esilon pisze: czy grzebanie w ECU tzn maptekowanie jest bardzo ryzykowne
Nie dopóki grzebiący wie co robi.
esilon pisze: czy grzebanie w ECU tzn maptekowanie jest bardzo ryzykowne
Czyli jedź do MaptekaLouCyphre pisze: Nie dopóki grzebiący wie co robi.
Trochę dziś z Jako postroiliśmy autko.Konto usunięte pisze: 3. mieć więcej momentu i koni. Bez ekstremów, ale pofantazjować można
Jako tako : http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=509esilon pisze:hogi, niecierpliwie czekam na sprawozdanie szczegółowe ...,
może osobny wątek o jako strojeniu ?
a dlaczego nie np tu: http://www.vtech.pl/ , jakies opinie?radekk pisze: Czyli jedź do Mapteka
Jak dobrze pamiętam to widziałem już samochody które przyjeżdżały właśnie chyba z Vtecha do Mapteka, bo poprostu nie jeździły. Ale nawet jeśli to może to były jakieś pojedyncze przypadki, więc wolę się nie wypowiadać i może są tu jakieś osoby które miały do czynienia z tą firmą i są zadowoloneesilon pisze:a dlaczego nie np tu: http://www.vtech.pl/ , jakies opinie?radekk pisze: Czyli jedź do Mapteka
a szkoda bo w V-techu taniej jakbyGrzesiek_67 pisze: został rozstrzygnięty na korzyść Mapteka.
a to hogi coś nam pewnie o tym powie niedługo (w środe?)Jako pisze: więc wybór jest prosty.
Ano widzisz Robercie, Vtech zgłaszał gotowość dłubnięcia mojego Forka. Powstaje więc pytanie - jak chciał to zrobić i czy aby wiedział, że wieJako pisze:Grzesiu do twojego samochodu vtech po prostu nie ma narzędzi, więc wybór jest prosty.
Grzesiek_67, he he ja też wiem, że taniej nie zawsze znaczy dobrze a co dopiero mówic o lepiejGrzesiek_67 pisze: Esilon - nie, nie, argument, że taniej (tylko i wyłącznie) do mnie nie przemawia.
Znaczysja, kiedy moglibymy się poprzewozić moją budką telefoniczną, tak ? Esilon, postaram się wybrać na alter tfu Plejady do Juraty. Możemy jechać razem tylko musisz się jakoś dostać do Radziejowic. Nie wiem, może z mlekiem, ono ma ponoć najszybszy transportesilon pisze:Grzesiek_67, he he ja też wiem, że taniej nie zawsze znaczy dobrze a co dopiero mówic o lepiejGrzesiek_67 pisze: Esilon - nie, nie, argument, że taniej (tylko i wyłącznie) do mnie nie przemawia.,
Kiedy , gdzie i czy wogóle można w Twoim F 240 poczuć moc Maptekową ?
Grzesiek_67, o żesz ....dziękuję .... skomplikowane to ale wykonalne choć z ta Jurata to juz pewien problem.... mam lepszy pomysł,Grzesiek_67 pisze: Znaczysja, kiedy moglibymy się poprzewozić moją budką telefoniczną, tak ? Esilon, postaram się wybrać na alter tfu Plejady do Juraty. Możemy jechać razem tylko musisz się jakoś dostać do Radziejowic. Nie wiem, może z mlekiem, ono ma ponoć najszybszy transport
Albo dojechałbyś na moje ranczo (swojego Foresia zostawiając w zagrodzie, ichchhhaa) a dalej razem nach Jurata.
Grześ sądzę, że nie wiedział (może się mylę) lub chciał zastosować inne narzędzia mniej wysublimowane.Grzesiek_67 pisze:Ano widzisz Robercie, Vtech zgłaszał gotowość dłubnięcia mojego Forka. Powstaje więc pytanie - jak chciał to zrobić i czy aby wiedział, że wieJako pisze:Grzesiu do twojego samochodu vtech po prostu nie ma narzędzi, więc wybór jest prosty.![]()
Esilon - nie, nie, argument, że taniej (tylko i wyłącznie) do mnie nie przemawia. Remont (wymiana) silnika bowiem drogi bywa![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
czyli V-tech dla diesli tylko dobry jestJako pisze: sądzę, że nie wiedział (może się mylę) lub chciał zastosować inne narzędzia mniej wysublimowane.
Żadnej, ja na te oficjalne Plejady się nie wybieram. Rozmów z Jego Eminencją i uwiarygodniania tejże, mam jak na ten moment serdecznie dosyćJako pisze:Grzesiek_67 pisze:Jako pisze: Jaką trasę chcesz jechać swoim avtomatem? (na plejadach)
esilon pisze: malować specjalnymi farbami
A ja chciałbym różoweesilon pisze: tak więc na poczatek kupiłem se zaciski z WRX i pytanie jak je lecitko odnowić, malować specjalnymi farbami ?