[K] Pilnie kupie Forestera
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[K] Pilnie kupie Forestera
Na prosbe moich znajomych zadaje zapytanie...
Poszukiwany Forester MY04/05/06, wolnossacy, wersja europejska. Nie musi byc igla, bo taki pewnie nie istnieje, wystarczy zeby mial udokomentowana historie "zdarzen" i byl w ogolnie dobrym stanie. Najchetniej z pewnego zrodla.
Kontakt, na PW plizzz...
Poszukiwany Forester MY04/05/06, wolnossacy, wersja europejska. Nie musi byc igla, bo taki pewnie nie istnieje, wystarczy zeby mial udokomentowana historie "zdarzen" i byl w ogolnie dobrym stanie. Najchetniej z pewnego zrodla.
Kontakt, na PW plizzz...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: [K] Pilnie kupie Forestera
Mogę sprzedać mojego (MY'06), ale w przyszłym roku. Stan - igła.Tasior_Miedziak pisze: Na prosbe moich znajomych zadaje zapytanie...
Zaraz wpadnie prywatny importer Pietia i coś zaproponuje 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
Nie prywatny importer, tylko Subaru Import PiterKruszyn pisze: Zaraz wpadnie prywatny importer Pietia i coś zaproponuje![]()
So What!, absolutnie masz racje , tylko nie pozywajcie 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Z Piterem juz rozmawialem. Oczywiscie ma do zaoferowania Forka tylko, ze jest to MY03. Super stan, wszystko cacy, tylko 7 latek dla moich znajomych to ciut za duzo...
-
kitewinger
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0 XT
Znajomy chciał sprzedać '04 wolnego ssaka w Poznaniu, podpytam jutro czy jeszcze aktualne i jeżeli będzie to podam namiary.
BTW- mój jest 7 latek ale czuje się bardzo młodo :) ciekawe jak będzie z jego sprzedażą za 1-1,5 roku
BTW- mój jest 7 latek ale czuje się bardzo młodo :) ciekawe jak będzie z jego sprzedażą za 1-1,5 roku

pierwsze boczury:)-http://www.youtube.com/watch?v=Bp2WSeH68IY
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Zapytam czy przyszly rok lapie sie jeszcze na termin "pilnie kupie", ale cos mi podpowiada moja kobieca intuicja, ze raczej slabo.So What! pisze: Mogę sprzedać mojego (MY'06), ale w przyszłym roku. Stan - igła.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Bede wdzieczny za wszelkie infokitewinger pisze:Znajomy chciał sprzedać '04 wolnego ssaka w Poznaniu, podpytam jutro czy jeszcze aktualne i jeżeli będzie to podam namiary.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
W wypadku tego egzamplarza, to warto nawet rok poczekaćTasior_Miedziak pisze:Zapytam czy przyszly rok lapie sie jeszcze na termin "pilnie kupie", ale cos mi podpowiada moja kobieca intuicja, ze raczej slabo.So What! pisze: Mogę sprzedać mojego (MY'06), ale w przyszłym roku. Stan - igła.
Tasior_Miedziak, a Piter 35 to nie wspominał coś, że będzie miał niedługo forka '06 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- So What!
- 6 gwiazdek
Dzięki za dobre słowoKonto usunięte pisze:
W wypadku tego egzamplarza, to warto nawet rok poczekać

Nie upalany w sporcie przez gosposię...Konto usunięte pisze: W wypadku tego egzamplarza, to warto nawet rok poczekać
Dolce far niente 

FUX, są zdjęcia ....że nie przez gosposię 

- So What!
- 6 gwiazdek
No nieupalany. Trzy razy na szkoleniu nim gosposia byłaFUX pisze: Nie upalany w sporcie przez gosposię...

Nieupalany, niezamulony

A te zdjęcia roliki ostre wyszły..Kruszyn pisze:FUX, są zdjęcia ....że nie przez gosposię

Dolce far niente 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Nic nie mowil, ale wiesz jak to tam u nich w partyzantce jest. Mniej wiesz, dluzej zyjeszmały 5150 pisze: Tasior_Miedziak, a Piter 35 to nie wspominał coś, że będzie miał niedługo forka '06![]()

Tasior_Miedziak, czasami lepiej starszego a dobrego drożej, niz mlodszego taniej.
W RP panuje przekonanie, że im coś młodsze, to lepsze, o skorygowanym psychologicznie liczniku nie wspominając...
W RP panuje przekonanie, że im coś młodsze, to lepsze, o skorygowanym psychologicznie liczniku nie wspominając...

Dolce far niente 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Fux ja wiem. Tyle, ze swiadomosc pewnych faktow nie jest jednakowa u wszystkich. Jak ktos sie nieco interesuje motoryzacja to wie, ze lepszy siedmiolatek z DE niz pieciolatek z PL. Jednak nie wszyscy sa zakreceni na punkcie motoryzacji.FUX pisze: Tasior_Miedziak, czasami lepiej starszego a dobrego drożej, niz mlodszego taniej.
W RP panuje przekonanie, że im coś młodsze, to lepsze, o skorygowanym psychologicznie liczniku nie wspominając...![]()
Tasior_Miedziak, pytałem czy mówisz o zielonym czy srebrnym
W tym tygodniu będę miał srebrnego '06 2.0 Activ , bezwypadkowy , 102 tys km , pełna książka serwisowa , cena 46 tys zł
. Więcej info na tel .

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Na życzenie zestaw neonów i srebrnych dywanikówFUX pisze: Piter 35, za dobra ta cena; z 5-7 musisz dolozyć...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Właśnie, nie psuj nam tu rynkuFUX pisze:Piter 35, za dobra ta cena; z 5-7 musisz dolozyć...