Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Wurc, pamiętaj: zamienianie się jest fajne!WRC fan pisze: -i najważniejsze - mój wujek zakupił (po części dzięki mnie) Forka S-Turbo![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
No jasne, dlaczego tylko jedna osoba ma mieć tyle szczęściaBergen pisze:Paweł_BB, zazdrościsz?![]()

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Dziś jest piękny dzień, pobudka o 5.30, wychodzę na dwór i się zachwycam okolicznościami przyrody, niepowtarzalnymi.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Paweł_BB pisze: No jasne, dlaczego tylko jedna osoba ma mieć tyle szczęścia![]()
![]()
![]()
Bo jakiś czas temu nie było tak wesoło :P
WRC fan, no to jeszcze dokładam dla Ciebie dowód oglądalny, że kupiłes bardzo dobre auto
Link: http://www.youtube.com/watch?v=jS6wUk1X ... 37919.html

Link: http://www.youtube.com/watch?v=jS6wUk1X ... 37919.html
Piękny dzień.
Miałem do wyboru tył autobusu, albo tył Passata.
Jakimś cudem udało mi się wybrać wyhamowanie

411KM @ 575Nm
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dobra wiadomość , mate. Naprawdę dobraowoc666 pisze:Piękny dzień.

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
owoc666 pisze: Jakimś cudem udało mi się wybrać wyhamowanie![]()
Hogi ma jednak rację z tą trzecią opcją

Tak tak, synek... tak se to tłumaczowoc666 pisze:W ogóle deszcz, śnieg i ślisko to jest do dupy na drogach

A ci co mają Subaru w kółko powtarzają że to tak fajnieowoc666 pisze:W ogóle deszcz, śnieg i ślisko to jest do dupy na drogach

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bo jak sie ma porzadne napedy to sie cieszy, a jak sie ciaga za soba os to mozna sie jedynie pocieszac czasami na suchym torzeDoxa pisze: A ci co mają Subaru w kółko powtarzają że to tak fajnie

i na kawałku prostej (też suchej)remek pisze: a jak sie ciaga za soba os to mozna sie jedynie pocieszac czasami na suchym torze

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
GratulacjeFUX pisze:Śpię dzisiaj w nowej chałupie....
![]()
![]()
![]()
![]()

Żyrandoli nie mam......Doxa pisze:GratulacjeFUX pisze:Śpię dzisiaj w nowej chałupie....
![]()
![]()
![]()
![]()
To kiedy parapetówka?

Nie wiem....
Dzieki za mile slowa...
Dzieki Bergen. Cos sie nie przeniosło...
Dolce far niente 

A sufit masz?FUX pisze: Żyrandoli nie mam......![]()
![]()
![]()
![]()
Gdzie? Coś mi się zdaje że gdziekolwiek by to nie było to opłaca mi się tam jechać zatankowaćWRC fan pisze: Zatankowałem V-Power Racing za....4.44zł/litr![]()

Proszę Cię...WRC fan pisze:Zatankowałem V-Power Racing za....4.44zł/litr
Przedwczoraj (t.j. w czwartek) tankowałam na Orlenie w Zakopanem 95' za 4,54 zł.