A nie jest tak, że ,,kurwa'' nam łatwiej wpada w ucho od ,,scheisse'' czy ,,fuck''? ;)Arno pisze: I ja nie napisałem nigdzie, że inni nie chcielją, napisałem jedynie, że nasi są NAJGŁOŚNIEJSI!
r (i'm gonna give him a chicken :).
A nie jest tak, że ,,kurwa'' nam łatwiej wpada w ucho od ,,scheisse'' czy ,,fuck''? ;)Arno pisze: I ja nie napisałem nigdzie, że inni nie chcielją, napisałem jedynie, że nasi są NAJGŁOŚNIEJSI!
Arno pisze:
Ja w Ischgl byłem na samym początku stcznia, czyli wtedy kiedy Ruskie miały święta. Na stoku na oko jakieś 80% ruskich, co było widać w piątek, jak wypruli do outletu pod Salzburgiem. W Ischgle polecam pizzerię w Samnaun - pierwsza kanjpa po wjeździe do miasteczka z prawej. (Pierwszy dom). Mają kupę fajnego żarcia.
Arno po prostu nie rozumi po wrogiemu i mu tylko kurwy w ucho wpadajo.ky pisze: A nie jest tak, że ,,kurwa'' nam łatwiej wpada w ucho od ,,scheisse'' czy ,,fuck''? ;)
Żona nie lubi Ischgl. Więc nie ten tego.owoc666 pisze: PS. Wybierasz się jakoś w tym roku? Chętnie, jeśli nic nie stoi na przeszkodzie, zsynchronizowałbym terminy...
Będziesz robić za czajnik? ;))Arno pisze: A jak mi odbije i postanowię się zdenerwować to jeszcze ze dwa dni w Zakopanem.
Z tą Bułgarią to chodziło mi o pewną odmianę, w stosunku do Alp/Dolomitów. To po pierwsze. Po drugie wklejona przeze mnie oferta jest z przelotem, a to sporo zmieniaFUX pisze: So What!,
http://gortani.it/polacco/nouveofferte.htm
http://www.promotur.org/index.php?id=65
Styka?
Ludków z Krakowa troche co roku jest.
Chyba mnie musisz oświecićFUX pisze: So What!, Ty nie zmieniaj tematu, tylko wiesz, co...![]()
So What! pisze: Chyba mnie musisz oświecić
Widzę, że liczysz na to, że odczytuję przekazy podprogowe. Błądzisz niestetyFUX pisze: Pamiętasz dowcip o papudze i niebieskich?
Ej, Ty niebieski!
Co?
Ty już wiesz, co...![]()
Tak.FUX pisze: A nadal wokół subaru błądzisz?
Bez kratki. W przyszłym tygodniu będę miał pewność co i jak.FUX pisze: Z kratką bierzesz, nie...
So What! pisze: Bez kratki
To może je zdejmuj na nocKonto usunięte pisze: Mają jednak wadę, że jak je założę to po dwóch dniach robią mi się odciski z boku pięty.
ja się nie wciągam. sam włażę.srnk pisze: jak się wciągniesz
no właśnie problem w tym, ze wyrzuciłem je x lat temu. w życiu nie przypuszczałem, że będę żałowałsrnk pisze: tuning korkotrampek
które konkretnie ? może takie?srnk pisze: Triop, Saltic, Buffo, Rock Pillars.
Nie mam pojęcia czy akurat te, ale wyglądają ok a cenowo nawet bardzo okdamaz pisze:które konkretnie ? może takie?