a co! dziad jaki jestem?Piter 35 pisze: Jak już będziesz miał tyle to i panamera się będzie pasła w garażyku
Esteci i Estetki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Esteci i Estetki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Może nie 'solniczkę', ale kiedyś kupię sobie stare amerykańskie auto z kanapą zamiast foteli i kufrem, że Wiśnię włożę.
piękne furacze.... Ale w sumie to nasze subaru lepsze na codzień, na nasze drogi
I ciekawą rzecz znalazłem na jednej fotce:

i wiadać po tym, co w sercu właścicielowi gra i czego tak naprawdę porząda, a stać go tylko na flagę, bo inaczej nie wypada i kumple by go wyśmiali, a tak pewnie nie zauważą...

i wiadać po tym, co w sercu właścicielowi gra i czego tak naprawdę porząda, a stać go tylko na flagę, bo inaczej nie wypada i kumple by go wyśmiali, a tak pewnie nie zauważą...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A tu mamy ogłoszenie dla Kuby Azraela
http://home.mobile.de/home/details.html ... tnerHead=1
gość w ogóle ma parę takich wynalazków
gość w ogóle ma parę takich wynalazków
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
przekonkret, tylko ten spoiler jakiś lipny... 
ja tam wolę ten najbardziej typowy dla tego modelu 
indeed
Może mi ktoś napisać porównanie do imprezy (np GT z torowym zawiasem) jak jeździ taki Cosworth? 
Pogadaj z Azemhuzar105 pisze: Może mi ktoś napisać porównanie do imprezy (np GT z torowym zawiasem) jak jeździ taki Cosworth?![]()
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Cossi jest znacznie trudniejszy w prowadzeniu od Imprezy.
Lubi dość gwałtownie wylatywać tyłem (co nie dziwne, więcej napędu idzie na tył, a auto przy tym krótkie) i trzeba się pilnować, żeby nadążać z kontrami. Auto dość nerwowe w prowadzeniu.
Do tego starsze modele mają takiego laga, że nim zacznie się coś dziać, to można zdążyć średnią krzyżówkę rozwiązać. No ale za to jak już turbina się napędzi, to łeb chce urwać.
Ogólnie mi się taka charakterystyka auta bardzo podoba, świetnie mi się Cosworthami jeździło.
Lubi dość gwałtownie wylatywać tyłem (co nie dziwne, więcej napędu idzie na tył, a auto przy tym krótkie) i trzeba się pilnować, żeby nadążać z kontrami. Auto dość nerwowe w prowadzeniu.
Do tego starsze modele mają takiego laga, że nim zacznie się coś dziać, to można zdążyć średnią krzyżówkę rozwiązać. No ale za to jak już turbina się napędzi, to łeb chce urwać.
Ogólnie mi się taka charakterystyka auta bardzo podoba, świetnie mi się Cosworthami jeździło.
A co tam pompujejarmaj pisze: No ale za to jak już turbina się napędzi, to łeb chce urwać
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Tego to już nie wiem, ale wiem że do pewnego momentu była tam jakaś wielgachna turbina i charakterystyka była mniej więcej taka:
naciskasz gaz i ... nic.... nic... nic.... oglądasz krajobraz.... nic ..... nic.... O KUR....!!! JA PIER...LĘ!!! ale to zapier...la!!!!
naciskasz gaz i ... nic.... nic... nic.... oglądasz krajobraz.... nic ..... nic.... O KUR....!!! JA PIER...LĘ!!! ale to zapier...la!!!!
ale to przecie można zremapować, wypłaszczając moment i trochę cywilizując charakterystykę? Czy ona była tak duża, że to nic nie dawało?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Jak turbo duże, to strojeniem nic się nie zrobi. Taki typ.
No ale lepiej niech Az się tu wypowie, ma jakby nie było co najmniej doktorat z Cosworthologii.
No ale lepiej niech Az się tu wypowie, ma jakby nie było co najmniej doktorat z Cosworthologii.
Garret T3/T04B. A Kuby było trochę mniejsze: T25.Piter 35 pisze: A co tam pompuje
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, któryś z tych panów musiał Ci przypaść do gustu, skoro to do estetów wrzuciłeś. 
czarne jest piękne...