A miało być tak pięknie. Bezbolesna zmiana operatora telefon/internet
Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Urwali mnie od interneta w domu - telekompromitacja nie udostępniła łącza mojemu operatorowi 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
So What!, nie ma nic gorszego niż operator na obcych łączach. Jak coś się sypnie to nie ma winnego.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dzięki za słowa otuchyrrosiak pisze: So What!, nie ma nic gorszego niż operator na obcych łączach. Jak coś się sypnie to nie ma winnego.
So What! pisze: Bezbolesna zmiana operatora telefon/internet
ok tydzień czasu trwało u mnie, rachunek wystawili nie do dnia rozpoczęcia dostawy ale od teoretycznego przełączenia, reklamacja odniosła skutek, powodzenia
wracając z Kamionek do domu wcisnąłem sprzęgło po wyprzedaniu i........ już tak zostało, pod samochodem zabrzmiało jakby coś metalowego wypadło,
zjechałem w pole i kolega zaholował mnie do cywilizacji
jakby tego było mało, jak tak żaba stała (odpalona) w polu, a ja wróciłem z poszukiwania metalowych części na drodze to moim oczom ukazały się piękne kłęby dymu z rury!
więc pewnie znowu woda gdzieś w wydech wali

zjechałem w pole i kolega zaholował mnie do cywilizacji
jakby tego było mało, jak tak żaba stała (odpalona) w polu, a ja wróciłem z poszukiwania metalowych części na drodze to moim oczom ukazały się piękne kłęby dymu z rury!
j33mbo, zakatowałeś żabę 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
skończyły się wakacje i na rynku od razu pełno dresiarstwa
(tego ubraniowego i/lub mentalnego).
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
j33mbo, będzie dobrze, nie pękaj!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Koszmarna noc za nami.
Wczoraj junior po 19.00 na palcu zabaw przeleciał przez płot.
Wrzask i płacz niemiłosierny. Ręką delikatnie spuchła za nadgarstkiem.
19.30 byliśmy w szpitalu na Litewskiej na ostrym dyżurze chirurgicznym dla dzieci.
21.00 zrobili zdjęcie RTG
23.00 w gabinecie chirurga stwierdzono, że oni tej ręki nie złożą i mamy jechać na Niekłańską.
23.30 w końcu z dokumentacją jesteśmy na izbie w szpitalu na Niekłańskiej.
Przyjęcie do szpitala, kroplówka, narkoza, 01.30 zabieg nastawiania kości.
8 rano RTG i kontrola, w końcu wypis po 13.00
Na razie wszystko ok.
Zachoruj w Polsce poważnie...
8-letnie dziecko ze złamaniem obu kości przedramienia z przemieszczeniem, trzymano w bólu bez żadnej pomocy od 19.30 do 1.30 (6 godzin)

