Pierwszy raz przy odkręcaniu koła nie używałem rury 1" do przedłużania klucza. Od teraz smarujem i jadem.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
To kto robi rozprawkę na temat ,,wpływ smaru na samohamowność gwintu''? ;))
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Chlor, Chlor jest całkiem świeżo upieczonym mgrinżem :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
świeżo nie świeżo, ale wychodzi na to, że jesteś w mniejszości 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
zapomniałem wziąć z domu swoją kartę miejską pozwalającą na legalne śmiganie MPK i musiałem kupić bilet.... Wszystko przez koleżankę co na mnie czekała pod domem w aucie (takie zamieszanie zrobiła swoim pojawieniem się) 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
http://www.wykop.pl/ramka/483649/dasz-sobie-rade/
Ja, rozumiem, sam bym nie skoczył, bo pływakiem jestem kiepskim. Ale to jest kurwa policja, mogliby se chociaż to dasz se radę wsadzić w tyłek. A tę Bielawską znam skąd inąd i bardzo żałuję, że nie pociągnąłem kiedyś tematu, może chociaż dwóch by miało po mundurowym.
Ja, rozumiem, sam bym nie skoczył, bo pływakiem jestem kiepskim. Ale to jest kurwa policja, mogliby se chociaż to dasz se radę wsadzić w tyłek. A tę Bielawską znam skąd inąd i bardzo żałuję, że nie pociągnąłem kiedyś tematu, może chociaż dwóch by miało po mundurowym.
coś niedobrego to mały crash forum... remek, wiesz coś o tym? Jakiś problem z połączeniem do mySQL był z godzinkę...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek, właśnie się skapnąłem, że to był DUŻY crash, bo wypieprzyło z wszystkich wątków wszystkie posty napisane przez ostatnią dobę 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek, true... Ciekawe jakie wytłumaczenie znajdą
Trochę w temacie to przypomniała mi się historia, którą opowiadał mi ojciec. Mianowicie pływał sobie po jeziorku a to żabką, za chwilę kraulem lub motylkiem. Wychodząc z wody minął się z typami mocno napranymi, którzy chwile później zaczęli się topić (na płytkiej wodzie, takiej po pas). I ludzie do niego, że jak dobrze pływa to niech ich ratuje. A on spokojnie na to, wycierając się w ręcznik: nawet palcem nie kiwnę by im pomóc, jak się utopią to ich problem, ja nawalonych ratować nie będę..
Trochę w temacie to przypomniała mi się historia, którą opowiadał mi ojciec. Mianowicie pływał sobie po jeziorku a to żabką, za chwilę kraulem lub motylkiem. Wychodząc z wody minął się z typami mocno napranymi, którzy chwile później zaczęli się topić (na płytkiej wodzie, takiej po pas). I ludzie do niego, że jak dobrze pływa to niech ich ratuje. A on spokojnie na to, wycierając się w ręcznik: nawet palcem nie kiwnę by im pomóc, jak się utopią to ich problem, ja nawalonych ratować nie będę..
ktoś nas zaatakował czy coś się sypnęło??remek pisze:eMTi, był mały crash forum.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
wytłumaczenie nie ma tutaj nic do rzeczy, coś padło i prawdopodobnie baza musiała być pociągnięta z backupu - dobrze, że ten jest robiony wewnętrznie, wewnętrznie przez nas i dodatkowo zewnętrznie przez nas. Odzysku z naszych danych nie ma co robić, bo będzie praktycznie taki sam.Barthol pisze: remek, true... Ciekawe jakie wytłumaczenie znajdą
jesteśmy gościnnie, plz o niewylewaniesię
znaczy się, że posty przepadły? A stwierdzenie Barthola było chyba do historii o policjantach, czy nie? 
brawo za czujność.... ja właśnie akurat w Tej wypowiedzi o policmajstrach się rozpisałem... I sobie coś skrobałem bez cytowania bo stwierdziłem, że pora późna, więc nie ma co się spinać z szybkością publikacjieMTi pisze:znaczy się, że posty przepadły? A stwierdzenie Barthola było chyba do historii o policjantach, czy nie?
dopiero w kolejnej zapytałem o ten fuck up na the forum
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
eMTi, to tylko posty. Strzeliłeś jakiś wzór na miarę Nobla?eMTi pisze: znaczy się, że posty przepadły?
w pełym* oryginale raczej nie, ja zacytowałem tylko kawałek.eMTi pisze: A stwierdzenie Barthola było chyba do historii o policjantach, czy nie?
* a to mnie się coś pokiełbasiło
a jednak takremek pisze: w pełym oryginale raczej nie, ja zacytowałem tylko kawałek.![]()
na Nobla to może nie, ale na klasę local hero, to już bardziej
A tak na serio, to newralgicznym miejscem są wątki organizacyjne.. w chlejadkowym zdaje się jednym z ważniejszych postów był ten JonesaB odnośnie pory przyjazdu. Wiem, że też w wątku o szkoleniu u ALa coś się w miare na bierząco dzieje, więc nie wiem, czy stamtąd jakieś ważne info organizacyjne nie pouciekały. W wątku sylwestrowym chyba nie było żadnych ważniejszych informacji, które znikneły..
najbardziej bolesna jest jednak utrata postów z audiofilskigo wątku

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Czyli co, moja kolekcja przymiotników padła?remek pisze: a już prawie ustaliłem z Edwardem jak ma brzmieć.
wracam w nocy , otwieram pocztę powiadomień od czorta i ....skucha 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nie ma to jak awizo na list polecony, którego się człowiek nie spodziewa...
...no i mam kolejną fotkę do albumu.. i to na ulicy, którą jeżdżę ze 2x w roku i akurat ją wybrałem, żeby ominać korek na światłach.., swieżutko wyremontowana, dobra widoczność, 2 pasy w każdą stronę oddzielone pasem zieleni, słoneczny dzionek, suchutko i mordercze, zabójcze, całe 79km/h..
...no i mam kolejną fotkę do albumu.. i to na ulicy, którą jeżdżę ze 2x w roku i akurat ją wybrałem, żeby ominać korek na światłach.., swieżutko wyremontowana, dobra widoczność, 2 pasy w każdą stronę oddzielone pasem zieleni, słoneczny dzionek, suchutko i mordercze, zabójcze, całe 79km/h..