LouCyphre pisze: Ehhh te japońskie padaki, za miękkie i za delikatne....
zawsze takie były, jednorazówki

LouCyphre pisze: Ehhh te japońskie padaki, za miękkie i za delikatne....
esilon pisze: zawsze takie były, jednorazówki![]()
esilon pisze: Witek, popsułeś kolejną imprezę czy o co chodzi bo nie zakumałem ?
Nastpenego dnia sciagaliscie kefirowe aktualizacje?remek pisze:wczoraj ponoć była 15 rocznica windowsa 95. Postanowiliśmy się z nieślubnym tewściem uroczyście zawiesić
to świetnie, już puszczam na maila listębarbie pisze: Facebook padł i nie mam co robić w pracy
Nie marudź, będzie dopsz.Bergen pisze: I chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na sprzęt, na którym ruszy GTA 4![]()
to z tej gry dla chłopców się przerzucisz na grę dla prawdziwych mężczyzn, czyli Richard Burns RallyBergen pisze: I chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na sprzęt, na którym ruszy GTA 4
A potem, jak już będziesz dorosły, to będziesz mógł w końcu pojeździć prawdziwym samochodem.eMTi pisze:to z tej gry dla chłopców się przerzucisz na grę dla prawdziwych mężczyzn, czyli Richard Burns RallyBergen pisze: I chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na sprzęt, na którym ruszy GTA 4![]()
Hihi, pamiętam stare dzieje jak miałem zainstalowane na komie GTA3 przez jakieś 1,5 roku i ciupałem w to codziennie. Genialna seria.Bergen pisze: od 6 (słownie: sześciu) lat gram w GTA: SA