Jak znam życie to będzie z tego raczej serial wenezuelski.LouCyphre pisze:A ja czekam na kolejne odcinki powieśći "Pleśniowy garaż Bilexa"![]()
Od jakichś 652 odcinków scenarzystna nie pamięta o tym bohaterze.

Jak znam życie to będzie z tego raczej serial wenezuelski.LouCyphre pisze:A ja czekam na kolejne odcinki powieśći "Pleśniowy garaż Bilexa"![]()
To za chwilkę nie będzie już wenezuelski serial tylko rosyjski thriller...LouCyphre pisze: A ja czekam na kolejne odcinki powieśći "Pleśniowy garaż Bilexa"
A zupełnie serio, Bilexie jak się czuje Mercedes ?
Oto i on. We własnej osobie. Jeszcze za poprzedniego (panie Boże spraw żeby mu się każdy samochód psuł 3 razy dziennie) właściciela:Bergen pisze: Bileksik ma mesia? Ale jakieś fajnego? Pontona, cygaro, beczułkię?
weźcie mnie, bić się nie umię, ale mogę kibicować.Bilex pisze: Wybieramy się tam z Małym po prostu...
ale najsilniejsze, to on ma nogiremek pisze: Arti będzie miał blisko - a to osiłek
nievibowit pisze: remek, obawiam się, że to gdzieś tam właśnie stoi to, to... no ten samochód Bilexa.
Tego się obawiam... Choć to niby firma z tradycjami i doświadczeniem i bla bla bla...kruszyn pisze:
Bilex, a Ty jesteś pewny ,ze Twoje auto jeszcze fizycznie istniejeMoże już dawno sprzedane na części i tylko rama zardzewiała leży gdzieś pod płotem
No to będzie kopał leżącegoeMTi pisze:ale najsilniejsze, to on ma nogiremek pisze: Arti będzie miał blisko - a to osiłek
Jakiś większy spot się szykuje :)LouCyphre pisze:Ja też się mogę zabrać ?
Kiedysrnk pisze: Jakiś większy spot się szykuje :)
Konferencja, temat: "kariera zawodowa ,a wierność małżeńska", referent
wygłasza:
- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze. te
nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd...
- Drugie miejsce.. to oczywiście artyści. ciągle nowe role, plany,
otoczenie...
- ...no a trzecie miejsce. to właśnie ludzie tacy jak Państwo -
uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację no i ...
Z sali odzywa się facet:
- Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!
Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:
- I właśnie przez takich palantów jak ty mamy trzecie miejsce!