Arti, nie tylko rakietowa, ale też kielce, i może nie z 200 do 100, ale ostatnio np. pętla była tak ustawiona, że były 2 hamowania ze 140 do 50 i tak przez 40 minut, więc może jednak to być pewnym wyznacznikiem... Może i się rozpędziłem z tym "katowaniem na torze".. chodziło mi oczywiście o użyteczność do "naszych" celów, a nie stricte torowej jazdy, bo na Poznań ten klocek absolutnie się nie nadaje, bo się zeszkliwi.. Na Poznań trzeba już mieszankę zdecyowanie torową/wyczynową, która z drugiej strony nie nadaje się na ulicę. A HP+ wg mnie jest właśnie idealnie wypośrodkowanym klockiem za dobre pieniądze, bo nie trzeba go zbytnio rozgrzewać, tarcz nie niszczy za bardzo, zbytnio nie piszczy ani zbytnio nie pyli, a za to hamuje lepiej niż seria i więcej znosi ostrej jazdy, jak track day'e, upalanki po górach itp. A o ile pamiętam, to rok temu w kielcach
mały puścił z dymem niebieskie pagidy

Na kropce jest trochę więcej ludzi, którzy na tym śmigają i są bardzo zadowoleni. Umówmy się, że trochę te klocki katujemy, więc zużywają się raczej szybko, a jeśli mam za komplet zapłacić o prawie 400pln mniej, niż np DS2500 i 300 mniej, niż za Pagidy, to wybór nasuwa się sam

Faktem jest natomiast, że
carfit upalał conieco na HT-10, czyli bardziej wyczynowej mieszance i nie był z niej zbytnio zadowolony..