Zrobiłem zapas dopalaczyArti pisze:Bergen, żebyś tylko nie skatował się za mocno łażeniem, bo wieczorem sił zabraknie.

Zrobiłem zapas dopalaczyArti pisze:Bergen, żebyś tylko nie skatował się za mocno łażeniem, bo wieczorem sił zabraknie.
To super...ja też zdążyłem przed zamknięciemBergen pisze:Zrobiłem zapas dopalaczyArti pisze:Bergen, żebyś tylko nie skatował się za mocno łażeniem, bo wieczorem sił zabraknie.
kupcie sobie jakiegoś antyfoga na stacji benz. do spryskania szkieł/plastików w masce. inaczej, zwłaszcza jak plac zabaw duży, po pierwszych przebieżkach będziecie mieli zajęcia pt: "walka w warunkach utrudnionej widoczności".Piter 35 pisze:Nigdy nie byłem na paintbolu , czy możecie podpowiedzieć coś o ciuchach![]()
j33mbo pisze: przynajmniej po naszej stronie
Pani Jonesowa pisze:To był samozapłon Pani z cycema Lucjan ugasił jej pożądanie, ratując jej życie
![]()
Dziękujemy Ci Lucuś
Arti pisze: Mimo wszystko ja panią bardzo proszę żeby pani zbudziła męża, bo chce go strzelić w pysk'
Bergen pisze: Jak tak dalej pójdzie to DO BYDGOSZCZY! będziemy jeździć na Chlejady, bo będziemy mieli wszystkie pensjonaty poobrażane!