Witam...
Mam takowy problem, mieszkamw UK.. kupilem jakis czas temu Impreze...dlugo sie nią nie nacieszyłem gdyż umarł silnik.. ale odstała swoje postanowiłem ją przywrócić do ładu :)
Zdecydowałem się na wymianę silnika .. wybór padl na regenerowaną jednostkę.. zrobili to "fachowcy"...
Wszystko ładnie i pięknie.. wszystko zrobili tylko jest taki problem że auto strasznie szarpie przy normalnej jeździe tak do 3,5 tys obrotow... przy agresywnej tego nie ma... auto błyskawicznie przyśpiesza.. nie czuje braku mocy :) ale tak jak napisałem nie da się tym autem jezdzic normalnie...
w czym może być problem, a może jest tu ktoś z szanownych kolegów kto tez przesiaduje na wyspach...
Pozdrawiam i z góry dziekuje..
WRX 2001 Szarpanie
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: WRX 2001 Szarpanie
LewyUK, zacznij od tego że podaj gdzie na tych wyspach siedzisz, potem CI powiemy gdzie to naprawić i tyle. My współpracujemy np. z firmą w Ayshire jakbyś był w Szkocji i tam na pewno Ci Michael ogarnie, ale jak w innej części to też coś się znajdzie.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
często przy wymianie silnika ktoś nieopacznie żle podłącza przewody ciśnieniowe,może to ci pomoże w sprawdzeniu
- Załączniki
-
- Przechwytywanie ciśnienia (Mobile).PNG (152.78 KiB) Przejrzano 1556 razy
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
LewyUK, z Northampton masz mniej niż godzinę do Roger Clark Motorsport. Lepiej to już się chyba nie da trafić odnośnie Subaru.
Witam... po odstaniu swojego...wracam do walki z autem...dzis dostalem w rece kabelek podpiolemsie ScanToolem i wywalilo blad P0031 czyli blad sondy lambda...chyba... i tu moje pytanie czy moze ona byc przyczyna owego szarpania..??
LewyUK, weź sobie manuala z internetu i przeczytaj deskrypcję błędu oraz procedurę diagnostyczną.