Wczoraj junior po 19.00 na palcu zabaw przeleciał przez płot.
Wrzask i płacz niemiłosierny. Ręką delikatnie spuchła za nadgarstkiem.
19.30 byliśmy w szpitalu na Litewskiej na ostrym dyżurze chirurgicznym dla dzieci.
21.00 zrobili zdjęcie RTG
23.00 w gabinecie chirurga stwierdzono, że oni tej ręki nie złożą i mamy jechać na Niekłańską.
23.30 w końcu z dokumentacją jesteśmy na izbie w szpitalu na Niekłańskiej.
Przyjęcie do szpitala, kroplówka, narkoza, 01.30 zabieg nastawiania kości.
8 rano RTG i kontrola, w końcu wypis po 13.00
Na razie wszystko ok.
Zachoruj w Polsce poważnie...
8-letnie dziecko ze złamaniem obu kości przedramienia z przemieszczeniem, trzymano w bólu bez żadnej pomocy od 19.30 do 1.30 (6 godzin)
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
j33mbo, uszy do góry...
hogi, ładnie rok szkolny zacząłeś
Pozdrowienia dla latorośli... 
hogi, ładnie rok szkolny zacząłeś
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
hogi, niestety tak to jest u nas w służbie zdrowia. Tyle było klientów czy opieszałość lekarzy?
Pozdrowienia dla latorośli
Pozdrowienia dla latorośli
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hogi, Ty wymyśl sposób na te złodziejską organizację ZUS to będę pierwszy w kolejce.
pozdro dla latorośli.
pozdro dla latorośli.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
hogi pisze: Zachoruj w Polsce poważnie...
Hogi przeżyliście spory stres, ale z opisu wynika, że służba zdrowia raczej zachowała się profesjonalnie. W ciągu kilku godzin po wypadku miałeś dziecko "naprawione" po poważnym zabiegu w narkozie. Czego jeszcze chcieć?
hogi, pozdrowienia dla szkodnika, niech się goi szybko jak u wolverine'a
Jeszcze będzie na tą historię dziewczyny wyrywał!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jedno i drugie.Kruszyn pisze: Tyle było klientów czy opieszałość lekarzy?
Profesjonalnie na Niekłańskiej, na Litewskiej 4 godziny zajęło im to, żeby chirurg łaskawie spojrzał na zdjęcie, gdy dziecko w poczekalni wiło mi się z bólu.Konto usunięte pisze: Hogi przeżyliście spory stres, ale z opisu wynika, że służba zdrowia raczej zachowała się profesjonalnie. W ciągu kilku godzin po wypadku miałeś dziecko "naprawione" po poważnym zabiegu w narkozie. Czego jeszcze chcieć?
Na koniec łaskawie stwierdził, że on tu oni takich rzeczy nie składają...
Doradca Finansowy
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hogi masakra jakas...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Na Zachodzie to by helikopter przyleciał w 20 sekund a pełna diagnoza by była po 35 sekundach, na miejscu.

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
A potem jakby Ci wystawili rachunek, to byś usiadł i zapłakałArti pisze: Na Zachodzie to by helikopter przyleciał w 20 sekund a pełna diagnoza by była po 35 sekundach, na miejscu.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No co Ty.
Na Zachodzie za darmoche jest wszystko, szpitale lepsze niż hotele pięciogwiazdkowe, 30 osób personelu to każdego przypadku, helikoptery latają za free do zadrapań a znieczulenie podawane tak szybko, że poszkodowanego nawet nie zdąży zaboleć. Powaga. ;|

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Tak, tak. Też oglądam House'aArti pisze:No co Ty.Na Zachodzie za darmoche jest wszystko, szpitale lepsze niż hotele pięciogwiazdkowe, 30 osób personelu to każdego przypadku, helikoptery latają za free do zadrapań a znieczulenie podawane tak szybko, że poszkodowanego nawet nie zdąży zaboleć. Powaga. ;|
Hogi, wyrazy. Najważniesze, że juz wszystko OK. I niech się szybko zrasta
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
hogi pisze: Profesjonalnie na Niekłańskiej, na Litewskiej 4 godziny zajęło im to, żeby chirurg łaskawie spojrzał na zdjęcie, gdy dziecko w poczekalni wiło mi się z bólu.
Na koniec łaskawie stwierdził, że on tu oni takich rzeczy nie składają...
No tak, to nie brzmi najlepiej. My mieliśmy ostatnio parę przygód chirurgiczno-ortopedycznych i jeździliśmy z tym na Kopernika. Pełen szacun dla fachowości pracujących tam chirurgów dziecięcych.
Godlik pisze: Tak, tak. Też oglądam House'a![]()
Dr. House dla każdego! :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
I to nigdy nie jest toczeń!Arti pisze: Na Zachodzie za darmoche jest wszystko, szpitale lepsze niż hotele pięciogwiazdkowe, 30 osób personelu to każdego przypadku, helikoptery latają za free do zadrapań a znieczulenie podawane tak szybko, że poszkodowanego nawet nie zdąży zaboleć.
hogi, pozdrów szkodnika.
chyba raczej za ubezpieczenie... W usa jak nie masz ubezpieczenia, to Cię nawet z kataru nie wylecząArti pisze: Na Zachodzie za darmoche