PSY
Re: PSY
Leśniewo może być?Arno pisze: No to Bergen polecam Kartuzy, Wejcherowo, żarnowiec, Gdynię...
http://tnij.org/h32m
Tam się wychowałem.
A ja byłem świadkiem jego przybyciaGump pisze: ja tam nie mam problemu ze swoim zmieści się wszędzie

Szarik była kobietąArno pisze: SZARYK SZARYK

Gump trzeba mieć fantazję, jak będę w Bieszczadach to zajrzę aby zobaczyć jak go wyprowadzasz

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Hej sokoły, mój Gustaw jest Bieszczadzkim lawinowcem i proszę się z niego nie śmiać ,bo jak nie to jego
Ojciec chrzestny Atomowy Prowokator,zrobi z wami porządek
Ojciec chrzestny Atomowy Prowokator,zrobi z wami porządek

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
gregski pisze: a propos bieszczad, jakiej pogody sie spodziewac w 2 tyg. pazdziernika? brac pod uwage taka lokalizacje na krotki urlop czy od razu odpuscic?
wprawdzie ja nie Gump, ale mogę się podzielić doświadczeniami, pogoda to pikuś, i jednego dnia może być deszcz, drugiego piękne słońce, ale nie pikuś to to jak wyglądają Bieszczady o tej porze roku
kiedyś pojechaliśmy w pierwszej połowie listopada, to nówki zimówki po 2 tygodniach wyglądały jak po 2 sezonach, temperatury w ciągu dnia dochodziły do 22st., po zmroku latałem w T-shircie
a zresztą masz na zachętę:
szlak na Tarnicę, wyścielony dywanem z igiełek - skąd wiedzieli, że przyjadę?
szlak na Tarnicę c.d.
z innych atrakcji - totalny brak turystów, wchodząc na Tarnicę spotkaliśmy 2 osoby.
w październiku będzie trochę bardziej liściasto i ludzi może być więcej
być może też będę w październiku, ale raczej pod Żabą spędzę tydzień

- Gump
- 5 gwiazdek
Nic nie muszę dodawać j33mbo,pięknie wyjaśnił czy warto odwiedzić Biesy ,zawsze jest super niezależnie od pory roku.
gregski,wal śmiało
gregski,wal śmiało

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Gump
- 5 gwiazdek
gregski, jutro podeślę adres 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

haha guma i waskie drzwiFUX pisze:cerbera, czym te pieski tak zahipnotyzowaleś, bo o Tobie nie wspomnę?

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale penerskie. A ten po prawej to jakiś napaleniec jest
A wracając do Bieszczad - przedwczoraj wróciłem - przefajnie tam ale z tymi niedzwiedziami i wilkami to chyba pic na wode fotomontaż bo ani jednego nie było.I dużo dużo forków jezdzi po okolicach ale nikt nie odkiwkowuje.

A wracając do Bieszczad - przedwczoraj wróciłem - przefajnie tam ale z tymi niedzwiedziami i wilkami to chyba pic na wode fotomontaż bo ani jednego nie było.I dużo dużo forków jezdzi po okolicach ale nikt nie odkiwkowuje.
no trzeba miec podejscie do wiekszej ilosci psow w jednym domu, nie ma miejsca na bledy i litosci inaczej afera murowanaFUX pisze:yyyy, nie kumam...cerbera pisze: haha guma i waskie drzwi nie