syn zostawił nam pamiątkę po nauce parkowania. samochód ma mniej - więcej rok i to pierwsza większa rysa... oj, boli.
a najbardziej boli i wkurza, że to w ogóle i kompletnie nie twoja wina...
to pewnie małe pocieszenie, ale nasz wolny ssak jest na przeglądzie + będzie miał zaprawki na drzwiach. jakiś sq...syn zostawił nam pamiątkę po nauce parkowania. samochód ma mniej - więcej rok i to pierwsza większa rysa... oj, boli.

a najbardziej boli i wkurza, że to w ogóle i kompletnie nie twoja wina...

Hogi, ty to masz chłopie niefarta.
Ja za to dzisiaj sporo farta. Pojechaliśmy do rodzinki w Lublinie a tu coś takiego... Godzinę latałem po mieście i nie mogłem się nacieszyć z pierwszego od dwóch lat ślizgania.
Było kilka razy fartownie, bo już zapomniałem jak się jeździ po śniegu.
Pozdrawiam,
jako
Ja za to dzisiaj sporo farta. Pojechaliśmy do rodzinki w Lublinie a tu coś takiego... Godzinę latałem po mieście i nie mogłem się nacieszyć z pierwszego od dwóch lat ślizgania.
Było kilka razy fartownie, bo już zapomniałem jak się jeździ po śniegu.
Pozdrawiam,
jako
http://subarulpg.pl
tel. +48 692 325 541
tel. +48 692 325 541
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
hogi pisze: Pan postanowił skręcić w prawo i przeciął 4 pasy tak, żeby uderzyć w mój samochód.
Współczuję

W czwartek przed świętami miałem też stresującą sytuację na skrzyżowaniu Jana Pawła i Jerozolimskich. Gościu postanowił, że z lewoskrętu skręci jednak w prawo. Żeby było ciekawiej, to klient za nim zrobił to samo. Skończyło się na wzajemnym złożeniu lusterek, ale było ciepło

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

A co tam z "wahaniem" na 4'000 obrotów?rrosiak pisze:
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bez zmian niestety. Byłem w serwisie AK, mieli przeinstalować soft (nawet mnie na kawę wysłali), ale później stwierdzili, że jednak takowego nie mająGal pisze:A co tam z "wahaniem" na 4'000 obrotów?rrosiak pisze:

Napisali ponoć do Krakowa i kazali czekać. Chciałem nagrać filmik obrazujący sytuację (szczególnie na 4), ale wschodnia Polska pod śniegiem i trochę strach rozpędzać sie do 160kmh.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

To standard.rrosiak pisze: Bez zmian niestety. Byłem w serwisie AK, mieli przeinstalować soft (nawet mnie na kawę wysłali), ale później stwierdzili, że jednak takowego nie mają
Napisali ponoć do Krakowa i kazali czekać.
W swojej naiwności byłem przekonany, że jak FHI modyfikuje soft (bo się przekonali, że "coś tam") to przesyła nową wersję do SIP, a SIP natychmiast przekazuje to do wszystkich ASO z zaleceniem by przy najbliższej okazji wymienili ten soft u wszystkich zainteresowanych.
Nic bardziej błędnego, niestety...
hogi, wielkie wyrazy współczucia, oby terminy jakie AK na kropce Ci podał były do utrzymania,
dobre w niedobrym, że poduszki całe
dobre w niedobrym, że poduszki całe

Dopiero doczytałem - straszny pech hogi, współczuję 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Gal.Gal pisze:To standard.rrosiak pisze: Bez zmian niestety. Byłem w serwisie AK, mieli przeinstalować soft (nawet mnie na kawę wysłali), ale później stwierdzili, że jednak takowego nie mają
Napisali ponoć do Krakowa i kazali czekać.
W swojej naiwności byłem przekonany, że jak FHI modyfikuje soft (bo się przekonali, że "coś tam") to przesyła nową wersję do SIP, a SIP natychmiast przekazuje to do wszystkich ASO z zaleceniem by przy najbliższej okazji wymienili ten soft u wszystkich zainteresowanych.
Nic bardziej błędnego, niestety...
Maila im nie podałeś i nie zakupileś odpowiedniej przejściowki, aby sobie ten problem we własnym zakresie naprawic. Acha. i nie zapomnij wyslać im przelewu

Dolce far niente 

Czy tam w Stolnicy wielu driverów nie umie jeździć czy po prostu wielu jeździ jak debile np. ścinając 4 pasy 

Wszędzie jeżdżą jak debile.Paweł_BB pisze:Czy tam w Stolnicy wielu driverów nie umie jeździć czy po prostu wielu jeździ jak debile np. ścinając 4 pasy
Wszędzie jeździmy jak debile.
czasem nockami wkurzałem sie na 25 minutowe utwory " rock progresywny " ale zawsze tak zapowiedział, opowiedział o zespole i o muzyce, że z innym nastawieniem sie słuchało więcej się słyszało, to był Ktoś, smutno.......WRC fan pisze: "Kosa" Kosiński umarł....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
esilon pisze:czasem nockami wkurzałem sie na 25 minutowe utwory " rock progresywny "
Wyedytuj, bo masz już ciepło!
Tak serio, to smutek... Odkąd słucham muzyki, to był zawsze Kosa. I zawsze był gwarancją, że to co zagra będzie warte wysłuchania. Trudno pogodzić się, że już się nie pojawi na antenie... Smutek...
Moja praca zaczyna doprowadzać mnie do szału
Jeszcze trochę i stanę się bohaterem jednego z wydań Faktu czy innego tam Super Ekspresu
"Nieznany mężczyzna zabarykadował się wczoraj w siedzibie swojej firmy.
Sterroryzował współpracowników i przetrzymuje około 23 osoby. Są ofiary"

Jeszcze trochę i stanę się bohaterem jednego z wydań Faktu czy innego tam Super Ekspresu

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Chcesz mogę się dołączyć i być wspólnikiemmały 5150 pisze: "Nieznany mężczyzna zabarykadował się wczoraj w siedzibie swojej firmy.
a już myślałem, że tylko ze mną jest tak "dobrze"mały 5150 pisze: Moja praca zaczyna doprowadzać mnie do szału

Rzeźnik zbereźnik:)
To może zrobimy jakąś zorganizowana akcję? Będzie raźniej.
Nawet mam już kilka kandydatur na "przypadkowe ofiary" u mnie w firmie.

Nawet mam już kilka kandydatur na "przypadkowe ofiary" u mnie w firmie.