Korki i moja nieustanna frustracja
Re: Korki i moja nieustanna frustracja
barbie, metro ... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
barbie, podpowiem Ci ... metro 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
spoko, ja ją zawiozę. Założyłem DSy i muszę 30 pitstopów zaliczyć. I can fly 

Podejdziesz kawałek albo taxibarbie pisze: Ale koło mojej pracy metro nie jeździ![]()

Odwołać, albo interlokutora przeteleportować w miejsce Ci wygodne...barbie pisze: jutro mam spotkanie w centrum i zastanawiam się jak to zrobić

Dolce far niente 

WRC fan, to tak jak u nas, tylko na filmie z Polski nie będzie dzień noc tylko jesień ,zima wiosna 

Dałam radę. Trochę musiałam poburaczyć, raz pojechałam pod prąd, ale zrobiłam odcinek Bobrowiecka - Wolska w 25min. Jestem z siebie dumna 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
barbie pisze:(...)musiałam poburaczyć, (...)jechałam pod prąd(...) Jestem z siebie dumna

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
barbie pisze: 2h temu wyszlismy z domu. Odjechalismy 1,5km
Dobrym krokiem mielibyście już 12 km za sobą

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Moja żona z dzieckiem wracały z Centrum do Wilanowa jakieś 2,5 godziny.
Jak sobie pomyślę, to miałem dzisiaj niezłego fuksa - nie dość że udało mi się o 12 umówić na wymianę opon o 15, to jeszcze wyszedłem o 14 z firmy (no bo przecież opony...) i od 16 siedzę sobie w domku. Kolega dzwonił po 17, że do wyjazdu z firmy w garażu podziemnym utworzył się korek na 20 minut, to jeszcze jest czynny tylko jeden wyjazd, pod który i tak ledwo da się podjechać. No a to co jest na drogach, to widać w TVN24
Jak sobie pomyślę, to miałem dzisiaj niezłego fuksa - nie dość że udało mi się o 12 umówić na wymianę opon o 15, to jeszcze wyszedłem o 14 z firmy (no bo przecież opony...) i od 16 siedzę sobie w domku. Kolega dzwonił po 17, że do wyjazdu z firmy w garażu podziemnym utworzył się korek na 20 minut, to jeszcze jest czynny tylko jeden wyjazd, pod który i tak ledwo da się podjechać. No a to co jest na drogach, to widać w TVN24
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
barbie pisze: A wystarczyloby nie wyjezdzac na krzyzowki jak nie ma zjazdu![]()
Jest trochę więcej tego "wystarczyłoby"

Całe szczęście udało mi się wyrwać o 15 z wawki
Lepiej zatrąbić na tego przed, co nie chce wjechać na zablokowane skrzyżowanie... Widziałem takiego morona przed kilkunastoma minutami. Ale czego chcieć od white-van mana?barbie pisze: A wystarczyloby nie wyjezdzac na krzyzowki jak nie ma zjazdu![]()
Pozdrawiam, r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Eeee... fajnie jest. Siedzę sobie w biurze, przez okno obserwuję jak korek tak od ok. 15:30 stoi.
Przez ostatnią godzinę samochody za oknem przemieściły się o jakieś 30 m, ludzie wychodzą z aut, gadają, palą papierosy, od nowa odśnieżają samochody.... KLIMAT!
Pomyślałam sobie, przeczekam. No, na razie się nie zanosi.
Pomyślałam sobie, porzucę auto na parkingu w pracy, na podziemnym to w Ko cieplutko będzie, a ja pójdę na tramwaj. No, nie pójdę, bo ktoś niezauważył w śniegu, że ul. Suwak nie ma już połączenia z Marynarską i nie dość że wpakował się na torowisko, to jeszcze prosto pod tramwaj. Koleżanka właśnie wróciła z przystanku - będzie grany sprzęt ciężki, pewnie dźwig. Jak dojedzie.... Na razie tramwaj też odpadł.
Dobrze, że na dole jest knajpa. Sporo osób ode mnie z biura udała się na piwo, myślę czy do nich nie dołączyć
Przez ostatnią godzinę samochody za oknem przemieściły się o jakieś 30 m, ludzie wychodzą z aut, gadają, palą papierosy, od nowa odśnieżają samochody.... KLIMAT!

Pomyślałam sobie, przeczekam. No, na razie się nie zanosi.

Pomyślałam sobie, porzucę auto na parkingu w pracy, na podziemnym to w Ko cieplutko będzie, a ja pójdę na tramwaj. No, nie pójdę, bo ktoś niezauważył w śniegu, że ul. Suwak nie ma już połączenia z Marynarską i nie dość że wpakował się na torowisko, to jeszcze prosto pod tramwaj. Koleżanka właśnie wróciła z przystanku - będzie grany sprzęt ciężki, pewnie dźwig. Jak dojedzie.... Na razie tramwaj też odpadł.

Dobrze, że na dole jest knajpa. Sporo osób ode mnie z biura udała się na piwo, myślę czy do nich nie dołączyć

Czarownica prawdę Ci powie :D
a ja jestem pod wrażeniem ruchu u nas, fakt że 20-30km/h ale wszyscy karnie bez szalonych manewrów, wolno ale płynnie
a korki to niezłe u wulkanizatroów dzisiaj były, sami spóźnialscy

a korki to niezłe u wulkanizatroów dzisiaj były, sami spóźnialscy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: a korki to niezłe u wulkanizatroów dzisiaj były, sami spóźnialscy
Ja wczoraj po raz kolejny doceniłem posiadanie prawie dorosłego dziecka. Wymieniłem koła w hondzi palcem wskazującym

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Re:
Piesi ciągle się oddalająbarbie pisze:Prawie 4h od wyjscia z domu. 9km. 'jedziemy' dalej

barbie, a dokąd zmierzacie ?

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
zofija pisze: Przez ostatnią godzinę samochody za oknem przemieściły się o jakieś 30 m, ludzie wychodzą z aut, gadają, palą papierosy, od nowa odśnieżają samochody.... KLIMAT!
zofija pisze: Na razie tramwaj też odpadł.
barbie pisze: 4h od wyjscia z domu. 9km. 'jedziemy' dalej

Wyrazy współczucia.
Konto usunięte pisze: wczoraj po raz kolejny doceniłem posiadanie prawie dorosłego dziecka. Wymieniłem koła w hondzi palcem wskazującym

Zaraz to pokażę swojemu

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ty się nie śmiej. Stoję dzisiaj przy oponiarzach, czekam na wymianę. Przyjechał dziadek w Volvo S80 nófka sztuka. Miał całe koła więc poszło szybko. Wyjeżdża. Piłuje, ale patrzę i coś mi nie pasuje. A on ciśnie na wstecznym... i na ręcznym. Tylne koła miały łatwo, bo śniegu pełno, więc nawet nie zauważył.FUX pisze: barbie, a ręczny zwolnilaś...
Za chwilę przyjechała babka Golfem. Zatrzymała się na chwilę, poszła do "biura Obsługi Klienta', wraca i wjeżdża. Też na ręcznym