Czy to forum powoli umiera?
Re: Czy to forum powoli umiera?
Jarmaj to nie giellda.nawt jesli akcje spadaja nie trzeba spi..rdala...c.tylko siedziec spokojnie i zyc swoim tempem.
kupa pracy urlop etc...jestesmy we wlasnej kupie i jest mi z tym git.wlazlem ostatnio na kropke i ...kompletnie nie moje juz klimaty,ludzie watki.pewnie ze fajnie by bylo aby pare osob ze starej brygady wpadlo do nas no ale...
uszy do gory
kupa pracy urlop etc...jestesmy we wlasnej kupie i jest mi z tym git.wlazlem ostatnio na kropke i ...kompletnie nie moje juz klimaty,ludzie watki.pewnie ze fajnie by bylo aby pare osob ze starej brygady wpadlo do nas no ale...
uszy do gory
to ja. wasz Rysiek Ochucki
Na mój gust, który jak wiemy nie każdemu jednemu pasuje, również na tym forum powstałym rozpaczy, to to forum nie umiera. Jest tak jak napisał kuliga Vert, wiele osób pisujących tutaj wydaje z siebie sygnał zajętości. A to praca, a to z debilizmu jakieś dzieci, a to kochanki, a to wyjazdy, a to chlanie, a to... lista długa i usprawiedliwien kupa. Mi na przykład pies pogryzł zeszyt.
Natomiast koleżanki og koleger sytuacja jest taka, że sie tu kisimy we własnym sosie i całkiem kwaskowe ogórasy wychodzą.
I ma znowu rację Vert ( kurde, za dużo - wyrasta nam na autortyteta moralnego ze względu chyba na koligacje , no bo przecież nie kręgosłup moralny i stanowisko w kwestii laicyzacji kleru), że TAM, tam - ironicznie podkreślone, zmieniło się. Albowiem, towarzysze, awangarda socjalistyczna i przewodnia siła forum zagnieździła się TU, w tym reakcyjnym gnieździe ososzerszeni i knuje swoje parszywe zaplute knowania.
Głupi jest tytuł tego wątku i jest gieneralnie autodestrukcyjny. Zamiast tu dyrdymały wypisywać należy ten wątek przenieść na śmietnik historii i na opustoszałe miejsce wstawić wątek: Wylew surówki w hucie Baildon znowu zakończony sukcesem.
Lub: kolejne trzy Bessemery ruszyły w Ostrowcu Świętkorzyskim. Albo: Sześćset milionów ton węgla czeka w nowej odkrywce! I piece de resistance: Na łysinie Jana wybiło w pół do czwartej.
Natomiast koleżanki og koleger sytuacja jest taka, że sie tu kisimy we własnym sosie i całkiem kwaskowe ogórasy wychodzą.
I ma znowu rację Vert ( kurde, za dużo - wyrasta nam na autortyteta moralnego ze względu chyba na koligacje , no bo przecież nie kręgosłup moralny i stanowisko w kwestii laicyzacji kleru), że TAM, tam - ironicznie podkreślone, zmieniło się. Albowiem, towarzysze, awangarda socjalistyczna i przewodnia siła forum zagnieździła się TU, w tym reakcyjnym gnieździe ososzerszeni i knuje swoje parszywe zaplute knowania.
Głupi jest tytuł tego wątku i jest gieneralnie autodestrukcyjny. Zamiast tu dyrdymały wypisywać należy ten wątek przenieść na śmietnik historii i na opustoszałe miejsce wstawić wątek: Wylew surówki w hucie Baildon znowu zakończony sukcesem.
Lub: kolejne trzy Bessemery ruszyły w Ostrowcu Świętkorzyskim. Albo: Sześćset milionów ton węgla czeka w nowej odkrywce! I piece de resistance: Na łysinie Jana wybiło w pół do czwartej.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
jarmaj, zmień tytuł wątku, my żyjemy - forum też.
Chodzi o jakość a nie o ilość.
I kto to pisze...
Chodzi o jakość a nie o ilość.

I kto to pisze...

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
a kismy sie tu jak te ogorki do usranej smierci jesli nam milo i oddechu ok kolejnej zarobionej banki mozemy tu lyknac 

to ja. wasz Rysiek Ochucki
Arno - touché.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Dostaję powiadomienia o nowych postach w tym wątku, system każe mi sie logować, lecz nie można sie zalogować?
Spisek????

Spisek????

Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
O przpraszam, jak ferment już dojżewa to już pędzę go przedestylować!barbie pisze:A jarmaj(...) zasiał ferment i uciekł

Kamery i przytulanie?LouCyphre pisze:Ja lubię jak jest kameralnie i przytulnie

Kariera w filmach dla dorosłych Cie czeka!

jarmaj pisze: Kariera w filmach dla dorosłych Cie czeka!
Taa... i przyjmę pseudonim artystyczny "Maszyna"

- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dziekujebarbie pisze:Interceptor,

Uffradekk pisze:Pytaniebarbie pisze: radekk, to jest pytanie czy stwierdzenie?

I co? Jakie Forum Umiera, skoro jest az tak ubogacone miłością międzybliźnią?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bilex pisze: nie chodziło nam nigdy o zbudowanie potęgi tylko o miejsce gdzie bez restrykcji i reżimu będziemy mogli sobie spokojnie pogadać jak przyjdzie nam ochota...

PS. A gdyby niezaleznie od tego ktoś chciał mnie przytulić, i jeśli będzie to (przypadkiem) Barbie, a nie Lucek... to prossszupszszejmie. Propozycje oglądanie WiSa przy okazji zlotu w Kielcach też akceptuję; póki co, kto bardzo wyposzczony (

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jakoś nie mam śmiałościWiS pisze: A gdyby niezaleznie od tego ktoś chciał mnie przytulić, i jeśli będzie to (przypadkiem) Barbie, a nie Lucek... to prossszupszszejmie.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jak się ma 99 lat to się nie dziw że umieraLouCyphre pisze: Umiera umiera.![]()

radekk, to zanim zamkną forum to podaj cene tych kółek do forka, może byc na PW 

esilon pisze: radekk, to zanim zamkną forum to podaj cene tych kółek do forka, może byc na PW![]()

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
... co znowu umiera ?
... kto znowu umiera ?
... kto znowu zamyka ?
O so się kurnia rozchodzi ?
Wiem , wiem, domki w słupsku
... kto znowu umiera ?
... kto znowu zamyka ?
O so się kurnia rozchodzi ?
Wiem , wiem, domki w słupsku

Brak podpisu.
w tym przypadku to jednak chyba chór wujówGrzesiek_67 pisze: Wiem , wiem, domki w słupsku
i miód w fordzie albo klaskanie w mrokuesilon pisze: w tym przypadku to jednak chyba chór wujów

Rzeźnik zbereźnik:)
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
No właśnie?
Bo jak na razie niestety mizernieje.
Niemożliwe. Takie fajne forum...?