http://drirenaerisspa.com/wzgorza/pl/ko ... ntakt.html

Kruszyn pisze: a co Ty na stare lata chcesz zostać kałbojem ....i jeździć jeepem
Do patrzenia na pewno, bo jazda na twardym mogłaby byc wyzwaniem...Witek pisze: Nie wiem po co, ale bym chciał.
ee, chyba nie.esilon pisze:minimus, po wstępnej lekturze "tamtego" forum stwierdzam, że stare ale jare subaru chyba łatwiej kupić a przynajmniej mniej rzeczy trzeba ogarnąc przy oględzianach
inquiz pisze: Oglądam fakty i jak dobrze usłyszałem to Nergal jest Bogu wdzięczny że zgłosiło się tylu chętnych oddać szpik
czyżby sprawy związane z chatą? Bo coś kwota mi znajoma.. Ja wtedy zdążyłem prawie rzutem na taśmę, bo nawet nie byłem świadomy konieczności uiszczenia takiego czegoś..j33mbo pisze: podatku od czynności cywilno-prawnych w kwocie 19,90zł
eMTi pisze: czyżby sprawy związane z chatą?
r.Stylizacja wiernie oddaje klimat Mustanga GT.
Na grilu znajduje się emblemat, kolor to katalogowy "grabe blue".
Po bokach obudowy znajdują się wydechy informujące o tym ze jest to wersja V8
Mialem analogiczna sytuacje - byl mandat 100 za opznienie dwa dni w pcc :/j33mbo pisze:![]()
![]()
dostaliśmy wezwanie do zapłaty mandatu skarbowego (minimalny to 1/10 średniej krajowej ~130zł)
powód: 2 tyg. opóźnienia zapłaty podatku od czynności cywilno-prawnych w kwocie 19,90zł
jeżeli się to potwierdzi , to , to nie wiem co, płakać czy się śmiać