Ogrzewanie fotela (kanapy) z tyłu
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ogrzewanie fotela (kanapy) z tyłu
Witam.
W Forkach ogrzewane są tylko fotele przednie. Próbował ktoś z Was zrobić też ogrzewanie tylnej kanapy ?
O dodatkowych, nakładanych matach nie myślę.
W Forkach ogrzewane są tylko fotele przednie. Próbował ktoś z Was zrobić też ogrzewanie tylnej kanapy ?
O dodatkowych, nakładanych matach nie myślę.
Re: Ogrzewanie fotela (kanapy) z tyłu
To jak chcesz ogrzać, skoro nie chcesz maty... 
Musisz rozbebeszyś, podlożyć, zalożyć rezystory, wlączniki, przekaźniki, wiązkę, etc...
Daj se na wstrzymanie...

Musisz rozbebeszyś, podlożyć, zalożyć rezystory, wlączniki, przekaźniki, wiązkę, etc...
Daj se na wstrzymanie...
Dolce far niente 

- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
pomogło by gdybyś zdobył stare, przednie,podgrzewane fotele z innego forka,mógłbyś wtedy wykorzystać matę i instalację z tych foteli,podłączenie by nie było chyba problemem.Kumaty elektryk by to ogarnął w try miga,w sumie nie głupi pomysł i na pewno nie do niezrobienia,aczkolwiek wcale nie musi być to drogi gadżet 

JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
- eror
- 2 gwiazdki
Naszło mnie to pytanie o grzane tyły, z tyłu, no tyłków na tylnej kanapie
po tym jak zobaczyłem specyfikację nowej Kijanki, która ma podgrzewane przednie i tylne fotele (siedziska i oparcia osobno) 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Koncentrujesz się na pierdołacheror pisze: Naszło mnie to pytanie o grzane tyły, z tyłu, no tyłków na tylnej kanapiepo tym jak zobaczyłem specyfikację nowej Kijanki, która ma podgrzewane przednie i tylne fotele (siedziska i oparcia osobno)
![]()

- eror
- 2 gwiazdki
Koncentrujesz się na pierdołach
[/quote]
Może i tak. Ale w trudnych warunkach nawet AWD nie pomoże w skupieniu gdy latorośl kwili z zimna na tylnej kanapie

Może i tak. Ale w trudnych warunkach nawet AWD nie pomoże w skupieniu gdy latorośl kwili z zimna na tylnej kanapie

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Polecisz bokiem - z tyłu będzie cisza, jak makiem zasiałeror pisze: Może i tak. Ale w trudnych warunkach nawet AWD nie pomoże w skupieniu gdy latorośl kwili z zimna na tylnej kanapie![]()

- eror
- 2 gwiazdki
Jak lecę bokiem to cisza jest na fotelu obok mnieSo What! pisze:Polecisz bokiem - z tyłu będzie cisza, jak makiem zasiałeror pisze: Może i tak. Ale w trudnych warunkach nawet AWD nie pomoże w skupieniu gdy latorośl kwili z zimna na tylnej kanapie![]()

Z tyłu słyszę :" jeszcze, jeszcze !"

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
eror pisze: Jak lecę bokiem to cisza jest na fotelu obok mnie
Z tyłu słyszę :" jeszcze, jeszcze !"

Musisz lecieć dużo bardziej irracjonalnym bokiem. Takim, żebyś i Ty miał łzy w oczach

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Może i tak. Ale w trudnych warunkach nawet AWD nie pomoże w skupieniu gdy latorośl kwili z zimna na tylnej kanapieeror pisze:Koncentrujesz się na pierdołach![]()

w takim przypadku sa tylko dwie opcje:
albo je wozisz nielegalnie bo bez fotelikow, albo sknerzysz na auto dla nich

zamontuj sobie ogrzewanie postojowe, nagrzeja sie fotele, kierownica szyby i wszystko inne.
moje dziecko zwyklo zima mawiac jak bylo male: Tatusiu, chodzmy do Multivana, bo zimno.
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
Dobry temat, właśnie robi się coraz bardziej zimno i jak wsiadam na zimne skórzane fotele pomyślałem że to całkiem niezły pomysł żeby coś takiego zrobić u siebie, znalazłem coś takiego http://allegro.pl/maty-podgrzewane-sied ... 23825.html, mam pytanie czy w imprezach były podgrzewane fotele? Jak tak, to gdzie można kupić oryginalne włączniki do podgrzewania? W tunelu środkowym mam 3 wolne zaślepki to można by to wykorzystać 

Niewykluczone, że pod zaślepkami będą kostki z kablami i wiązki wyprowadzone pod fotele. Zobacz, czy w skrzynce sa gniazda na przekaźniki.
Mogą być z kablami.
Mogą być z kablami.
Dolce far niente 

- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
Sprawdzę jutro, ale nawet jak nie ma wiązki to żaden problem to zrobić, chodzi mi o to żeby były ori włączniki