Powitanie
Re: Powitanie
witaj legasiak 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

witam nowy na tym forum ale nie nowy w temacie i pozdrawiam znanych i nieznanych forumowiczów
Witam wszystkich, jestem tu nowy
mam nadzieję że pozostanę tu na długo i spełnię swoje marzenia na S 

A szukam tego z obrazka, może bedzie mój?! Jestem
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
SSSSSSSUBARU,
przepraszam,ale jestem jąkliwy
przepraszam,ale jestem jąkliwy
jak ssssssssssubaru, to znaczy się, że z doładowaniem? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Chciałbym z doładowaniem. ale jeszcze nie ta kasa, jak na razie szukam coś do 15k 

Witam serdecznie,
Planuję zakup Subaru Legacy, może w wersji Outback z lat 2003-2005.
Jeździłem do tej pory A6 C4 2.5 TDI quattro.
Planuję zakup Subaru Legacy, może w wersji Outback z lat 2003-2005.
Jeździłem do tej pory A6 C4 2.5 TDI quattro.
witamy!!
Jak wrażenia z poprzedniego samochodu?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- lokiee
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza WRX 03 blob kombi; TA650
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam Wszystkich !
Od maru miesięcy chodzi mi po głowie zakup subarynki. Fajnie byłoby mieć wrx'a ale rozsądek podowiada żeby kupić coś bez trubo, a może forestera.
Zobaczymy co pierwsze się trafi w dobrym stanie i na mój budżet
Od maru miesięcy chodzi mi po głowie zakup subarynki. Fajnie byłoby mieć wrx'a ale rozsądek podowiada żeby kupić coś bez trubo, a może forestera.
Zobaczymy co pierwsze się trafi w dobrym stanie i na mój budżet

pozdro
jarek
jarek
o, i tu błąd w rozumowaniu, bo subaru kupuje się sercemlokiee pisze: ale rozsądek podowiada

Witamy!

Do zmiany zmusiła mnie sytuacja losowa i konieczność zakupu auta z automatem. A6 C4 Quattro z rzędowym 5-cio cylindrowym silnikiem to bardzo dobrze wykonany, trwały i niezawodny samochód:
Oto była moja: http://allegro.pl/audi-a6-c4-2-5-tdi-qu ... 92469.html (link będzie aktywny do momentu przejścia aukcji do archiwum).
W kwocie jaką dysponuję mogę wybrać audi a6 c5 z ostatnich lat produkcji. Niestety a6 c5 quattro z automatem jest tylko z 2.5 TDI V6 (zakup to loteria, naprawy kosztowne) lub 3.0 w benzynie. Do tego dochodzą koszty związane z naprawą nietrwałego przedniego wielowahaczowego zawieszenia.
Subaru jak na moją wiedzę posiada co najmniej tak samo efektywny napęd 4x4 co audi. Jest mniej awaryjne ale z reguły gorzej wyposażone.
Uważam, że to jedna z niewielu firm, która robi auta niezawodne dłużej niż okres ich gwarancji....
Najbliżej zakupu jest Legacy ~2005r.
Oto była moja: http://allegro.pl/audi-a6-c4-2-5-tdi-qu ... 92469.html (link będzie aktywny do momentu przejścia aukcji do archiwum).
W kwocie jaką dysponuję mogę wybrać audi a6 c5 z ostatnich lat produkcji. Niestety a6 c5 quattro z automatem jest tylko z 2.5 TDI V6 (zakup to loteria, naprawy kosztowne) lub 3.0 w benzynie. Do tego dochodzą koszty związane z naprawą nietrwałego przedniego wielowahaczowego zawieszenia.
Subaru jak na moją wiedzę posiada co najmniej tak samo efektywny napęd 4x4 co audi. Jest mniej awaryjne ale z reguły gorzej wyposażone.
Uważam, że to jedna z niewielu firm, która robi auta niezawodne dłużej niż okres ich gwarancji....
Najbliżej zakupu jest Legacy ~2005r.
-
Adam M.
- 2 gwiazdki
- Auto: 05 Subaru Legacy Wagon
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to tak jak moje :)
Na razie przejechalem 70 tys, poprzedni wlasciciel 100 i oprocz zarowek nic sie nie psulo.
No tylko nie jest to diesel i spalanie troche wieksze.
Na razie przejechalem 70 tys, poprzedni wlasciciel 100 i oprocz zarowek nic sie nie psulo.
No tylko nie jest to diesel i spalanie troche wieksze.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Profilaktycznie witam kolegę z ciemnego antyka-Legacy (TST...), poznanego dziś w serwisie oponiarskim - obiecał zajrzeć na The Forum 

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow.
Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zarówno Waszej wiedzy, jak i życzliwości, z jaką traktowani są "nowicjusze" na forum.
Przyznaję, że i ja liczę na Waszą pomoc - przymierzam sie bowiem do zakupu Forestera lub Outbacka. Jak rozumiem - do tego typu spraw jest dział ogłoszeń i tam też odpowiedni post zamieszczę.
Pozdrawiam
dan
Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zarówno Waszej wiedzy, jak i życzliwości, z jaką traktowani są "nowicjusze" na forum.
Przyznaję, że i ja liczę na Waszą pomoc - przymierzam sie bowiem do zakupu Forestera lub Outbacka. Jak rozumiem - do tego typu spraw jest dział ogłoszeń i tam też odpowiedni post zamieszczę.
Pozdrawiam
dan
hejka dan, witamy serdecznie w naszych progach i dzięki za miłe słowa na początek
Mam nadzieję, że znajdziesz tu to, czego szukasz. Jesli interesowałby Cię zakup samochodu za granicą, to odezwij się do Pitera 35, który się tym zajmuje i wiele z naszych forumowych wozideł zostało przez niego przytarganych z zagranicy 

Witam wszystkich miłośników Subaru, Ja jestem szczęśliwym nabywcom dopiero od tygodnia i jestem zachwycony tym SAMOCHODEM, POZDRAWIAM 

TAJU, witamy! Szkoda, że nie wpadłeś na forum przed weekendem, bo mieliśmy zlocik 3 dniowy, byłoby jak znalazł na powitanie 

no co.. chrzest bojowy na przynależnośc do grupy musi być, więc byłoby jak znalazł