damaz pisze: dźwiękochłonnych
przezroczyste nie posiadają żadnych możliwości pochłaniających, odbijają ino
że się tak wtrącę , ;)
damaz pisze: dźwiękochłonnych
chodziło mi o mój portfel, a nie moje nogiminimus pisze: damaz, musisz nogi dokładniej golić![]()
tak dokładnie, to chodziło o 120m i drgawki. tak między nami, to z całego projektu najważniejsza była lokalizacja miejsca pracy: Pampeluna. niestety, ja tylko organizowałem a się nie załapałem.Konto usunięte pisze: a co to jest 100 m długości łopaty
te, czepialskij33mbo pisze: przezroczyste nie posiadają żadnych możliwości pochłaniających
Prędzej o pazurki dbać - od razu widać, że się nie znasz na pończochachminimus pisze: damaz, musisz nogi dokładniej golić![]()
Konto usunięte pisze: podoba mi się ten samochód
Gdyby nie "Breaking disengages accelerator"... to by mogła być dobra alternatywa dla techniki "heel&toe". Ciekawe też czy coś podobnego dawałoby wystarczająco dużo czucia prawej stopie, na tyle by upalający kierownik nie potrzebował LFB.
Konto usunięte pisze: 5.6 s do 100 km/h
to mi przypomina:Witek pisze: Nie prawda. 60mil nie jest równe 100km.
remek pisze: to mi przypomina:
me: on tam ma ze 280 koni
sbd: nie ma 280, ma 276
porażająca różnica![]()
Różnica jest wtedy, gdy trzeba się przepiąć z dwójki na trójkę przy 97-99km/h. Ale z drugiej strony kto się ściga od 0-100? ;)remek pisze: porażająca różnica![]()
Test w AutoŚmiecie?ky pisze:Ale z drugiej strony kto się ściga od 0-100? ;)
ky pisze:
Różnica jest wtedy, gdy trzeba się przepiąć z dwójki na trójkę przy 97-99km/h. Ale z drugiej strony kto się ściga od 0-100? ;)
no właśnie o to chodzi. Co to za różnica.ky pisze: Ale z drugiej strony kto się ściga od 0-100? ;)
pamiętam, że była taka rozmowa, ale do dzisiaj nie rozumiem różnicyWitek pisze: Zresztą ja się kiedyś kłóciłem na kropce, że to żadna różnica, a wtedy jakoś reszta twierdziła, że znacząca.
poczekaj, aż będzie 30 stopni, jedź do salonu Fiata i żądaj odszkodowania, bo auto nie przyśpiesza katalogowo!Witek pisze: Wszakże, ktoś mógłby założyć sprawę, że wersja europejska według danych jest szybsza od amerykańskiej, a w rzeczywistości są tak samo szybkie.
jarmaj pisze: AutoŚmiecie?